QUOTE(žollia @ 2017 10 05, 21:06)
Pakanka ir valandos, bet šiandien išėjau į lauką kažko ir pamiršau ją

Tai 2 val kepė , kol grįžau

Graži dabar, blizga

Aš po naudojimo jos neištepu riebalais, nes dažniausiai lieka riebalai iš po maisto gaminimo. Uždengiu dangčiu ir palieku iki kito karto. Po kokių bulvių kepimo tai plaunu ir viskas.
Reik ir man lidle pažiūrėt kokia ten keptuvė. Tos su garmoškėm tai mėsai ir žuviai labiausiai tinka. Bet gal ir bulvės keptų, tik vartyt sunkiau, kius už gofrų
Burbuline, o nenori tavo mergaitė užsienin padirbt kelis metus?
Galvoja nuo kito rudens isvaziuot magistrą studijuot,kartais sako gal vaziuot padirbet kur.Dirbo ji Norvegijoj,pasitaike nuostabūs šeimininkai,iki šiol susirašo su jais.Ir užsidirbt žmonės davė,matė,kad stengias.Kodel mūsų dabdaviai tokie godūs niekaip nedaeina,jiems vis dar krizė ir psio
Suplakiau grietinę su varške,patirpdžiau želatinos ir tą pliurzę ant sausainių pasluoksniavau,krizinis pyragiuks

sūnus sake visai skanu.
Labas visoms,nesirgit,ta dregmė nervina.