Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Sveikos,

Naktis pas mus buvo bemiegė pusiau. Pilvelis... budinėjo, stenėjo, purpsėjo verysad.gif nafik tą pilvuko pūtimą, gadina mažyliam pirmus gyvenimo mėnesius...

Aš jau nebeišmanau kaip gydyt nugraužtą (.). Ir bepanthenu tepu, ir lanolinu, ir multi mam kompresai, ir dar vienas tepalas su jodu - betadinas. O tas spenelis nu žiauuuuriai įskilęs, pusiau... verysad.gif oro vonios neveikia, nes tik sutraukia tą vietą ir dar labiau skaud. Kada gi tie speneliai adaptuosis...
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 24, 14:30)
Su adijaliuku šianakt vysčiau, bet šiaip nusipirkau spec. vystikliuką, tik jis dar džiūsta  4u.gif

As ir nusiziurejau ergobaby vystikliuka. Daba galvoju, ar nauja ar deveta pirkt... nu, nes kainos - kaip visada. Vienodos. Ar naujas ar ne.

Tute, mergyt, laikykis!!! Nepasiduok...
Duodi jau bakteriju? Duok, jei neduodi dar. Manau per savaite aplengvins dieglius kazkiek. O kas lieka - espumisan'u ar saab simplex'u suvaldysi.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 24, 15:29)
Sveikos,

Naktis pas mus buvo bemiegė pusiau. Pilvelis... budinėjo, stenėjo, purpsėjo verysad.gif nafik tą pilvuko pūtimą, gadina mažyliam pirmus gyvenimo mėnesius...

Aš jau nebeišmanau kaip gydyt nugraužtą (.). Ir bepanthenu tepu, ir lanolinu, ir multi mam kompresai, ir dar vienas tepalas su jodu - betadinas. O tas spenelis nu žiauuuuriai įskilęs, pusiau... verysad.gif oro vonios neveikia, nes tik sutraukia tą vietą ir dar labiau skaud. Kada gi tie speneliai adaptuosis...

Aš dvi dienas nedaviau nugriaužto, nutraukinėjau su ranka, nešiojau pieno surinkėjus. Užgijo thumbup.gif tepiau lanolinu ir Multimam kompresus dėjau. Užkniso, nes kol nutraukdavau, nes su pientraukiu skaudejo del sudaromo vakuumo.
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 24, 15:35)
As ir nusiziurejau ergobaby vystikliuka. Daba galvoju, ar nauja ar deveta pirkt... nu, nes kainos - kaip visada. Vienodos. Ar naujas ar ne.

Tute, mergyt, laikykis!!! Nepasiduok...
Duodi jau bakteriju? Duok, jei neduodi dar. Manau per savaite aplengvins dieglius kazkiek. O kas lieka - espumisan'u ar saab simplex'u suvaldysi.

Duodu biogaia va šian 3 diena bus. Espumizana ir saab. Simplex irgi pakaitom duodu. Bet jaučiu tik naktim duosiu dabar, dieną dar pasnaudžia kartais mazgis. Ech, jei tik bučiukai pagelbėtų pilveliui, bučiuočiau nesustodama ta kruopiuką.
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 24, 15:39)
Aš dvi dienas nedaviau nugriaužto, nutraukinėjau su ranka, nešiojau pieno surinkėjus. Užgijo thumbup.gif tepiau lanolinu ir Multimam kompresus dėjau. Užkniso, nes kol nutraukdavau, nes su pientraukiu skaudejo del sudaromo vakuumo.

Oj, su nutraukimu rankomis problematiška man bus, nes ir su pientraukiu nebais nusitraukia man kažkas. Kažkaip kentėt reiks ir gydyt maitinant...
Atsakyti
Pastate sian mums dar dvi spintas. Tai nesiojau, krausciau rubelius savo. Ir nauja sijonuka odini aptikau - nespejau jo uzsidet nusipirkus, nes per liemeni nebeuzsisege pastojus...
Miaaaaargooooos, kokia as stooooora cry.gif Netilpau, nors pastojau su virssvoriu ir sijonukas nemazo dydzio...Nu kaip man atsisakyt tu saldumynu dabar verysad.gif Ir sportuot laiko visai ner... vat, tik est vis laiko randu...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 24, 16:49)
Biogaia duodu labiau profilaktiskai. Ten bakterijos gerosios.  Colinix'e yra kitos rusies bakteriju, negu biogaia, bet ir simetikono. Bet mums nuima tik nedideli paburbuliavima. Gera doze simetikono - saab simplex ar espuisan nuima gana stipru pulvo putima. Colic calm irgi tarsi padeda nuo gana sipraus putimo. Bet pati nepirkciau - lt bais brangu. Kadangi gavim dovanu - naudojam. Bet nzn, ar bais cia stebuklas.
Kas vargsta su pilveiais - biogaia tikrai duociau.greiciau skrandukas prisitaikytu ir subrestu, manau. Be to- gerosios bakterijos ir imuniteta stiprina. Gal ir kitokiu bakteriju kudikiams yra, as nesidomejau. Atradom sitas ir nusipirkom smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 24, 15:35)

As pirkau dėvėtą 4u.gif Mokęjau 5€.. Bet kad jis dėvėtas 1 kart pabandymui 4u.gif
Bet pas mane svaddleme 4u.gif Kaip oabandymui 5€ tai negaila 4u.gif Naujas berods 15-18€ kainuoja.. 4u.gif

Aš lašiukus turiu pilvukui dvejus Infacol ir espumisan.. Panaudojau po 1 kartą ir padėjau į spintą..
Mum labiausiai gelbėja pilvuko pašildymas ir sportas.. O tie lašiukai tai šiknon.. rolleyes.gif Nafik ten pridėta apelsino skonio ar ko ten tai man iki šiol nedašyla doh.gif
Atsakyti
Panos, per kiek laiko nuo uždaro, normalaus kaklelio, galim tikėtis kad pradės vertis? unsure.gif šiand žiūrėjo man jį, nes judesių labai mažai yra.. sako nu su tokiu, panašu kad iki savaitės laiko dar tikrai negimdysi.. unsure.gif eina šikt nu, nenoriu..
Atsakyti
Ai, gavom gi šian dormeo čiužinuką bigsmile.gif
Išbandysim šianakt thumbup.gif

Dar lauke buvom 2h, myniau kelius Vingio parke, užsukau dar į Rimi vyresnėlei pėdkelnių (skinijos pėdkelnėm akcija dabar su kortele -40%), ir dar iš Jysk prigriebiau čiužinukui paklodę su guma thumbup.gif
Atsakyti
Nu pagaliau ir as su aiskesnemis prognozemis: buvau TA, padare viska, atsluosksniavima, tonus matavo, echo padare. zodziu jei veikla savaime neprasides tai 31 arba Vasario 1 jau siuncia mane gimdyti. Bet siandien kai tikrino tai sake atsiverimas 3 cm viskas pasiruose tai po atsluosniavimo visai tiketina kad ir anksciau prasidetu veikla. Nu laukiuuu negaliu smile.gif
Atsakyti
ir aš šiandien pas gydyt buvau, sako galvyte isistacius, palinkejo sia savaite pagimdyt, arba susitiksim 01.31d.
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 24, 16:49)
Nu pagaliau ir as su aiskesnemis prognozemis: buvau TA, padare viska, atsluosksniavima, tonus matavo, echo padare. zodziu jei veikla savaime neprasides tai 31 arba Vasario 1 jau siuncia mane gimdyti. Bet siandien kai tikrino tai sake atsiverimas 3 cm viskas pasiruose tai po atsluosniavimo visai tiketina kad ir anksciau prasidetu veikla. Nu laukiuuu negaliu smile.gif

QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 24, 16:57)
ir aš šiandien pas gydyt buvau,  sako galvyte isistacius, palinkejo sia savaite pagimdyt, arba susitiksim 01.31d.

Oj merginos bigsmile.gif Linkiu ir aš šią savaitę pabyrėt wub.gif
Papildyta:
Justinele, Vikute_e o kaip jūs? g.gif
Gal jau turit? bigsmile.gif Prisiduokit mirksiukas.gif
Atsakyti