Oi kaip netiketai, tiesiog ant kedes
Papildau savo info pirmam pulapiui: 2017 01 17, 11:20, Ramirami 37 m. trecias vaikas, Ramune, 4030g, 51cm
Greita istorija: 2 nakties pabudau nuo skaudaus maudimo, saremiai kas 3,5-9 minutes. 5:30 priimamajame, 6:30 - 3 cm atsidarymas. Visiems mandagiai aiskinu, kaip as noriu epiduro
Super gimdymas
Ramirami super istorija, greita
Mažoji keista nuo ryto, pavalgo 20min būdrauja tipo miegu, po 15 min ieško (.) Duodu kitą (.) Gal negerai?sekantį kartą duodu pirmąjį (.).
Sūnui kyla vis temperatūra, kosėja .nežinau jau nė ką daryti 😢 užeina karščio bangos, jums nebūna?laukiu vakaro kada mb grįš.
Na pasakyti kad visiskai nepadejo negaliu, kruva paruosiamuju jauciau, bet tuom ir baigesi. Aisku ranku nenuleisiu, noriu greiciau pagimdyti bet kazkodel itariu kad butent as ir kelsiuosi i Vasari
gydytoja paankstino mano gimdymo data is 28 kaip pagal mm i 23 kaip pagal echo, todel sake jei iki 23 nepagimdau ateiti 24 d duos siuntima. Speju su tuo siuntimu eisiu i GN, o ten perskaiciuos mano termina pagal mmm ir visvien lauksiu savo vasario
O gal tau irgi staigiai , netiketai prasides....
Man dabar naujas terminas rytoj, bet kazkaip tokia tyla...uh.... ir as tolstu su gimdymu....Kol kas pirma kuri nepagimdziau anksciau kai visos kitos....
Ramirami puiki istorija per paskaita minejo irgi, kad klausyti ka tau sako ir teisingai kvepuoti....bet neisivaizduoju kaip panaudoti praktikoje
Manau Tauskute tavo dabar sprintas bus sekantis ![]()
Maniske dabar kas antra diena kakoja. As kol kas nepergyvenu labai
Varliau, su menesiadieniu
Papildyta:
Tauskute, jau kelis men zadejo 01.19 gimdyti, taip ir turi buti, jokiu cia vasariu
oi kad tavo zodziai tiesiai dievui i ausi...
Varliau, su menesiadieniu Jus!
Sveikos
Paskaitau vis po kelis psl., kai mazoji miega sese prisistato - mama zaidziam
Jau gereja padetis su (.)(.), buvau jau pradejus antspenius naudot del zaizdeliu, bet jau lyg ir nebereiks
Su pilveliu viena diena geriau, kita blogiau buna. Ir kakina po nedaug simta kartu per diena, tai uzpakaliukas jau raudonas, pampiai tirpsta
Mano likimo draugė! Aaaaa! Kaaaip aš tave suprantu, nu kaaaip suprantu! Tu net neįsivaizduoji! Mano irgi maži o speneliai plokšti, maitinu sėdint, arba ta išvirkščia puse. Laikomės! Bent bus su kuo vargais pasidalint, bo aš jau čia galvojau nutraukt MP, nes eina sau kokia sunki pradžia, ir po 2 sav dar papas užsidegė
Kaip tu jauties? Buvai priimamajam?
Aš neseniai grįžau, užtaikiau ant Daunoravičiaus!
Antibų tipo iškart negert, bet aš kažkaip linkus pradėt gert, kad nepasidarytų blogiau
Ir va taip, (.) susiieti su gimda, jos valymūsi... eina sau kiek tai moteriai lemta iškęst...
gydytoja paankstino mano gimdymo data is 28 kaip pagal mm i 23 kaip pagal echo, todel sake jei iki 23 nepagimdau ateiti 24 d duos siuntima. Speju su tuo siuntimu eisiu i GN, o ten perskaiciuos mano termina pagal mmm ir visvien lauksiu savo vasario
Taip, labai svarbu klausyti ka sako. As neklausiau, del to ir plysau biski...
Kaip tu jauties? Buvai priimamajam?
Aš neseniai grįžau, užtaikiau ant Daunoravičiaus!
Antibų tipo iškart negert, bet aš kažkaip linkus pradėt gert, kad nepasidarytų blogiau
Ir va taip, (.) susiieti su gimda, jos valymūsi... eina sau kiek tai moteriai lemta iškęst...
Eina sau, na ir is kur zmogui viska zinoti
Svarbu, dabar zinai ka daryti ir viskas susitvarkys. Laikykis
nu shakes, gerai kad nuvarei i AK
As irgi nelabai klausiau, nes labai blaskytis pradejau. Tai akusere jau man reke, ziurek man i akis, neuzsimerk, klausyk, ka sakau