Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 03, 15:56)
Bet man ramu, kad daugiau savaitės neduos pernešiot. Dukrą irgi savaitę po termino gimdžiau. smile.gif

Mano gyd ir nenusiteikus duot pernesiot kaip supratau... o ir as pati nenoreciau
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 03, 14:56)
Sveikos,
Reiks damušt praėjusią temą, ką prikalbėjot biggrin.gif
Nu dar negimdau biggrin.gif  Buvau ligoninėj, tonus žrašė, judesius, pažiūrėjo kaklelį ( sakė ruošias jau, bet gal dar neprasivėręs, nieko nesakė) , greit echo pažiūrėjo svorį, apie 3 kg. Tik viena diena po termino, tai sako ankstoka skatint. Sakau, nu bet daugiau savaitės tikrai nenoriu laukt biggrin.gif . Tai jei savaime veikla neprasidės, kitą pirmad arba antrad gimdau bigsmile.gif  Galiu pasirinkt bigsmile.gif
Nu tai va lauksiu, gal savaime prasidės... Bet man ramu, kad daugiau savaitės neduos pernešiot. Dukrą irgi savaitę po termino gimdžiau. smile.gif

Dabar kai buvau ligoninėje tai max 10 dienų sakė leidžia per nešioti. Turi gi vyrą pasiskatinkit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 01 03, 15:05)
Mano gyd ir nenusiteikus duot pernesiot kaip supratau... o ir as pati nenoreciau

Mano ir, sakė jei bus galimybė penktadienį vandenis atskirs nuo gimdos, sakau tikiuosi nereikės tokios procedūros.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kol perskaičiau ir temą baigėte biggrin.gif

Tute, zuikio mielumas wub.gif

Daug matau su sąrėmiais kankinasi. Laikykitės, kam dar ne laikas. O kitoms greito ir lengvo pabyrėjimo.
Aš taip ir nežinau, kas tie paruošiamieji.. ax.gif todėl stiprybės 4u.gif

Ačiū už vitamino C dozę, apie ruonių ar banginių šokius biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 03, 13:51)
Klausimas pagimdziusioms arba gerai prisimenancioms ax.gif : kiek laiko normalu po gimdymo jausti "gimda", maudima ar skausma pilvo apacioje? Kad valytis gali ilgai, tai zinau, bet nrpamenu, kad jausciau tokius kaip raumenu skausmus toje vietoje g.gif

Man dar grįžus namo maudė šiek tiek, bet labai trumpai. daugiau ligoninėje jaučiau, nes po gimdymo ir man sulašino oksitocino.

Atsakyti
Jus man paaiskinkit, kaip ta nora tvarkytis prisisaukt??? As ji praradus jau getus 10 menesiu blink.gif Ir negrizta, choliera, niekaip... Namai akuisti kai nezinia kas... Va, prie rankdarbiu prisedu... Bet daugiau...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 03, 16:23)
Jus man paaiskinkit, kaip ta nora tvarkytis prisisaukt??? As ji praradus jau getus 10 menesiu  blink.gif  Ir negrizta, choliera, niekaip... Namai akuisti kai nezinia kas... Va, prie rankdarbiu prisedu... Bet daugiau...

biggrin.gif man lygiai tas pats.. nu siaaaaaaaaaubas.. net paciai pries save geda
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 03, 16:09)
Mano ir, sakė jei bus galimybė  penktadienį vandenis atskirs nuo gimdos, sakau tikiuosi nereikės tokios procedūros.

Tipo ta membranu atskyrima..? unsure.gif Man siand kelis kart kaip skaudziai sudure viena kirksni.. poto pystelejo klyne toks irgi astrus skausmas... bet tik 1k.. omg.. nenuoru as skausmu.. nenuooooooooooooooru.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 03, 15:23)
Jus man paaiskinkit, kaip ta nora tvarkytis prisisaukt??? As ji praradus jau getus 10 menesiu  blink.gif  Ir negrizta, choliera, niekaip... Namai akuisti kai nezinia kas... Va, prie rankdarbiu prisedu... Bet daugiau...

As nezinau, ar is viso turejau ta jausma "noriu tvarkytis" lotuliukas.gif Nors pora dienu pries gimdyma uzplauke kazkas ir saziningai issveiciau vonia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurcyte: 03 sausio 2017 - 16:01
QUOTE(amberr. @ 2017 01 03, 15:55)
biggrin.gif man lygiai tas pats.. nu siaaaaaaaaaubas.. net paciai pries save geda
Papildyta:

Tipo ta membranu atskyrima..?  unsure.gif Man siand kelis kart kaip skaudziai sudure viena kirksni.. poto pystelejo klyne toks irgi astrus skausmas... bet tik 1k.. omg.. nenuoru as skausmu.. nenuooooooooooooooru..  cry.gif

Būna kad nesinori, bet dabar užėjo.
Žinok nežinau kaip tiksliai vadinasi bet sakė vandenų atskyrimas nuo gimdos, kai kaklelis kažkiek prasivėręs.
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 03, 17:00)
As nezinau, ar is viso turejau ta jausma "noriu tvarkytis" lotuliukas.gif Nors pora dienu pries gimdyma uzplauke kazkas ir saziningai issveiciau vonia lotuliukas.gif

Man tai iki apsisikimo prireike skalbinius nurinkt isdziyvusius... Saremiaujant... Reguliariai... Kas 3 min biggrin.gif Vyras ciut jega neistyse is namu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 03, 16:20)
Kokie grazus namuciai ir leliuku jau kiek  wub.gif

Jo jo tigras medyje biggrin.gif

Registras wub.gif

Aš jau kojas i viršų ppypetc kojos kaip bulkutes , pėdos , taip nemalonu .

Kotletai pagaminti su bulvių koše ir burokėlių salotos , jau pas sūnų pilve biggrin.gif
Aš vištiena su bulvių koše ir kopūstais raugintais smile.gif
Dar obuolių pyragą iskepiau trupinini , viskas maisto pora dienų ne gaminsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 03, 15:23)

Anas pas mane irgi kažkur užsislėpęs biggrin.gif prieš šventes susitvarkiau, išsikuopiau, nors ir nebuvo bais apšikta. Dabar va reik išsiurbliuot namus - šūūūds kaip tingisi unsure.gif veidrodžiai reikalauja mano rankos irgi. O aš mielai ant jų dar vieną savo antspaudą palikčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 03, 16:28)
O po gimdymo gulint ligoninej irgi nejautei. Man tai zalia akyse buvo kaip jauciau. Ypac maitinimo metu.

Zinok man pasiseke. Gryztu namo, yra tvarkytoja. Pasiguodziau jai, sako ji man, taigi as siuveja, duok pataisysiu! Nu tai persius, nzn net ka jinnis manes ims, bet tikrai ne 20 eur  ax.gif

Nea nejaučiau nei po pirmo nei po antro gymdymo .

Niu Va kaip šaunu smile.gif aš tai i pilaitė vežu toli bet niu ne kosmosą mokėti reikia
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 03, 16:15)
Man tai iki apsisikimo prireike skalbinius nurinkt isdziyvusius... Saremiaujant... Reguliariai... Kas 3 min biggrin.gif Vyras ciut jega neistyse is namu biggrin.gif

Ouch... reik eit skalbinius išdžiaut. Priminei biggrin.gif
Atsakyti