Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 24, 13:24)
Turiu laiko,Tai parasysiu kai viskas buvo.
Sestadieni (21d) kai jusu paklausiau Ka daryti? Tai po to nuvariau i dusa,pasidaziau,tases neimiau,nuvarem VGN.Paziurejo 1cm, atgal namucio,grizom,iskepiau stintos,pavalgem ir prasidejo smagumai😒 Visa nakti saremiai,neminki...atsiunciau net apsa,fiksavau.
Sulaukiau ryto,susitvarkiau,pasiemiau lagamina ir vel nuvaziavom.Patikrino,sako 1,5cm.Sako jau nepaleisim,i gimdykla.Tai ten jau buvau 8.35h Saremius fiiksavo gerus,bet kaklelis nejudejo.Buvo epidiuras,sokinejau ant kamuolio, skatinimas buvo,klausiau muzika per yotuba 😊Vel kamuolis ir as su lasines sniurais 😄19h buvo jau 7cm,ir po to jau viskas greitai. Atjunge skatinima,epidiura ir 20.53 pagimdziau. Ne kirpo,tai cia super,nedidelis buvo vidinis siuvimas.Kai pagimde mergyte,viskas buvo pamirsta.Tik ji svarbi.
Tai ne buvau sprintere,buvo skausmo,buvo pokstu,bet Finalas superinis.💕

Papildyta:
Kotryna saunuole  4u.gif

Oho bigsmile.gif saunuole mama tiek laiko ... wub.gif
Atsakyti

Bet kiek gydytojų, akušerių ligoninėj buvo, mūsų namų gydytoja ir sesutė, sakė nereik žadint naktį. Nežinau, nebent labai nori iki rytojaus tą svorį priaugt, bet spės jis jį priaugt smile.gif

Dar nuo pačio vaiko priklauso.  Vienas iškart patys ir valgys,  o kitas- miegos ir viskas.  

Mes vakarais bandom neleisti Urtei miegoti,  kad po to nereiktų laukti vidurnakčio,  kada jai miegas "ateis".  Ir ką?!  Žadink nežadinęs,  miega ir viskas.  Vyras ir kojas mankštino,  ir visaip žadino.  Nepavyko prikelti. O kai išsimiegojo,  pati prabudo😊

Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 24, 13:52)
Bet kiek gydytojų, akušerių ligoninėj buvo, mūsų namų gydytoja ir sesutė, sakė nereik žadint naktį. Nežinau, nebent labai nori iki rytojaus tą svorį priaugt, bet spės jis jį priaugt smile.gif

Na sakė žadinti ir maitinti kas 2-3val.
Bet su vyresneliu aš irgi maitinau ilgai kas 2-3val ir dieną ir naktį ...
Jis norėjo ir duodavau (.)(.) smile.gif Ziuresim kaip šis kol kas aš jį zadinu naktį pavalgyti , nėra sunku man ikist (.)(.) biggrin.gif ir man ramiau kad sotus , pavalgęs parpia toliau . Kai didesnis bus gal tada jau nezadinsiu, bet man atrodo kad per mažas iš miegoti visą naktį iki Ryto . Tegu žandus augina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 24, 13:06)
Vaistukus tik nakti duodu. Tarsi ir padeda. Pasildymas su pagalvele padeda dar. Namie turim colic calm, biogaia, saab simplex ir colinox. Biogaia vakare pries miega duodam. Diena jei matau, kad rieciasi - colinox. O nakti jei labai jau - colic calm. O jei tik girdziu, kad burbuliyoja stipriai - saab simplex. Beje, kaip minejau - santariskiu labai jau zinomas gastroenteroligas sake, kad saab simplex ar espumisan (simetikonas) reikia duot kai reikalas padidintom dozem. Kitaip nepades. Tai as saab simplex  nr maziau 20 lasu duodu. Kol neturejom colic calm - duodavau po 25 lasus. Tikrai padedavo. Teta dabar atsiunte colic calm, tai saab simplex maziau naudojam smile.gif

gera vaistinele supirkai pilvukui thumbup.gif kurie labiausiai pasiteisino, ka gali rekomenduoti smile.gif
Atsakyti

Kai didesnis bus gal tada jau nezadinsiu, bet man atrodo kad per mažas iš miegoti visą naktį iki Ryto . Tegu žandus augina biggrin.gif

Na aš abejoju, ar jie visą naktį išmiegotų...??? Maniškė ilgiausiai 5 h išmiegojo ligoninėj nežadinama. Dabar dažniausiai kas 3 h keliasi, būna kad ir 4 h išmiega...

Oras neblogas, tai išstūmiau vežimą į balkoną :) Miega. 
Ir akytė per naktį pasitaisė :) 

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 24, 12:50)
Mergos, kieno leliukai neramiai miega turiu patarima - vystikit thumbup.gif Śianakt išbandžiau thumbup.gif
Mantė nuo 18val iki 01 kabėjo ant (.). Tada man trūko kantrybė ir suvysčiau. Tai pavalgė 01, tada 06, tada 09 ir iki dabar miega, nes rankos nesimaskatuoja ir neišsižadina  bigsmile.gif Pats miegas irgi ramesnis thumbup.gif
Eisiu tuoj žadint valgyt lotuliukas.gif
O aš jaučiu persimiegohau lotuliukas.gif doh.gif Taip, tai įmanoma  biggrin.gif

Kuo vystai?
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 24, 15:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tauskute_" data-cid="71386183" data-time="1485253610"><div><p>Kai didesnis bus gal tada jau nezadinsiu, bet man atrodo kad per mažas iš miegoti visą naktį iki Ryto . Tegu žandus augina vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Na aš abejoju, ar jie visą naktį išmiegotų...??? Maniškė ilgiausiai 5 h išmiegojo ligoninėj nežadinama. Dabar dažniausiai kas 3 h keliasi, būna kad ir 4 h išmiega...

</p><p>Oras neblogas, tai išstūmiau vežimą į balkoną smile.gif Miega. 
Ir akytė per naktį pasitaisė smile.gif 
</p>

Man atrodo kad mano mazius ismiegotu biggrin.gif nors nežinau smile.gif
Pas mus ir viena akyte tokia ... Tai sakė valyt su vandeniu o namie su virintu vandeniu .
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2017 01 24, 13:17)
Kuo vystai?

Su adijaliuku šianakt vysčiau, bet šiaip nusipirkau spec. vystikliuką, tik jis dar džiūsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 24, 11:27)

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 24, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tauskute_" data-cid="71386183" data-time="1485253610"><div><p>Kai didesnis bus gal tada jau nezadinsiu, bet man atrodo kad per mažas iš miegoti visą naktį iki Ryto . Tegu žandus augina vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Na aš abejoju, ar jie visą naktį išmiegotų...??? Maniškė ilgiausiai 5 h išmiegojo ligoninėj nežadinama. Dabar dažniausiai kas 3 h keliasi, būna kad ir 4 h išmiega...

</p><p>Oras neblogas, tai išstūmiau vežimą į balkoną smile.gif Miega. 
Ir akytė per naktį pasitaisė smile.gif 
</p>

mano pirmas 8 val ismiegodavo...tai visa nakti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 24, 13:52)
gera vaistinele supirkai pilvukui thumbup.gif kurie labiausiai pasiteisino, ka gali rekomenduoti  smile.gif

Biogaia duodu labiau profilaktiskai. Ten bakterijos gerosios. Colinix'e yra kitos rusies bakteriju, negu biogaia, bet ir simetikono. Bet mums nuima tik nedideli paburbuliavima. Gera doze simetikono - saab simplex ar espuisan nuima gana stipru pulvo putima. Colic calm irgi tarsi padeda nuo gana sipraus putimo. Bet pati nepirkciau - lt bais brangu. Kadangi gavim dovanu - naudojam. Bet nzn, ar bais cia stebuklas.
Kas vargsta su pilveiais - biogaia tikrai duociau.greiciau skrandukas prisitaikytu ir subrestu, manau. Be to- gerosios bakterijos ir imuniteta stiprina. Gal ir kitokiu bakteriju kudikiams yra, as nesidomejau. Atradom sitas ir nusipirkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 24, 14:49)
Biogaia duodu labiau profilaktiskai. Ten bakterijos gerosios.  Colinix'e yra kitos rusies bakteriju, negu biogaia, bet ir simetikono. Bet mums nuima tik nedideli paburbuliavima. Gera doze simetikono - saab simplex ar espuisan nuima gana stipru pulvo putima. Colic calm irgi tarsi padeda nuo gana sipraus putimo. Bet pati nepirkciau - lt bais brangu. Kadangi gavim dovanu - naudojam. Bet nzn, ar bais cia stebuklas.
Kas vargsta su pilveiais - biogaia tikrai duociau.greiciau skrandukas prisitaikytu ir subrestu, manau. Be to- gerosios bakterijos ir imuniteta stiprina. Gal ir kitokiu bakteriju kudikiams yra, as nesidomejau. Atradom sitas ir nusipirkom smile.gif

Yra kažkoks espumizanas su gerosiomis bakterijomis.
Atsakyti