QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 20:21)
Ir man bloga, bet su pertraukom. Šiandien tik retkarčiais bloga. Pastebėjau, kad pykina kai daugiau pavaikštau.
Man dabar dažniau bloga būna , ir jau taip jau gerai bloga , stipriau , bijau ir valgyt ir gert , bijau ir ne valgyt ...
Ir jokio skirtumo ką veikiu, ką darau ... Šiek tiek pėdos atslego ne tokios patynusios , dešinė iš vis ne sutinus pėda tik kairę .
O dar hrustus savo džiūvėsius kaip sakau susiruosiau kepti , padažą pasidariau ir susipjausciau Prancūziška batonus du ilgiausius bet vyrą iš variau česnakų , pasibaigė . Tai guliu ziurim su vaiku pingu pingu ...
Norėtųsi iš vemti ir ten kitas galas spaudžia , i dar pradėjo gimda spazmuoti ooo blogumas praeina bet atėjo kiti ... Visai ne liūdna man
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 20:24)
Rasuole aš negaliu keptų blynų, praeitą kartą rūgštis labai kilo, o kaip skanu buvo.

nu bet apžiūra ir buvau suvalgiau kokį 10 jų
Tauškute rodė gi teismo metu daug kalbėjo jų, nu man briedis totalus

Kristelina laukiame
Einu ant kamuolio
Nemačiau aš Žinok.
Oi akyse geriau kai blogumas dingo ar ilgam , bet kiti skausmai ... Pizdetcccc niu tokio nėštumo aš nežinau nepamiršiu ilgai
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....