Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(varlius @ 2017 01 03, 16:37)
Uch, nebemoku cituot biggrin.gif

Nesiojimo pozas rekomenduotas isbandysiu smile.gif Speju, da grazaus laiko turiu... Taip greit nepaleis tie diegliai musu...

Del vejaraupiu - tikiuosi, kad tas imunitetas bus pakankamai stiprus... Bet dukryte pas uosvius pabus visgi, nes ji be tos kvarabos dar ir sloga baisia ir kosuli klaiku turi... Issireabilituos ir parsivesim smile.gif Ir nuo brolio vyresnio biski atskirai pasibus - nes namie jau mustynes nuolatines biggrin.gif Gal pasiilgs nors kiek biggrin.gif

Vaikjuoste is nesiokles.lt Bliam, nemoku per tel nuorodos ikelti. Trikotazine, prancuziska (ten ju tinklapy pavadinimas abreviatura is penkiu raidziu berods - JPMBB). Spalvyte:

http://nesiokles.lt/...reen-tattoo.jpg

Aaaaa, ismokau kopijuot nuorodaaaa biggrin.gif Bliooooondeee, blyn biggrin.gif

Viskas oki blondinems galima ir atleistina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 03, 17:24)
Kotletai pagaminti su bulvių koše ir burokėlių salotos , jau pas sūnų pilve  biggrin.gif
Aš vištiena su bulvių koše ir kopūstais raugintais  smile.gif
Dar obuolių pyragą iskepiau trupinini , viskas maisto pora dienų ne gaminsiu  biggrin.gif

Tekek uz manes.. as atsikraustau pas tavi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 03, 18:15)
Man tai iki apsisikimo prireike skalbinius nurinkt isdziyvusius... Saremiaujant... Reguliariai... Kas 3 min biggrin.gif Vyras ciut jega neistyse is namu biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mane turbūt nuo puodų tems biggrin.gif vėl knis protą kad valgyt prigaminau , namus sutvarkiau , nes vakar burbejo vyras biggrin.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad man pas gyd ketvirtadienį, o ne penktadienį. -9 dar ne taip baisu nupėdint. Bus čia tikrų žieminukų pas mus... blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Pezu. -16 blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 03 sausio 2017 - 16:37
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 03, 18:25)
Anas pas mane irgi kažkur užsislėpęs biggrin.gif prieš šventes susitvarkiau, išsikuopiau, nors ir nebuvo bais apšikta. Dabar va reik išsiurbliuot namus - šūūūds kaip tingisi  unsure.gif veidrodžiai reikalauja mano rankos irgi. O aš mielai ant jų dar vieną savo antspaudą palikčiau lotuliukas.gif

Dar ir liežuviu aplaizyk , nu bučiuok biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano balkonas visad toks biggrin.gif bais skanus gy vaikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 03, 16:33)
Tai gerai, kad man pas gyd ketvirtadienį, o ne penktadienį. -9  dar ne taip baisu nupėdint. Bus čia tikrų žieminukų pas mus...  blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Pezu. -16 blink.gif  blink.gif  blink.gif

Man penktadienį blink.gif Jaučiu pirmadienį dar vaikui atostogos prasitęs jei tokie šalčiai ax.gif
Atsakyti
Mano ginė serga blink.gif Vsio, negaliu gimdyt mažiausiai savaitę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 03, 16:49)
Mano ginė serga  blink.gif  Vsio, negaliu gimdyt mažiausiai savaitę  blink.gif

Maniškis ketvirtadienį grįžta, turėjo kelias laisvas dienas. Ale man jau biški dalampački... vistiek šian į vonią eisiu ir lysiu, kad paskatintų bebe.gif new_russian.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 03, 17:01)
Maniškis ketvirtadienį grįžta, turėjo kelias laisvas dienas. Ale man jau biški dalampački... vistiek šian į vonią eisiu ir lysiu, kad paskatintų  bebe.gif  new_russian.gif  wacko.gif

Aš su ja tariausi dėl gimdymo, bet tai taip sirgdama tikrai, kad nevažiuos. Sutarėm po savaitės susimatyt. Viskas, laikau kojas suspaudus, nenoriu pas bile ką gimdyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 03, 18:04)
Aš su ja tariausi dėl gimdymo, bet tai taip sirgdama tikrai, kad nevažiuos. Sutarėm po savaitės susimatyt. Viskas, laikau kojas suspaudus, nenoriu pas bile ką gimdyt  unsure.gif

Suprantu tave.. nes lygiai taip pat pertepus esu, kad kai tik ateis ta min mano daktaryte galetu.. ar bent akusere, nes irgi lb faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 03, 18:29)
Tekek uz manes.. as atsikraustau pas tavi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 03, 15:09)
Dabar kai buvau ligoninėje tai max 10 dienų  sakė leidžia per nešioti.  Turi gi vyrą pasiskatinkit  biggrin.gif
Papildyta:

Nu nežinau, kai prieš porą dienų taip skatinaus, nelabai malonūs pojūčiai po to rolleyes.gif Tai nežinau, ar dar bandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2017 01 03, 15:23)
Jus man paaiskinkit, kaip ta nora tvarkytis prisisaukt??? As ji praradus jau getus 10 menesiu  blink.gif  Ir negrizta, choliera, niekaip... Namai akuisti kai nezinia kas... Va, prie rankdarbiu prisedu... Bet daugiau...

O man priešingai, aš jsu gal 2 mėn negaliu sustot biggrin.gif Dar šiandien ryte vakar skalbtus drabužiys dukros išlyginau, maža kas, kad turėtų smile.gif Ir tvarkaus pastoviai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 03, 16:24)
Jo jo tigras medyje  biggrin.gif

Registras  wub.gif

Aš jau kojas i viršų ppypetc kojos kaip bulkutes , pėdos , taip nemalonu .

Kotletai pagaminti su bulvių koše ir burokėlių salotos , jau pas sūnų pilve  biggrin.gif
Aš vištiena su bulvių koše ir kopūstais raugintais  smile.gif
Dar obuolių pyragą iskepiau trupinini , viskas maisto pora dienų ne gaminsiu  biggrin.gif

Jaučiu neištversi negamint bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti