Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(rimantess @ 2017 01 20, 18:39)
O mums šiandien mėnesėlis  ax.gif  gaila, nepavyko pas gydytoją nuvykti, bandysime pirmadienį. Nekantru pasitikrinti, kiek paaugo kruopiukas  ax.gif  bet žandukai jau atsirado, pirmus bodžius ir šliaužtus išaugome  wub.gif  į ūgį vyrukas dėjo  smile.gif

Su menesiuku 4u.gif

TuteFrute, su rozinem vestuvem wub.gif Ir uzuojauta drl Vakario sveikatos friends.gif

As pirma karta buvau islindus i visuomene. Su sese kavos su desertu buvom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 20, 19:48)
O ..Sveikinimai pirmo mesnesiuko proga!!!!🎈🎈🎈💙💙💙

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 20, 19:34)
o jetus.... 4u.gif

---
pas mus namuose naujas levelis pasiektas...ismoko sau plaukus apsisisiot.... blink.gif  biggrin.gif

Oho vyrukas! biggrin.gif maniškis jei ištaiko pavaryt kai nuoga dubce būna, tai varo rateliu, kad iškart ant visur biggrin.gif

QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 20, 20:15)
Su menesiuku  4u.gif

TuteFrute, su rozinem vestuvem  wub.gif  Ir uzuojauta drl Vakario sveikatos  friends.gif

As pirma karta buvau islindus i visuomene. Su sese kavos su desertu buvom thumbup.gif

Ačiū 4u.gif tai smagu, pasikultūriai galima sakyt smile.gifaš ryt gal į kokį didesnnį Rimiaką nuvarysiu, reik jau pampių nusipirkt. O Vakaris, protinguolis, dar ir fulbolą sugebėjo su tempa pažaist (nu kaip be fūlės doh.gif), 7 įvarčius įkalt.

Pastebėjau, kad bezdė mano kruopiuko paberta bliamba. Pampersai nu man super sauskelnės, neprasisioja neprakakoja pro šonus. Tepu Sudokremu. Reiks ryt tų pataisų, ar kaip ten nusipirkt, nesinori sauskelnių rūšies keist.
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 20, 20:06)
rimantess - cia as issigooglinau... Dukra labai bedu su zarnynu turejus. Tada bakterijas patare. Tai as dabar pati sugalvojau. Nes bernioko kakis irgi kartais buna zalsvokas.

Va va, aš irgi skaičius Google apie jas.. jaučiu, kai blogai išsikakoja, tai irgi jos turėtų gelbėti
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 20, 20:15)
Mano dičkis šauniai grįžo iš mokyklos... su 39 tempa doh.gif pažėjau gerklę... VĖL pulinga angina doh.gif nu bliaaaamba bliamba. Ryt reiks vest į polikliniką, pas budintį gydytoją. Vėl antibai bus. Jau numanau, kad teks vasarą operuot šitą daiktelį jam...

Sveikatėlės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 20, 21:15)
Su menesiuku  4u.gif

Ačiū! 4u.gif
Kavos? good.gif essen.gif kaip seniai gėriau. Aš ją ir taip kartą į savaitę geriu, bet jau pasiilgau. Bijau maitinant ax.gif
Atsakyti
Kaip keista.. Va dar viena leliuką sveikinam su mėnesiadieniu, o dar keli dar tik pakeliui bigsmile.gif wub.gif
Na galiorka, kuri gimdyt ruošiatės? bigsmile.gif

Šiandien žadėjom i lauką eit, bet šlykštoris tai nėjom rolleyes.gif Mes va su Mante nuo 18h iki dabar numigom biggrin.gif
Šiandieninis grafikas kolkas thumbup.gif

anikute Man taip baisiai susiskaitė apie tą raktikaulį blink.gif unsure.gif O jai neskauda kaži? unsure.gif Vargšytė unsure.gif

Ai, mes pakeitėm pampių rūšį 4u.gif Dėl kainos 4u.gif Naudojom BAMBO, dabar perėjom prie BLEEIR. Viskas tas pats tik dvigubai pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 20 sausio 2017 - 21:30
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 20, 20:15)

Mano dičkis šauniai grįžo iš mokyklos... su 39 tempa doh.gif pažėjau gerklę... VĖL pulinga angina doh.gif nu bliaaaamba bliamba. Ryt reiks vest į polikliniką, pas budintį gydytoją. Vėl antibai bus. Jau numanau, kad teks vasarą operuot šitą daiktelį jam...

Oi, tos ligos tai kaip slykstu, negaliu. Sveikit, anginos be antibu niekaip neisgydysit.
O geriausia iseitis aisku operacija.
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 20, 21:11)
O jeigu žalsvos spalvos, tai negerai  kažkas? unsure.gif

Kiek supratau - kai buna zalios, tai zarnyno uzdegima rodo. Pastebejau, kad pas liutuka zalsvos iseina po pakvykimo, pasispardymo. T.y., ryskiai po skausmingu pojuciu/diegliuku.

Mes tai i lauka cyrai kasdien. Bet kokiu oru. Tik po skipepo nejom ta pacia diena. Siandien buvom du kartus po 1,5 ir 2 val. Lauke jis pamiega bent. Ir didieji pasitusino gerai. Po pora komplektu aprangos suvare biggrin.gif Dabar dziuna viskas...
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 20, 21:28)
Ai, mes pakeitėm pampių rūšį  4u.gif Dėl kainos  4u.gif Naudojom BAMBO, dabar perėjom prie BLEEIR. Viskas tas pats tik dvigubai pigiau thumbup.gif

Kur ju pirkt? Nes as irgi bambo perku.
Ir kazi kiek tas pigiau?
Bambo maxej 8 eur, dar -20 proc nuolaida (su aciu), perku 2 dydi kur 30 vnt sauskelniu. Tai man cia atrodo ir taip labai pigiai. Ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 20 sausio 2017 - 22:27
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 20, 22:10)
Ir kazi kiek tas pigiau?
Bambo maxej 8 eur, dar -20 proc nuolaida (su aciu), perku 2 dydi kur 30 vnt sauskelniu. Tai man cia atrodo ir taip labai pigiai. Ar ne ax.gif

Pirkau čia http://m.skelbiu.lt/...t-17447279.html

28vnt - 4€ biggrin.gif O kokybė ta pati thumbup.gif
Papildyta:
Maudėmės kol B šunį vedžiojo 4u.gif
Ai, sakau dzin, išmaudysiu kriauklėj po jranu, gi visvien klyks doh.gif Nu ir ka........... lotuliukas.gif Neklykė bigsmile.gif
Išvis užsikaifavo kai pilvu į apačią apverčiau ir ant nugaros vanduo bėgo bigsmile.gif Cool thumbup.gif
Pradėjo klykt kai išėmiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 20, 20:33)

Pastebėjau, kad bezdė mano kruopiuko paberta bliamba. Pampersai nu man super sauskelnės, neprasisioja neprakakoja pro šonus. Tepu Sudokremu. Reiks ryt tų pataisų, ar kaip ten nusipirkt, nesinori sauskelnių rūšies keist.

Tai gal pabandyk tuos auksinėj pakuotėj Pampers, jie švelnesni. Gavom šiandien dovanų vieną pakelį, pabandysim. Tik jie brangesni...
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 20, 22:10)
Ir kazi kiek tas pigiau?

Rimtai jau 2 dydį perki? Mes tai dar pampers newborn naudojam, dar didesnių atrodo nereik... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 20, 22:43)
Pirkau čia http://m.skelbiu.lt/...t-17447279.html

28vnt - 4€  biggrin.gif O kokybė ta pati thumbup.gif
Papildyta:
Maudėmės kol B šunį vedžiojo  4u.gif
Ai, sakau dzin, išmaudysiu kriauklėj po jranu, gi visvien klyks doh.gif Nu ir ka........... lotuliukas.gif Neklykė  bigsmile.gif
Išvis užsikaifavo kai pilvu į apačią apverčiau ir ant nugaros vanduo bėgo  bigsmile.gif Cool thumbup.gif
Pradėjo klykt kai išėmiau lotuliukas.gif

Su tuo klykimu maudantis tai laikinas dalykas, pripranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 20, 22:53)

Rimtai jau 2 dydį perki? Mes tai dar pampers newborn naudojam, dar didesnių atrodo nereik... smile.gif
Papildyta:

Su tuo klykimu maudantis tai laikinas dalykas, pripranta smile.gif

Mes irgi jau prieš savaitę gerą ant 2 perėjom 4u.gif

Nežinau ar pripranta, bet pirmoji nuo pat pirmo maudymo kaifavo ir klykdavo išimta.. mirksiukas.gif Nu jai iki šių dienų vanduo yra kažkas rolleyes.gif

Noriu miego biggrin.gif Suradau kam pasiguost, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
niu reikes pabandyt tas bleir, tik baisiai nepatogu man atsiimti, santariskes, visai kitas miesto galas. Na gal kada kur pakeliui vaziuosiu ax.gif

o mes ir pradejom nuo 2 Nr. taigi planavau, kad bus labai didelis vaikas ir i jokius newbornus man ji netilps biggrin.gif biggrin.gif (nes tipo pirmagime 3750 g, antrojo 3950 g, ir trecioji galvojau bus dar didesne, o gime 3310 wub.gif )
bandziau ligoninej dave tuos mazuliukus, man jie ankstoki pasirode. Zodziu 2 dydis super neverzia nespaudzia ir nieks niekur neprabega tikrai neperdideli mirksiukas.gif
Atsakyti