QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 25, 17:55)
Tiesa,man susitraukejo gimda,vel pilva skauda kaip per saremes
Nabage.. ale ziuriu musu kruopos pan svorio

del speneliu man laaaaaabai padejo medelos lanolinos.. reiks uzsisakyt full size, nes tik meginius turejau.. gimda tikiuosi susitrauke man.. nes lb keista, kad nieko nejauciau

laukiau tu skausmu, bet kazkaip.. nebuvo.. ne tai, kad as ju noriu, bet sakau gal nesusitrauke... ar gali taip but? Laikykis tu.. viskas bus ok

Kalbant apie pampius, tai mes Moony.. fantastiski, ner bedu su subinyte.. bet ir nelaukiam, kol indikatorius bus pilnas... jauciam, kad jau ir keiciam.. bent jau pradzioj taip
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 25, 11:14)
Sakė, kad tik paviršiniai plyšimai šį kartą. Su anais netraukė man irgi, nors gyd ta pati. Nesupratau kodėl šį kartą sakė atvažiuot.
Man kirpo biski sona.. viskas gija puikiai, bet pasaka be galo.. jauciun kazkur zaizdele pritryniau nuo iklotu, tai grauze.. db tik tinklines nesioju kol nepradeda stipriau kraujuot.. siule ir man siulus istraukt, bet apseisiu manau..
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 25, 01:16)
Gerai,kad viskas o.k liko tik sulaukti mergytes!!!👼
As pagimdziau 40 sav.3 ar 5d(Nes skirtingai gale terminus nustate mano gyd.ir kons.centre), Tai gime su labai sausa oda,snd net suskilo odele peduciu,taip gaila mazytes..bet jai neskauda atrodo...
Tikiuosiu susitvarkys oda Ir netures ateityje problemu
Maniske irgi sausa oda lb gime,.. klause vis ar nepernesiojus.. bet iki termino pagal m,m buvo kelios dkienos net like.. man tik keista, kad ji paskutiniais men lb lb mazai priaugo.. kazi ar gali itakot, kad virkstele buvo apsisukus aplink kakla.. ir kazi jei buvo tai nuo kada..
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 24, 22:06)
O kaži per kiek laiko tie siūlai pizės turi ištirpt?

pizes
O jum buna, kad pvz nakti ima papa, spjauna, rekia, vel ima kir taip pasaka be ghalo.. as galvoju, kad trb arba pasieke riebu piena ir sunku traukt ir pyksta arba kas... ?