LAbukas
QUOTE(žollia @ 2017 11 23, 05:55)
Labas iš ryto
Kas tas outletas ? :
Iš internetinių esu tik vieną suknią ir džinsus pirkusi ir batus.
Jau atsake-isparduotuves
Londone tik viena kita isparduotuve yra,o pavaziavus biski uz Londono,yra isparduotuviu miesteliai,ten daug tu parduotuviu vienoj vietoj,labai apsimoka vaziuot

Bet jo,su maza suma ten ner net ka prasidet...As kokius 300-400 visada ten palieku

Nors esu ir nieko nenusipirkus,tada labai pikta griztu
O del pirkimo internetu,tai as perku is zinomu pardziu,kurios yra realios,kur atitinka dydziai.Tai jei netinka,galiu nunest atgal tiesiai i parduotuve..O va is visokiu kiniju tai bijau siustis..Nors dabar kaip tik laukiu brangaus siuntinio is Kinijos,uzsisakiau kailine liemene

Buvau Londone tokiam turguj,issimatavau,paziurejau dydi ir uzsisakiau gerokai pigiau per ebeju...Pardavejas patiko,iskart atrase sms,pasitikslino ugi,svori,apimtis,ar teisinga dydi uzsisakiau..Tai tikiuosi nenusivilsiu
QUOTE(*Bj* @ 2017 11 23, 06:07)
Įdomumui sulyginau internetines Tommy Hilfiger pardes, žiūriu čia pigiau nei UK
Hilfigerio kazkaip niekad neziurejau,bet Guess karta lyginau

TAi kur salys su eurais,ten kainavo brangiau,nei su svarais,o pigiausiai buvo i tas salis,kur doleriai
QUOTE(*Bj* @ 2017 11 23, 06:29)
kaži ar galima kelis kart savaitėje iš iherb siųstis, nes gavosi susikrauti nebloga krepšelį ir siuntimas tik euras:ax:
Bijau, kad nesupliusuotų
PAgal ideja tai neturetu supliusuot..juk uz kiekviena moki atskirai,kaip atskiras siuntinys gaunas..
Papildyta:
GAl kokiu ideju,kaip atplaut prisvilusi puoda?Mirkiau,neatmirko..Isploviau indaplovej,vistiek dar visas dugnas pritrauktas..Ismest gaila,greitpuodis ten...