Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 11:11)
Labukas damos  4u.gif

Turim dar viena sausinuke  wub.gif
Siandien, 9:05 CP pagalba pasauli isvydo grazuole mergyte  wub.gif 3940g. 53cm.  wub.gif
Jauciuos kaip po CP kolkas gerai  bigsmile.gif
Veliau parasysiu daugiau  mirksiukas.gif

Sveikinimai didziausi wub.gif Nesmulki mergyte bigsmile.gif
Atsakyti
54psl niu geras bigsmile.gif gal kažką pakeitė forumas dabar gal 100psl bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 12:28)
Aš iki 3men net su sūnum jokių lankymu mes kai žiema gimė ir dabar taip bus , tada ir siaute gripas , persalimai, naciort tik seneliai jai nesergantis ,ten sesuo ir brolis vyro , pvz sesę vaikai matė tik vežime lauke , nes sirgo ir sirgo tai snargliai tai kosti ... Pavasarį pamatė jau normalei pusbroli ir nieko nenutiko , ir dabar taip pat bus . Kai taip siaučia bacilos niu nafyk ...

Apie ka ir kalba!! Kas nesupras, tai ne mano bedos..
Atsakyti
Ale tikrai, kaip čia dar tema neuždaryta biggrin.gif

Užsispyrusi, sveikinimai su princesytės atėjimu wub.gif 4u.gif

Aš po echo... tai mano mergina, kitaip negu teigė mano ginekologė, visai dar neįsistačiusi niekur. Tai dabar visai suglumau unsure.gif svoris pagal echo 4 kg, bet pagal pilvo matmenis tai gali būti ir didesnė, net iki 5 kg, svoris labai neaiškus jau dabar. Labai daug vandenų, todėl pilvas toooks didelis. Beje labai nusistebėjo ta kur echo darė, kodėl aš jau po termino, o mano ginė manęs dar nesiunčia stebėjimui blink.gif nu tai liepė labai judesius sekti.
Kaip supratau dar toli gražu man iki gimdymo, tai dar teks kankintis unsure.gif beje, netoli gimdyklų teko praeiti, tai viena jau kaip klykė, tai skambėjo visi gn, galvoju gal ten jai cp darė neužmarinę biggrin.gif tai dabar kažkaip jau man baisu pasidarė, geriau jau būčiau negirdėjusi tų klyksmų blink.gif
krč ryt ramiai cepelinus galiu daryt, nes dar tikrai negimdysiu unsure.gif o man taip tą pilvą pamaudžia, aš jau tikėjausi, kad ant dienų čia pas mane viskas.
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 06, 14:07)
Ale tikrai, kaip čia dar tema neuždaryta  biggrin.gif

Užsispyrusi, sveikinimai su princesytės atėjimu  wub.gif  4u.gif

Aš po echo... tai mano mergina, kitaip negu teigė mano ginekologė, visai dar neįsistačiusi niekur. Tai dabar visai suglumau  unsure.gif  svoris pagal echo 4 kg, bet pagal pilvo matmenis tai gali būti ir didesnė, net iki 5 kg, svoris labai neaiškus jau dabar. Labai daug vandenų, todėl pilvas toooks didelis. Beje labai nusistebėjo ta kur echo darė, kodėl aš jau po termino, o mano ginė manęs dar nesiunčia stebėjimui  blink.gif nu tai liepė labai judesius sekti.
Kaip supratau dar toli gražu man iki gimdymo, tai dar teks kankintis  unsure.gif  beje, netoli gimdyklų teko praeiti, tai viena jau kaip klykė, tai skambėjo visi gn, galvoju gal ten jai cp darė neužmarinę biggrin.gif tai dabar kažkaip jau man baisu pasidarė, geriau jau būčiau negirdėjusi tų klyksmų  blink.gif
krč ryt ramiai cepelinus galiu daryt, nes dar tikrai negimdysiu  unsure.gif  o man taip tą pilvą pamaudžia, aš jau tikėjausi, kad ant dienų čia pas mane viskas.

Oho bigsmile.gif
Su šaunių pasimatymu wub.gif bet tai ne mažutė bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas damos  4u.gif

Siandien, 9:05 CP pagalba pasauli isvydo grazuole mergyte  wub.gif 3940g. 53cm.  wub.gif

Sveikinimai!!!!! 4u.gif 💕
Lauksim istorijos,parasyk kai galesi,ilsiekis

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 06, 12:07)

Aš po echo... tai mano mergina, kitaip negu teigė mano ginekologė, visai dar neįsistačiusi niekur. Tai dabar visai suglumau  unsure.gif  svoris pagal echo 4 kg, bet pagal pilvo matmenis tai gali būti ir didesnė, net iki 5 kg, svoris labai neaiškus jau dabar. Labai daug vandenų, todėl pilvas toooks didelis. Beje labai nusistebėjo ta kur echo darė, kodėl aš jau po termino, o mano ginė manęs dar nesiunčia stebėjimui  blink.gif nu tai liepė labai judesius sekti.
Kaip supratau dar toli gražu man iki gimdymo, tai dar teks kankintis  unsure.gif  beje, netoli gimdyklų teko praeiti, tai viena jau kaip klykė, tai skambėjo visi gn, galvoju gal ten jai cp darė neužmarinę biggrin.gif tai dabar kažkaip jau man baisu pasidarė, geriau jau būčiau negirdėjusi tų klyksmų  blink.gif
krč ryt ramiai cepelinus galiu daryt, nes dar tikrai negimdysiu  unsure.gif  o man taip tą pilvą pamaudžia, aš jau tikėjausi, kad ant dienų čia pas mane viskas.

Bet kokia dicke pas tave..bet svarbu taip Viskas o.k Bet terminas tai rytoj? O kada dabar pas gyd.?
Atsakyti
Labukas damos  4u.gif

Sveikinimai wub.gif wub.gif o vardas princesės?
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 06, 12:07)

Su gera TA! Bet ir didelė tavo wub.gif tai ryt po cepelinų važiuosi biggrin.gif tai jei neįsistačiusi gal cp bus? Va skaičiau viena pagimdė virš 5 kg pati blink.gif Jau geriau cp ir lai nedrasko apačioje.
Atsakyti
Uzsispyrusi, valio valio valio panelėms! wub.gif saldaus pienelio. wub.gif

Dėl temos psl, tai gal kaip mėnesio temai pratęsia puslapius, maža ką nebūtų kam kurt. ax.gif

Panos, o kamštis būtinai turi būti kraujingas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 06, 12:16)
Sveikinimai!!!!!  4u.gif 💕
Lauksim istorijos,parasyk kai galesi,ilsiekis
Bet kokia dicke pas tave..bet svarbu taip Viskas o.k Bet terminas  tai rytoj? O kada dabar pas gyd.?

Vakar mano terminas buvo, iš pradžių blogai man įrašė, tai aš ir čia nekeičiau jau. Vis tiek terminas netikslu juk. O pas mano gydytoją tik 10 dieną unsure.gif
Ačiū D kol kas viskas gerai lelkai, spardo man sėkmingai šonkaulius ir jai dzin nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 12:16)
Sveikinimai wub.gif  wub.gif  o vardas princesės?

Su gera TA! Bet ir didelė tavo  wub.gif  tai ryt po cepelinų važiuosi  biggrin.gif  tai jei neįsistačiusi gal cp bus? Va skaičiau viena pagimdė virš 5 kg pati blink.gif  Jau geriau cp ir lai nedrasko apačioje.

Joo dičkė biggrin.gif taip užsimaniau kurią dieną cepelinų tai vyrui sakau daromės šeštadienį, o tas juokėsi, sako kažin ar spėsi padaryt, bet dabar jau galiu ramiai daryt, dar spėsiu suėst porciją biggrin.gif man kas kart kai sako, kad didelė tai vis linkstu link cp, labai jau bijau, kad kokios komplikacijos begimdant nebūtų. Žinoma, kad ir didelius pagimdo, bet aš kažkaip bijau, man cp daug ramiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 12:11)
Labukas damos  4u.gif

Sveikinimai sausinukei gražuolytei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 06, 12:20)
Vakar mano terminas buvo, iš pradžių blogai man įrašė, tai aš ir čia nekeičiau jau. Vis tiek terminas netikslu juk. O pas mano gydytoją tik 10 dieną  unsure.gif 
Ačiū D kol kas viskas gerai lelkai, spardo man sėkmingai šonkaulius ir jai dzin  nestuke.gif
Papildyta:

Joo dičkė biggrin.gif taip užsimaniau kurią dieną cepelinų tai vyrui sakau daromės šeštadienį, o tas juokėsi, sako kažin ar spėsi padaryt, bet dabar jau galiu ramiai daryt, dar spėsiu suėst porciją biggrin.gif man kas kart kai sako, kad didelė tai vis linkstu link cp, labai jau bijau, kad kokios komplikacijos begimdant nebūtų. Žinoma, kad ir didelius pagimdo, bet aš kažkaip bijau, man cp daug ramiau būtų.

Aš už tai jei didelis vaikas cp. Va gimdė 4580 ir sustojo eiga ties 9cm ačiū D . . darė cp, nes kaimynei stūmė vaiką daktarai ties 8 cm ir vaikui trauma, vaikas buvo didelis.
O man jokio kamščio, aš pamenu jis su trupučiu krauju buvo.
Atsakyti
http://aestheta.lt/i...-rauksliu-30-ml

Amberr ziurek koki radau, ka manai?
Atsakyti