As irgi kazkokiu kvepalu noriu,bet kazkaip niekaip neissirenku Vel noreciau Dior Addict,nu man jie labai patinka
Ir sukneliu neissirenku Is vis dabar kazkokia skudurine mada,ka paimi,tas i ploti,o ne i ilgi..
Atsisiunciau is Guess tokia megzta suknele ir issiunciau atgal...Siaip grazi,bet jau tokia plona,permatoma..Turi ir figura ideali but ir kazka po apacia rengtis,o as net neturiu jokiu kombinuku
Labas rytas Lyžuka, man irgi pirma suknelė patinka Apie kvepalus tai tylėsiu, nes daba jau 6 prasidariusi esu iš savo platinamų , nežinau kada išnaudosiu O dar noriu bent 4 Pas mus atlydys ir rūkas . Na, gal jau ir ateina tas pavasaris pagaliau. Reiks jau pomidorus bandyt sėt
Labas rytas
Lyžuka, man irgi pirma suknelė patinka
Apie kvepalus tai tylėsiu, nes daba jau 6 prasidariusi esu iš savo platinamų , nežinau kada išnaudosiu O dar noriu bent 4
Pas mus atlydys ir rūkas . Na, gal jau ir ateina tas pavasaris pagaliau. Reiks jau pomidorus bandyt sėt
aha spalvos universalios, tiktu ir prie šviesesnio ir tamsaus švarko ar megztuko, nes kaip tokios vasaros tai jau faktas kad dar reiks vieno sluoksnio rūbu
o kitos labai atvira nugara
pas mus irgi vanduo posniegu visur jaučias , jei bus tie 6-9 tai visai plauksim
man is labai patikusiu Cacharel Noa Perle ir Gucci Flora, nebeturiu abieju, neleidzia sirdis pirkt, kai stalcius pilnas Gal su pvd. kokia klaida iveliau, bet tiek to.
Mes ir tuoj plauksim..Vel lyja...Veu,kaip atsibodo tas lietus..Nu tikrai per tiek metu UK tiek daug lietaus nesu macius..
O as net nezinau kokiu kvepalu megeja..Stipriu,astriu MAn Kenzo visi kiek bandziau patiko ir Dior Addict Zolia,o kokius tu platini? As dabar noriu nusipirkt kelioninius maziukus buteliukus..O tai reikia kazkur veztis,dediesi didziausia buteli..MAziausia talpa ka turiu-50ml...
Na ka,as jau po operacijos namo vaziuoju Ilgiausia laukt.. Atvaziavau 11,op isveze 14, o 15:45 jau pazadino.. Dar valanda palaike ir paleido namo.. Est noriu,vaziuojam i lietuviska restorana pavalgyt Nieko neskauda Kol kas