Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 21, 12:15)
Dazniausiai taip, nes valgant uzmiega. Buna, kad reikia ir po maitinimo pasikeisti lotuliukas.gif

Ir kaip tada po maitinimo? Pasikeičiat ir į lauką?
Gi pabunda ir vamzdec, vėl (.) reik doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Aš šiandien pirmą kartą į balkoną planuoju išstumti.  Toks gražus oras🌞🌞🌞 

Atsakyti
Labas,
tiek citavau, citavau ir vėl dingo..
Mirtingoji, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tauškute, kur dingai? Prakrapštė?

Kažkuri klausė dėl raktikaulio, ar neskauda. Tai tikrai nepanašu, kad skaudėtų. Sakė, kad gali porą dienų truputį diskomfortą jausti. Bet jai laimingas tas lūžimas, nes rankytę valdo puikiai, jokių požymių nėra. Tik reiks pas neurologą po mėnesio pasitikrint dar refleksus visus tos pusės. Bet kiek pamenu ir šiaip mėnesio proga neurologas priklauso.

Šiąnakt jau numigau lyg ir, tai ir akyse šviesiau. Bet MB sakė, kad pradėjau laaabai knarkt blink.gif Aš jaučiu, kad man gerklėje užkrenta, bet o ką daryt? Naktį Morta sugebėjo spenelius nugraužt doh.gif Labai sunkiai sekasi susitart dėl normalaus apžiojimo. Va nepakontroliavau naktį, norėjau snausdama maitint, tai ir suvarė.
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 21, 13:05)
<p>Aš šiandien pirmą kartą į balkoną planuoju išstumti.  Toks gražus oras🌞🌞🌞 </p>

Čia pajūry? Vilniuj tai nekas... unsure.gif
Neramys kažko mano vaikas šiandien, miega tik ant pilvo padėjus ir ant rankų... gal jau pilvelio bėdos prasidėjo? unsure.gif Aš dar su chalatu nuo ryto, tik papusryčiaut greit spėjau...
Atsakyti

Čia pajūry? Vilniuj tai nekas... unsure.gif
Neramys kažko mano vaikas šiandien, miega tik ant pilvo padėjus ir ant rankų... gal jau pilvelio bėdos prasidėjo? unsure.gifAš dar su chalatu nuo ryto, tik papusryčiaut greit spėjau...

Taip.  Pajūry labai puikus oras. 

Aš jau trečia diena kaip namie,  bet dar nelendu iš chalato lauk.  Nesinori dar apie jokius rūbus galvoti.  Dar net galvos niekaip neišsiplaunu.  Nes po dušu negaliu dar,  o taip susilenkti,  dar skauda pilvą. 

Kaži,  tikrai ilgiau galiu mažę balkone nei 15 min,  nors ir pirmas kartas????  Jokio vėjo,  saulė šviečia.  Teigiama temperatūra. 

Atsakyti
Aš lauke dar su panele nebuvau, mane vis karščio bangos aplanko. blink.gif Bijau išeiti, žinau kad reikia. :shy: mano pavalgo, ir (.)turi būti jei ne burnoje tai šalia skruosto, ir lūžta mergina . Jokių tiūčių, žiaugčioja. ax.gif pilvukas ir mus kamuoja, naudoju sab simplex bet reiks į kitą keisti
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 21, 13:40)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Rasuolė*" data-cid="71378523" data-time="1484998405"><div><p>Čia pajūry? Vilniuj tai nekas... vartotojo įkelta nuotrauka
Neramys kažko mano vaikas šiandien, miega tik ant pilvo padėjus ir ant rankų... gal jau pilvelio bėdos prasidėjo? vartotojo įkelta nuotraukaAš dar su chalatu nuo ryto, tik papusryčiaut greit spėjau...</p></div></blockquote><p>Taip.  Pajūry labai puikus oras. </p><p>Aš jau trečia diena kaip namie,  bet dar nelendu iš chalato lauk.  Nesinori dar apie jokius rūbus galvoti.  Dar net galvos niekaip neišsiplaunu.  Nes po dušu negaliu dar,  o taip susilenkti,  dar skauda pilvą. </p><p></p><p>Kaži,  tikrai ilgiau galiu mažę balkone nei 15 min,  nors ir pirmas kartas????  Jokio vėjo,  saulė šviečia.  Teigiama temperatūra. </p>

O aš negaliu su chalatu visą dieną, blogai jaučiuos tada smile.gif ir galvos neiišsiplovus bloga unsure.gif Net ligoninėj kasdien po dušu ėjau ir galvą ploviau smile.gif
O į balkoną aš pirmąkart išvežiau pusvalandžiui, antrąkart jau valandai. Nu jeigu miega, tai ko blogai smile.gif
Atsakyti

Aš lauke dar su panele nebuvau, mane vis karščio bangos aplanko. blink.gifBijau išeiti, žinau kad reikia. :shy: mano pavalgo, ir (.)turi būti jei ne burnoje tai šalia skruosto, ir lūžta mergina . Jokių tiūčių, žiaugčioja. ax.gifpilvukas ir mus kamuoja, naudoju sab simplex bet reiks į kitą keisti

Maniškė irgi pradžioj žiaugčiojo.  Bet po truputį,  truputį,  jai apsiprato su tutuku 👍👍👍

O aš negaliu su chalatu visą dieną, blogai jaučiuos tada smile.gifir galvos neiišsiplovus bloga unsure.gifNet ligoninėj kasdien po dušu ėjau ir galvą ploviau smile.gif
O į balkoną aš pirmąkart išvežiau pusvalandžiui, antrąkart jau valandai. Nu jeigu miega, tai ko blogai smile.gif

Nu va kaip skirtingai.  Man taip gerai su tuo chalatu 😊

O dar reikia eiti drabužinę peržiūrėti,  kas čia tinkamo bus apsirengti.  Kad būtų patogu maitinti.  

Miega puikiai balkone.  Tai neskubėsiu vešt atgal😊

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 21, 12:27)
Ir kaip tada po maitinimo? Pasikeičiat ir į lauką?
Gi pabunda ir vamzdec, vėl (.) reik doh.gif lotuliukas.gif

Buna kad ir rekiancia supakuoju, o tada jau luzta vezime...
Atsakyti
Įtilpau į priešnėštuminius džinsus bigsmile.gif bigsmile.gif yahoo.gif Kaip faina bigsmile.gif wub.gif

Net ir B sako, ooo kaip gražiai atrodai lotuliukas.gif
O juokingiausia tai kai pasakė "kur taip išsipuošei?" lotuliukas.gif doh.gif
Sakau išlipau iš treningų, užsidėjau džinsus ir jau pasipuošus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mes siandien mociutes veseleje jau sudalyvavom:))) vakare balius tai su vyresneliu eisim...o poto su vyru pasikeisim..mazius bus kolkas be baliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 21, 15:27)
Labas,
tiek citavau, citavau ir vėl dingo..
Mirtingoji, sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tauškute, kur dingai? Prakrapštė?

Kažkuri klausė dėl raktikaulio, ar neskauda. Tai tikrai nepanašu, kad skaudėtų. Sakė, kad gali porą dienų truputį diskomfortą jausti. Bet jai laimingas tas lūžimas, nes rankytę valdo puikiai, jokių požymių nėra. Tik reiks pas neurologą po mėnesio pasitikrint dar refleksus visus tos pusės. Bet kiek pamenu ir šiaip mėnesio proga neurologas priklauso.

Šiąnakt jau numigau lyg ir, tai ir akyse šviesiau. Bet MB sakė, kad pradėjau laaabai knarkt  blink.gif Aš jaučiu, kad man gerklėje užkrenta, bet o ką daryt? Naktį Morta sugebėjo spenelius nugraužt  doh.gif Labai sunkiai sekasi susitart dėl normalaus apžiojimo. Va nepakontroliavau naktį, norėjau snausdama maitint, tai ir suvarė.

Aš čia paskaitau jūs neturiu ką parašyti biggrin.gif žindymas , kakiai ... smile.gif
Aš iki 27d. Dar nestuke.gif sąrėmiai užeina bet nei kamščio nei kaklelis ten atsidaręs , tik 0.5cm uzsicementavo gerai biggrin.gif
Atsakyti