Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 07, 20:15)
Aš nesuprantu kaip tėvai po to patys jaustųsi jei vaikas mirtų dėl jų kaltės ir ką aplinkiniams pasakytų  blink.gif

Pasakytų ai namie gymdem ... blink.gif
Tu buvai lisgoninėje ? ax.gif

Sakykit čia tik man vienai blogaaaa taip ar dar kam nors !? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 07 sausio 2017 - 18:18
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 18:18)
Pasakytų ai namie gymdem ...  blink.gif
Tu buvai lisgoninėje ?  ax.gif

Sakykit čia tik man vienai blogaaaa taip ar dar kam nors !?  unsure.gif

Ir man bloga, bet su pertraukom. Šiandien tik retkarčiais bloga. Pastebėjau, kad pykina kai daugiau pavaikštau.
Atsakyti
Rasuole aš negaliu keptų blynų, praeitą kartą rūgštis labai kilo, o kaip skanu buvo. bigsmile.gif nu bet apžiūra ir buvau suvalgiau kokį 10 jų biggrin.gif
Tauškute rodė gi teismo metu daug kalbėjo jų, nu man briedis totalus doh.gif
Kristelina laukiame wub.gif
Einu ant kamuolio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 07, 20:21)
Ir man bloga, bet su pertraukom. Šiandien tik retkarčiais bloga. Pastebėjau, kad pykina kai daugiau pavaikštau.

Man dabar dažniau bloga būna , ir jau taip jau gerai bloga , stipriau , bijau ir valgyt ir gert , bijau ir ne valgyt ...
Ir jokio skirtumo ką veikiu, ką darau ... Šiek tiek pėdos atslego ne tokios patynusios , dešinė iš vis ne sutinus pėda tik kairę .

O dar hrustus savo džiūvėsius kaip sakau susiruosiau kepti , padažą pasidariau ir susipjausciau Prancūziška batonus du ilgiausius bet vyrą iš variau česnakų , pasibaigė . Tai guliu ziurim su vaiku pingu pingu ...

Norėtųsi iš vemti ir ten kitas galas spaudžia , i dar pradėjo gimda spazmuoti ooo blogumas praeina bet atėjo kiti ... Visai ne liūdna man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 20:24)
Rasuole aš negaliu keptų blynų, praeitą kartą rūgštis labai kilo, o kaip skanu buvo. bigsmile.gif nu bet apžiūra ir buvau suvalgiau kokį 10 jų  biggrin.gif
Tauškute rodė gi teismo metu daug kalbėjo jų, nu man briedis totalus doh.gif
Kristelina laukiame wub.gif
Einu ant kamuolio  biggrin.gif  biggrin.gif

Nemačiau aš Žinok.
Oi akyse geriau kai blogumas dingo ar ilgam , bet kiti skausmai ... Pizdetcccc niu tokio nėštumo aš nežinau nepamiršiu ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 19:18)
Sakykit čia tik man vienai blogaaaa taip ar dar kam nors !?  unsure.gif

Skaiciau, kad buna bloga, kai kaklelis atsiverdineja.. kentek, motin biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 18:24)
Rasuole aš negaliu keptų blynų, praeitą kartą rūgštis labai kilo, o kaip skanu buvo. bigsmile.gif nu bet apžiūra ir buvau suvalgiau kokį 10 jų  biggrin.gif

Nekepiau, nes man tas pats bus, o jei prisikepsiu, tai ir prisikirsiu essen.gif hihihi.gif
Apskritai šiandien pietus tik dariau, prasiskalbiau, o šiaip daugiau gulinėju smile.gif Vyras su dukra lauke buvo, ant ledo čiuožinėjo, aš jau sakiau niekur neisiu, kol nepagimdau biggrin.gif
Kaži ką man pirmadienį pasakys gydytoja... jeigu bus galima, tai nusprendžiau gimdysiu antradienį, data gražesnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 07 sausio 2017 - 18:58
O maniske kazkaip idomiai padeti pakeite.. kazka veikia apacioj taip paslaptingai.. kiba isistatineja po biski.. iesko tunelio.. pamoninau siandien biski, sakau: dukryte, ilgai neuzsibuk.. gausi skanaus ir saldaus pienelioooo.. daaaaaaug daug... kiek tik noresi.. o jei lb uzsivelinsi, tai tik vandeniuko.. tik vandeniuko.. be skonio.. tai mazu susimaste biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 16:15)
biggrin.gif  joooo vyras tą patį sakė  biggrin.gif  nereik ir i poliklinika , sako gal ir i namus galima , kam lėkti į Ak Juk kaimynas vedėjas yra , nereiks toli važiuoti net už Santariškes arčiau, juk šalia gyvena  biggrin.gif

lotuliukas.gif tad ramiai, nedaug liko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 18:26)
Prisiduodu  smile.gif buvau vgn, tai gali buti, kad dalis vandenu isbego, bet siaip apciuopia ta vandenu maisa..dar kamstis eina, kaklelis 2cm atsiveres, galiu gimdyt ir siandien, ir po poros dienu sake, bet ilgai jau netureciau tempt  ax.gif  lelyte dar gan aukstai..
Leido rinktis ar vaziuot namo ir laukt vandenu ar saremiu, ar gultis i ligonine, isvaziavau namo  smile.gif

Kantrybės 4u.gif jau tuoj susitikimas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 19:54)
O maniske kazkaip idomiai padeti pakeite.. kazka veikia apacioj taip paslaptingai.. kiba isistatineja po biski.. iesko tunelio.. pamoninau siandien biski, sakau: dukryte, ilgai neuzsibuk.. gausi skanaus ir saldaus pienelioooo.. daaaaaaug daug... kiek tik noresi.. o jei lb uzsivelinsi, tai tik vandeniuko.. tik vandeniuko.. be skonio.. tai mazu susimaste  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif protingas vaikas auga, klauso mamos biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
niekaip neprisiduodu smile.gif vakar, t.y.sausio 6 d.mums gime bernuzelis 3050 g.ir 53 cm.
Saremiai atsirado apie 1 val.dienos.atvaziavau kai kartojos kas 3-4 min.su 5 cm. 19, 10 buvau gimdykloj, o 19, 21 jau supavau savo leliuka wub.gif
Pojuciai neispasakyti.su vyru nemiegojom visa nakti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 11:53)
Naktį geniukas miegojo  biggrin.gif tik tas blogumas , silpnumas ... Turbūt sodins pirmadienį mane ant kėdės akušerė da bos kakleli , nes man atrodo tas blogumas susijęs su tuom .

Jo jo, as klausiau ka reiskia tie skausmai ten, sake, kad minksteja ir veriasi kaklelis.na nebedaug ir tau liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 07, 20:38)
Labas,
niekaip neprisiduodu smile.gif vakar, t.y.sausio 6 d.mums gime bernuzelis 3050 g.ir 53 cm.
Saremiai atsirado apie 1 val.dienos.atvaziavau kai kartojos kas 3-4 min.su 5 cm. 19, 10 buvau gimdykloj, o 19, 21 jau supavau savo leliuka wub.gif

Dar karta sveikinimai!!! bigsmile.gif as gerai suprataua?! blink.gif 19.10 buvai gimdykloj, pagimdei 19.21? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 12:04)
Nu lyg ir nebega, del to ir pasimetus  smile.gif  ax.gif

As vaziuociau.pvz kai gimdziau visi stebejos kur dingo vandenys, nes vandens pusles nebebuvo ir nieks nezinojo kur jie dingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 20:52)
Skaiciau, kad buna bloga, kai kaklelis atsiverdineja.. kentek, motin  biggrin.gif  4u.gif

Jo žinau , aš gymdykloje kai atvariau su 7cm kai atsidarinejo aš net vemiau , tada gyd ir akusere sakė viskas oki kaklelis atsidarineja .

O dabar Va genys prabudo biggrin.gif vėl kalena i klyna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaidre @ 2017 01 07, 21:41)
Labas,
Papildyta:

Jo jo, as klausiau ka reiskia tie skausmai ten, sake, kad minksteja ir veriasi kaklelis.na nebedaug ir tau liko 4u.gif

Sveikinimai , ramių nakteliu Skanaus pienelio wub.gif wub.gif wub.gif
Koks vardas ? wub.gif
Atsakyti