Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 21, 03:33)
Vakare gime Nojus. Teko gydytojams isikisti, nes per valanda neisstumiau, galva buvo pakreipes.
Svoris 4140, ugis 54, bet realiai didesnis, maciau kaip bele kaip matavo. As neplysau, greit atsigausiu smile.gif

Sveikinimai wub.gif didelis vyrukas bigsmile.gif
ramiu nakteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 21, 02:33)
Vakare gime Nojus. Teko gydytojams isikisti, nes per valanda neisstumiau, galva buvo pakreipes.
Svoris 4140, ugis 54, bet realiai didesnis, maciau kaip bele kaip matavo. As neplysau, greit atsigausiu smile.gif

sveikinimai!!! clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 21, 03:33)

Valiooooo bigsmile.gif sveikinimai wub.gif ramių nakteliu Skanaus pienelio wub.gif
Ilsėkis, atsigavinek mergyt wub.gif
Bet tai didzkis bigsmile.gif wub.gif gražus vardas wub.gif
Atsakyti

Labas rytas😊

Mirtingoji,  sveikinimai 🎈🎈🎈 

Mes vakar didžiąją sesę iš kaimo parsivežėm. Nes jau tiek pasiilgo namų,  tiek norėjo "gyvai"  sesę pamatyt.  Nes vis per Skype kalbėdavom. Tai vyras po darbo lėkė pasiimt.  O mažoji dar liko pas senelius,  kol aš labiau sutvirtėsiu.

O jau kiek džiaugsmo susitikus su sesute ❤❤❤

Atsakyti

Kiek laiko jūsų mažyliai valgo???? 

Mano vidurinėlė valgydavo gan ilgai.  1h ar net ilgiau.  O mažoji gan greitai pavalgo.  Kartais 10 min ir jau ji soti būna.  Ilgiausiai 20 min būna,  jau valgo. 

Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 21, 02:33)

Smaguma! Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 21, 10:45)
<p>Kiek laiko jūsų mažyliai valgo???? </p><p>Mano vidurinėlė valgydavo gan ilgai.  1h ar net ilgiau.  O mažoji gan greitai pavalgo.  Kartais 10 min ir jau ji soti būna.  Ilgiausiai 20 min būna,  jau valgo. </p>

Pradžioj gal 40-50min valgydavo, dabar 20-30 kažkur 4u.gif
Būna ir per 10min pavalgo, bet tada labai greit vėl prašo 4u.gif Tai gauna tą patį (.) mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif Jaučiuos kaip nemiegojus doh.gif Debiliškas oras.. Fe.. unsure.gif
Atsakyti
SOS ant skausmingo spieneliu pastebėjau šašiukus, paspaudžiau ir išbėgo baltas, gali būti pūliai?
Atsakyti

Pradžioj gal 40-50min valgydavo, dabar 20-30 kažkur 4u.gif
Būna ir per 10min pavalgo, bet tada labai greit vėl prašo 4u.gifTai gauna tą patį (.) mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gifJaučiuos kaip nemiegojus doh.gifDebiliškas oras.. Fe.. unsure.gif

Aš ir duodu tą patį,  jei nebūna valanda praėjusi... 

Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 21, 11:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uzsispyrus" data-cid="71378162" data-time="1484989217"><div><p>Pradžioj gal 40-50min valgydavo, dabar 20-30 kažkur vartotojo įkelta nuotrauka
Būna ir per 10min pavalgo, bet tada labai greit vėl prašo vartotojo įkelta nuotraukaTai gauna tą patį (.) vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas vartotojo įkelta nuotraukaJaučiuos kaip nemiegojus vartotojo įkelta nuotraukaDebiliškas oras.. Fe.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš ir duodu tą patį,  jei nebūna valanda praėjusi... </p>

drinks_cheers.gif

Mergos durnas klausimas, bet kai einat į lauką, tai pirma pasikeičiat pampį, pavalgot ir į trasą? lotuliukas.gif
Aš čia galvoju po kurio maitinimo eit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 21 sausio 2017 - 12:03
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 21, 12:03)
Mergos durnas klausimas, bet kai einat į lauką, tai pirma pasikeičiat pampį, pavalgot ir į trasą? lotuliukas.gif
Aš čia galvoju po kurio maitinimo eit lotuliukas.gif

Dazniausiai taip, nes valgant uzmiega. Buna, kad reikia ir po maitinimo pasikeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 21, 13:15)
Dazniausiai taip, nes valgant uzmiega. Buna, kad reikia ir po maitinimo pasikeisti lotuliukas.gif

Va va biggrin.gif Buna, kad ir pries ir per ir po maitinimo biggrin.gif
Atsakyti