Help!!!!
Nuejau i tulika,sisiu Ir ant popieriaus truputi kraujo,kaip rasiau anksciau man maudzia pilvo apacia.Laukti ar cia jau vaziuoti reiketu????
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 21, 17:45)
Help!!!!
Nuejau i tulika,sisiu Ir ant popieriaus truputi kraujo,kaip rasiau anksciau man maudzia pilvo apacia.Laukti ar cia jau vaziuoti reiketu????
Gal nuvažiuok. Blogiau nebus, kad pažiūrės.
Help!!!!
Man irgi Tą dieną pusdienį maudė pilvą, po to pasirodė gleivės su šiek tiek krauju. Ir keletas sąrėmių buvo. O kai nuvažiavau, jau buvo 8 cm atsidarymas.
Aš iškart važiavau, nes žinojau, kad turi spėti CP pasiruošti.
Help!!!!
as vaziuociau...
QUOTE(anikute @ 2017 01 21, 18:40)
Tauškute, o iki kada tu magnį gėrei?
Man po šito gimdymo kažkaip nebaisiai daug gimda valosi. Su pirmu buvo potvynis, su antra mažiau, o dabar tai kaip mėnesinės. Tik ginė sakė, kad 10 dienų turi nors kažkas valytis, jeigu atsikeliu ir pusdienį švaru - skambint jai.
Bet ir pati gimda ir pilvas kažkaip greičiau traukiasi. Gal, kad buvau nusiteikus blogiausiam
Man po šito gimdymo kažkaip nebaisiai daug gimda valosi. Su pirmu buvo potvynis, su antra mažiau, o dabar tai kaip mėnesinės. Tik ginė sakė, kad 10 dienų turi nors kažkas valytis, jeigu atsikeliu ir pusdienį švaru - skambint jai.
Bet ir pati gimda ir pilvas kažkaip greičiau traukiasi. Gal, kad buvau nusiteikus blogiausiam
Iki 36sav. Geriau . Gal ši karta magnis padarė savo , bet buvo gy minkštas ir trumpėjo kaklelis.
Arba tiesiog dar ne laikas net nežinau .
Aš tiek daug judu sukuosi kaip Bitutė , tikrai galvojau kad bus kokie 2cm atsivėrė , bet spiga nieko nei kamštis nei atsiveres kaklelis.
Vandenų norma pilni maišeliai sakė , viskas gerai.
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 21, 17:27)
Ai.. Gėlės..
Kas čia do daiktas?
Kaip jos atrodo?
Nu jei rimtai aš gėlių nemegėja ir man bet kokios netinka
Aš labai frezijas mėgstu
Dar tulpes
Tai B žino, kad geriau tada kažką skanaus parnešt, nei bet kokių gėlių 
Nu jei rimtai aš gėlių nemegėja ir man bet kokios netinka
Dar tulpes
Frezijos ir mano mėgstamiausios
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 21, 19:45)
Help!!!!
Važiuok Man ginė ir akušerė sakė jai bus vos nors vos vos kraujo važiuoti į AK
Help!!!!
Važiuok!
Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2017 01 21, 17:27)
Del dovanu po gimdymo, tai nesureiksminu ypac po to pusmecio visisko abejingumo.
Bet va snd labai nustebino, kai savo iniciatyva lovyte surinko, miegamaji is pagrindu sutvarke, langus nuvale....ir i fb imete lovytes foto su uzrasu: laukiam Agoteles
Pramuso kazkaip jam kai liko kelios savaites.
O man siaip pati geriausia tokia dovana, nes net nesitikejau
Bet va snd labai nustebino, kai savo iniciatyva lovyte surinko, miegamaji is pagrindu sutvarke, langus nuvale....ir i fb imete lovytes foto su uzrasu: laukiam Agoteles
Pramuso kazkaip jam kai liko kelios savaites.
O man siaip pati geriausia tokia dovana, nes net nesitikejau
Tai matai, koks šaunuolis
QUOTE(Ramirami @ 2017 01 21, 16:58)
susimąsčiau, kad nuo vyro po gimdymų nė suvytusio gvazdiko negavau, nekalbant apie dovanas, kurių visai norėčiau, ir jaučiuosi nusipelniusi
Kažin, čia tik maniškis toks? Kaip jūsų vyrai šiuo klausimu reaguoja? MB po darbų grįžęs sukasi namuose kaip vijurkas, visa pagalba, vaikai sužiūrėti, tvarko-padeda, dėl šito tai esu tikrai rami. Bet taip norėtųsi dar to išskirtinio dėmesio 
Aš gavau gėlių, kai atsivežė vyresnėlį kartu parsivežti mūsų iš ligoninės. Bet buvau net pamiršus, kad palatoj stovi vaza gėlėms
Jeee pagaliau pas Brunete ledai pajudejo, jega
Man B padovanojo milziniska puokste austomu, neesu tokio dydzio gavus niekad... o siaip dovaneles tai ir as pati uzsiprasiau,tik dar negavau
As magni geriau iki paskutines dienos ir dabar tebegeriu
daktare sake gert.
Man B padovanojo milziniska puokste austomu, neesu tokio dydzio gavus niekad... o siaip dovaneles tai ir as pati uzsiprasiau,tik dar negavau
As magni geriau iki paskutines dienos ir dabar tebegeriu
Help!!!!
Važiuok važiuok!! Čia su tais sausinukais matai kas daros
Aš dovanų negavau. Man didžiausia dovana, kad jis dabar rūpinasi namais ir gamina valgyti. Nežinau ką daryčiau be jo viena namie, ypač kai tokia nerami mergytė