Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 15:16)
Man nesuprantamas noras rizikuoti kūdikio gyvybe, ale namų sienos geriau, ramiau, saugiau. Yra tema SM apie gimdymą namie, skaičiau ir nesupratau gal jos nesveikos?

Aš net neskaitau tokių temų biggrin.gif Nenoriu nervų gadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 07, 15:16)
Gal Bazilionuose?

Ten pat
Atsakyti
Man vėl mielinių blynų norisi rolleyes.gif Kaip netingėt ir išsikept rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 17:16)
Man nesuprantamas noras rizikuoti kūdikio gyvybe, ale namų sienos geriau, ramiau, saugiau. Yra tema SM apie gimdymą namie, skaičiau ir nesupratau gal jos nesveikos?

Iš pušies iškritusios faktas su smegenimis negerai joms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 07 sausio 2017 - 16:57
namie ten gimde. Tik daugiau istorija nutyli. Bet galiu duot galva nukirsti, jog pribuveja buvo, tik ji tikrai pasiplove, atvykus medikams... tikrai jau ne viena tokia istorija...

Siaip as su ta Jurga Svediene, pati turejusi reikalu asmeniskai. As negimdziau namie, bet buvo pas mane biski kas kita istorija (nardem baseine), irgi su kudikiu keliavau su greituske i ligonine. Aciu D viskas gerai baigesi. Siaip biski jautroka man istorija, tai nesiplesiu, kadanors gal kita syk...
Atsakyti
Man tai nekelia jokio saugaus jausmo tos pribuvėjos . Ką jos kažką baigė ar kas , ar ... Net nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 16:12)
Su vaiku geros odinukes patarciau nenešioti kai paaugs ,lakstis, aš suplesiau nauja pora dienų tik buvo uzsideta ir pist prie papo kažkur uzsikabinau Oi kaip verkiau aš kaip pykau , o kaip keikiausi namie , Man taip sunku rasti dydį pečiai platus , rankos ilgos o dar ir kad tiktų ir patiktų , bleeee kaip aš tą striukė namie svedziau ... Poto nurimau vyras nuramino aišku ir pinigai ne mazi suploti buvo ... Nusiraminau siuvėjai paskambinau sutvarkė valiooooo nesimato , kaip nebūta  smile.gif
Tai nusipirkau gražią striukė pigią tik , Žinok ir kelnių kiek suplėšiau su vaiku ir gerų ... Ir nafyk pigesnius bet gražius , nes su vaiku lauke, kieme trinti gerus rūbus , suplėšyti naciort gaila ...
Tai va kokia patirtis . Kol vežime viskas oki bet jau kai laksto ir lakstai paskui , visad purvina grizti , tokia graži  biggrin.gif

Tai cia tik varant kur.. ne i lauka einant.. 4u.gif biggrin.gif as geros ir neperku.. neturiu pingiu ant tikros odos kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Prisiduodu smile.gif buvau vgn, tai gali buti, kad dalis vandenu isbego, bet siaip apciuopia ta vandenu maisa..dar kamstis eina, kaklelis 2cm atsiveres, galiu gimdyt ir siandien, ir po poros dienu sake, bet ilgai jau netureciau tempt ax.gif lelyte dar gan aukstai..
Leido rinktis ar vaziuot namo ir laukt vandenu ar saremiu, ar gultis i ligonine, isvaziavau namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 16:44)

Grazu ten vasara ir ezeras netoli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 18:26)
Prisiduodu  smile.gif buvau vgn, tai gali buti, kad dalis vandenu isbego, bet siaip apciuopia ta vandenu maisa..dar kamstis eina, kaklelis 2cm atsiveres, galiu gimdyt ir siandien, ir po poros dienu sake, bet ilgai jau netureciau tempt  ax.gif  lelyte dar gan aukstai..
Leido rinktis ar vaziuot namo ir laukt vandenu ar saremiu, ar gultis i ligonine, isvaziavau namo  smile.gif

Tai dabar laukimo busenoj busi smile.gif
Ir mes lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 18:26)
Prisiduodu  smile.gif buvau vgn, tai gali buti, kad dalis vandenu isbego, bet siaip apciuopia ta vandenu maisa..dar kamstis eina, kaklelis 2cm atsiveres, galiu gimdyt ir siandien, ir po poros dienu sake, bet ilgai jau netureciau tempt  ax.gif  lelyte dar gan aukstai..
Leido rinktis ar vaziuot namo ir laukt vandenu ar saremiu, ar gultis i ligonine, isvaziavau namo  smile.gif

Uiiii!!! Tuoj da viena leliuuuuka turesim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelina @ 2017 01 07, 19:26)

Niu Va dabar ramiakas , lauksim tolimesnės eigos bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nesuprantu kaip tėvai po to patys jaustųsi jei vaikas mirtų dėl jų kaltės ir ką aplinkiniams pasakytų blink.gif
Atsakyti