Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas, imkit už sunkią naktį 4u.gif
Ar turim leliukų? bigsmile.gif
Varliau tavo dukrytei 4u.gif nemaniau kad taip baisiai gali būti blink.gif
Naktį užėjo skausmai, bet tokie geri blink.gif nu jau galvoju prasideda, nurimo .Dar prisapnavau kad rūbai maži sudėti į ligoninę, eisiu peržiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 06, 11:40)
labas rytas  4u.gif 
kur musu šiandienos sausinukai?

Nėra dar biggrin.gif
Tik uzsispyrusios laukiam kada prasines visos kitos laiko , gerai uzsicememtavusios biggrin.gif o pradžioje kiek triedem biggrin.gif kad tik anksčiau laiko ne pagymdyti smile.gif o dabar nieks nesilukstena biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif keistai čia jau 52psl nes tikrai sausinukes esam išskirtinės biggrin.gif
Gyvaciuke davai tu gal jau cementus pramusi biggrin.gif tute Va Žiūrėk pramušė o kitos dar vis laiko , davai tu gal ar anikute , Rasuolė tai kur tau cemento gero prisikrove kad ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 06, 07:49)
Labryt,

O-je-zau kas per naktis. Pyko mano karalaitis, papą sunkiai ėmė, žaidėm, verkėm abu, miegojom, vėl verkėm, pagiau pavalgė... jau pagauna papuli (su antspeniu maitinu), bam paledžia ir į dūdas. Nuraminu ir vėl viskas iš pradžių... uf,

Man irgi pradzioje sunkiai eme, pamesdavo, nervuodavosi, isiverkdavo. Ir zinau, kaip sunku tik gulint bandyti ten iduoti . As kai jai nesiseka paimti, tai pati speneli rankom patampau, kol jis sukiereja, tada lengviau paima.
Pas maniske ir pasaitelis trumpokas, bet poliklinikoje sake, dabar nekerpa visuems, jei svoris gerai auga, nebent veliau, jei svepluos.

Pirko, kuek atsinenu tantum rosa.
As prausiu clogin putom ir pradzioje purksteldavau octicept.
Atsakyti
Labas rytas,

Tute stiprybes ir laikykis 🎈,turit kaip sakant susikalbeti su kruopiuku smile.gif
Varliu sveikatos tavo mergytei 🎈

Laukiam ziniu is Uzsispyrus
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 06, 11:49)
Man irgi pradzioje sunkiai eme, pamesdavo, nervuodavosi, isiverkdavo. Ir zinau, kaip sunku tik gulint bandyti ten iduoti . As kai jai nesiseka paimti, tai pati speneli rankom patampau, kol jis sukiereja, tada lengviau paima.
Pas maniske ir pasaitelis trumpokas, bet poliklinikoje sake, dabar nekerpa visuems, jei svoris gerai auga, nebent veliau, jei svepluos.

Pirko, kuek atsinenu tantum rosa.
As prausiu clogin putom ir pradzioje purksteldavau octicept.

Įdomiai kaip , šiaip kerpa , draugės berniukui kirpo iškart susitvarkė viskas . Čia gal nuo gyd.priklauso 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :) vakar su vyru žiūrėjom filmą iki 24 h, tai visai gerai miegojau.... nekankino nemiga. 7 h tik prabudau į WC.

Šiandien tvarkausi intensyviai :) Visas patalynes pakeičiau. Grindis išsiplausiu. Rytoj dar iki kaimo nulėksim, panas savo paliksim seneliams.

Laukiam žinių iš užsispyrusi:)

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 09:48)

Gyvaciuke davai tu gal jau cementus pramusi  biggrin.gif  tute Va Žiūrėk pramušė o kitos dar vis laiko  , davai tu gal ar anikute , Rasuolė tai kur tau cemento gero prisikrove kad ...  biggrin.gif

Na vidurius tikrai atleido bet ne visiškai, į dieną po 2k. apsilankau ax.gif jau kaip ir norėčiau pagimdyti, diena nuostabi nepaisant, kad -21 . bigsmile.gif
Skaidre kaip tu?
Atsakyti
Labas rytas!
Nebloga naktis! Ismiegojau.
Ir diena tikiuosi bus puiki, saulyte sviecia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 12:15)
Na vidurius tikrai atleido bet ne visiškai, į dieną po 2k. apsilankau  ax.gif  jau kaip ir norėčiau pagimdyti,  diena nuostabi nepaisant, kad -21 . bigsmile.gif
Skaidre kaip tu?

Aš tai gyva arbatomis ir vandeniu vakar sriubos vos vos su valgiau ir viskas o į wc rimtų einu ir einu po 2-3kartus iš kur ten to su.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 12:24)
Labas rytas!
Nebloga naktis! Ismiegojau.
Ir diena tikiuosi bus puiki, saulyte sviecia  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 10:30)
Aš tai gyva arbatomis ir vandeniu vakar sriubos vos vos su valgiau ir viskas o į wc rimtų einu ir einu po 2-3kartus iš kur ten to su.... biggrin.gif
Papildyta:

thumbup.gif

O ko tu nieko nevalgai? Aš dar lovoje papusryčiavome, eisiu po to kokį troškinuką pasidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 12:39)
O ko tu nieko nevalgai? Aš dar lovoje papusryčiavome, eisiu po to kokį troškinuką pasidarysiu.

Nėra visiškai apetito , vos arbatos telpa , bet saldainis vienas kitas lenda gerai biggrin.gif
Papildyta:
Šiandien rusų Kalėdos , (anytos) tai nežinau važiuosim ar ne . Uošvis ten koseja ,snarglejasi, sakė anyta kad ne virusinis, peršalimas bet aš jau bijau tu bacilų . Vyrui ir sakiau aš nieko prieš tikrai bet jai uošvis serga o mes tik vos pakosti viena kita karta , vėl iš naujo susirgti nenoriu
Vyras sako namie busim ir anyta sakė kad ne isizeis supranta.
Atsakyti

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 06, 08:49)
Labryt,
O-je-zau kas per naktis. Pyko mano karalaitis, papą sunkiai ėmė, žaidėm, verkėm abu, miegojom, vėl verkėm, pagiau pavalgė... jau pagauna papuli (su antspeniu maitinu), bam paledžia ir į dūdas. Nuraminu ir vėl viskas iš pradžių... uf, laikaus!

Sveikos bigsmile.gif atalakiau be pusryciu net.. ale jokiu ziniu.. idomu kaip Uzsispyrus unsure.gif
Jum nagu ploksteles nepasikeite? Man toks jausmas, kad lb issausejo... as db nedazau.. tai didziojo nago plokste per visa ilgi pavirsium iskilo matos.. wtf unsure.gif nu ne grybas tikrai.. vit gal kokiu truksta matyt.. Elevit tai geriu, tai ne rolleyes.gif
Tute, viskas bus ok.. ir maitinsi pati jei tik sito nori! TIK NEPASIDUOK..pirmos pora sav pacios sunkiausios ir svarbiausios.. praslysi jas, viskas bus ok.. 4u.gif as paieskosiu video, kur buvo lb geras, kaip tiesiogine to zodzio prasme uzmaut reik vaika ant papo.. gan taip energingai galvyte paspaust ir biski palaikyt kol prades.. tada gal nespjaus.. Zindyk zindyk zindyk kiek tik gali.. uzsikurs fabrikas pamatysi kaip gerai bus.. Cia mano nuomones neklausei, bet gal neuzpyksi, kad pasidalinau info 4u.gif
Atsakyti