As kaip zinia, pries gimdyma sirgau, tai nesiskatinom. Turejom pradeti 22d. vakare po vizito pas gin. Tai MB ir nesulauke tos sventes
As kaip zinia, pries gimdyma sirgau, tai nesiskatinom. Turejom pradeti 22d. vakare po vizito pas gin. Tai MB ir nesulauke tos sventes
Tie saremiai pas mane tokie gan stiprus, kaip ir Tute yra rasius jai taip pat. Tai nera vien tik mmm maudimas. Kai uzeina tai nuo suima strenas tada pereina i pilvo apacia su mmm maudimu ir tada dar sukieteja visas pilvas. Trukme mano situ saremiu apie minute, zodziu gan ilgai.
Bijau nakties istiesu
Pasiskaicuus, kiek merginos kankinasi, nemanau, kad daug praradau
Nu duok Die!
Apart to kad pakietėja, jokių pamaudenimų ir tt.. Gal anksti?
Nu duok Die!
Apart to kad pakietėja, jokių pamaudenimų ir tt.. Gal anksti?
Zinok, snd rasiau, man irgi nieko..buna pilvas kietas, atsiguliu jei yra galimybe ar po kiek laiko vel normalus...kartais kaulai paskauda ir viskas....Bet ir nereikia ju 😀😀😀😀
Tikriausia, kai ateis po to...tai bus reikalu
Man su pirmu tik pakietėdavo, ir trys dienos prieš kamavo skausmai kaip per mmm... tokie rimtoki, miegoti per juos negalėjau. Va dabar kietėja jau senokai, būna užeina rimti pamaudenimai tokie kad sėdi
Aš manau skirtingai kiekvienai, gal visai jų neturėsi, tik užeis tie rimti
jo pakietejimai ir yra paruosiamieji jei neskausmingj tai dziaukis ;)
su sunum kai ligoninej del skysciu trukumo gulejau tai kai nuleido vandenis dar ilgai fiksavo mano tuos pakietejimus kaip saremius gal po geros valandos jie man pradejo tik skaudet poto aisku isivaziavo taip kad sienom lipau nu bet si nestuma isvis niekada kokiu pakietejimu nejauciau todel jau ir pasigest ju spejau
Buvo klinikoj susipazint ir pasizet, tai papasakojo viska akusere.. pamatavo toniukus.. idealus!! Perdave riestanose linkejimu
) taip sake... nesupratau ka reiskia, bet svarbu viskas ok
Akusere uzmete aki.. pamaige pilva sako: manau lengvai pagimdysi..
sakau: is ko sprendziat.. sako gerai sudeta.. vaikas nedidelis ir t.t pilvo forma ten kazkas.. nu, 25m stazas, tai mazu zino ka kalba..
Puikios naujienos!!!!
Su per naujienos
Manoji pirmą kartą išrietė užpakaliuką taip kad šaukiau nes taip skaudėjo, o ir abu vyrai sako ar neplyši?