Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 03, 19:45)
Gerą krušliavą padaryt su laiminga pabaiga ir tamstai ir B biggrin.gif

lotuliukas.gif

As kaip zinia, pries gimdyma sirgau, tai nesiskatinom. Turejom pradeti 22d. vakare po vizito pas gin. Tai MB ir nesulauke tos sventes lotuliukas.gif O dabar vel celibatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 03, 19:45)
Gerą krušliavą padaryt su laiminga pabaiga ir tamstai ir B biggrin.gif

lotuliukas.gif sakysiu nu davai pavarom lotuliukas.gif Jau įsivaizduoju reakciją lotuliukas.gif
Atsakyti
Padariau nekepta torciuka. Stingsta sadytuve, turbut siandien ir nepavyks paragauti .. o taip noriu. Nu nakti matyt besaremiaujant turesiu ka uzkandziauti su arbata biggrin.gif

Tie saremiai pas mane tokie gan stiprus, kaip ir Tute yra rasius jai taip pat. Tai nera vien tik mmm maudimas. Kai uzeina tai nuo suima strenas tada pereina i pilvo apacia su mmm maudimu ir tada dar sukieteja visas pilvas. Trukme mano situ saremiu apie minute, zodziu gan ilgai.
Bijau nakties istiesu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 03, 19:34)
Tai va man taip buvo. Pakietedavo pilvas, tai cia gal ir ruosesi organizmas. O paskui, kai jau dejo su skausmais, tai is karto tikrieji ir kas 5min  bigsmile.gif
Pasiskaicuus, kiek merginos kankinasi, nemanau, kad daug praradau lotuliukas.gif

Nu duok Die! biggrin.gif

QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 03, 19:42)
Pakietėja pilvas užeina, tokie kaip mmm... pamaudenimai, bet nuėjus į dušą dažniausiai praeina ir laikas tarp jų nereguliarus  mirksiukas.gif

Apart to kad pakietėja, jokių pamaudenimų ir tt.. Gal anksti?
Atsakyti

Nu duok Die! biggrin.gif

Zinok, snd rasiau, man irgi nieko..buna pilvas kietas, atsiguliu jei yra galimybe ar po kiek laiko vel normalus...kartais kaulai paskauda ir viskas....Bet ir nereikia ju 😀😀😀😀

Tikriausia, kai ateis po to...tai bus reikalu

Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 03, 20:17)
Nu duok Die!  biggrin.gif

Man su pirmu tik pakietėdavo, ir trys dienos prieš kamavo skausmai kaip per mmm... tokie rimtoki, miegoti per juos negalėjau. Va dabar kietėja jau senokai, būna užeina rimti pamaudenimai tokie kad sėdi blink.gif
Aš manau skirtingai kiekvienai, gal visai jų neturėsi, tik užeis tie rimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tute, kaip vonia? Stabdai moteriške, stabdaaai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 03, 20:30)
Kaip tie paruošiamieji atrodooooo? Man kartais atrodo kad be jų pagimdysiu. biggrin.gif kad sukietėja pilvas tai dažnai būna, bet be jokių skausmų..

jo pakietejimai ir yra paruosiamieji jei neskausmingj tai dziaukis ;)
su sunum kai ligoninej del skysciu trukumo gulejau tai kai nuleido vandenis dar ilgai fiksavo mano tuos pakietejimus kaip saremius gal po geros valandos jie man pradejo tik skaudet poto aisku isivaziavo taip kad sienom lipau nu bet si nestuma isvis niekada kokiu pakietejimu nejauciau todel jau ir pasigest ju spejau biggrin.gif
Atsakyti
Buvo klinikoj susipazint ir pasizet, tai papasakojo viska akusere.. pamatavo toniukus.. idealus!! Perdave riestanose linkejimu smile.gif) taip sake... nesupratau ka reiskia, bet svarbu viskas ok biggrin.gif Akusere uzmete aki.. pamaige pilva sako: manau lengvai pagimdysi.. biggrin.gif sakau: is ko sprendziat.. sako gerai sudeta.. vaikas nedidelis ir t.t pilvo forma ten kazkas.. nu, 25m stazas, tai mazu zino ka kalba.. biggrin.gif
Atsakyti

Buvo klinikoj susipazint ir pasizet, tai papasakojo viska akusere.. pamatavo toniukus.. idealus!! Perdave riestanose linkejimu smile.gif) taip sake... nesupratau ka reiskia, bet svarbu viskas ok biggrin.gifAkusere uzmete aki.. pamaige pilva sako: manau lengvai pagimdysi.. biggrin.gifsakau: is ko sprendziat.. sako gerai sudeta.. vaikas nedidelis ir t.t pilvo forma ten kazkas.. nu, 25m stazas, tai mazu zino ka kalba.. biggrin.gif

Puikios naujienos!!!!

Atsakyti
pavydžiu toms kuriu vyrai nenori myliuku su tokiais pilvais, manasis nepasotinamas o man ypac vakarais norisi miegot, plius visa nestuma kankina pienlige issigydau ir vel, o jei dar myliukas tai sakes iskart pienlige atsikartoja bandem su apsaugom nepadeda niekas tai pagaliau manasis pareiškė man ši savaitgali kad pasistengs pakentet kažkaip nes vel eilini karta po myliuku nors ir su prezerv, man atsinaujino pienlige. kalbejau su ginekologe sake kad buna nesciosioms taip sake nepades niekas kol nepaimdysiu ir organizmas neatsigaus kazkiek. tai celibatas juodas vyrui bus, dabar men nebus sekso, dar po gmdymo du men negalesim o dar jei ir mano organizmas bus nepasiruoses biggrin.gif išprotės mano brangusis biggrin.gif jau dabar juokauja apie plaštakių paslaugas sako parsiveš kokia nors antra žmoną iš Moldovos biggrin.gif sakau parsivežk bet tegul tada visas paslaugas namie atlieka ir kambarius tvarko ir vaikus prižiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 03, 20:45)
Buvo klinikoj susipazint ir pasizet, tai papasakojo viska akusere.. pamatavo toniukus.. idealus!! Perdave riestanose linkejimu smile.gif) taip sake... nesupratau ka reiskia, bet svarbu viskas ok  biggrin.gif Akusere uzmete aki.. pamaige pilva sako: manau lengvai pagimdysi..  biggrin.gif sakau: is ko sprendziat.. sako gerai sudeta.. vaikas nedidelis ir t.t pilvo forma ten kazkas.. nu, 25m stazas, tai mazu zino ka kalba..  biggrin.gif

Su per naujienos wub.gif
Manoji pirmą kartą išrietė užpakaliuką taip kad šaukiau nes taip skaudėjo, o ir abu vyrai sako ar neplyši? doh.gif ir užėjo "skanus" paruošiamasis net oro pritrūkau.
Atsakyti