Mano likimo draugė! Aaaaa! Kaaaip aš tave suprantu, nu kaaaip suprantu! Tu net neįsivaizduoji! Mano irgi maži o speneliai plokšti, maitinu sėdint, arba ta išvirkščia puse. Laikomės! Bent bus su kuo vargais pasidalint, bo aš jau čia galvojau nutraukt MP, nes eina sau kokia sunki pradžia, ir po 2 sav dar papas užsidegė

ir nugraužtas labai.
Kaip tu jauties? Buvai priimamajam?
Aš neseniai grįžau, užtaikiau ant Daunoravičiaus!

tai žooodžiu. Pamenat, kai rašiau kad pradėjau kraujuot pirmą kart. Ir po to karto man naktį tempa pakilo. Šiaip taip numušiau. Vakar vėl - buvo geras kraujo pliūpsnis kai paketas iškart visas vos ne per kraštus

šią naktį vėl tempa pakilo. Mano kaklelis per greit užsivėre, ir gimdoj dar yra likusių tų liochijų, o tai ir įtakoja mano degančią krūtinę. Sakė laiku atvariau, išrašė antibų, liepė naudot diklofenako žvakutes 2 kart dienoj, jei tempa nekris dar išgert paracetamolio. Jei vistiek laikysis - ryt vėl varyt į priimamajį. Dar sakė gali prasidėt sarėminiai skausmai

tokiu atveju irgi iškart varyt į priimamajį.
Antibų tipo iškart negert, bet aš kažkaip linkus pradėt gert, kad nepasidarytų blogiau

laukiu kol suveiks žvakutė, nes tempa nechujova tokia laikosi

38.5
Kaip idomiai... gerai, kad pasirodei
Ir va taip, (.) susiieti su gimda, jos valymūsi... eina sau kiek tai moteriai lemta iškęst...