Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 25, 19:01)
dar ką naudojat? O jei iš tų atvežtinių vokiškų? Pampers kaip? g.gif man visumoj Pampers patinka, ir plonos, ir sandarios, ir nepraleidžia.

Mes pampers vokiškas naudojam. Kaip ir tinka
Atsakyti
Tute Naudojom Bamboo thumbup.gif Perėjom prie Bleeir, nes praktiškai tai tos pačios Bamboo tik per pus pigiau biggrin.gif
Nuo Pampers raudona šikna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 25, 18:25)
Tute Naudojom Bamboo thumbup.gif Perėjom prie Bleeir, nes praktiškai tai tos pačios Bamboo tik per pus pigiau  biggrin.gif
Nuo Pampers raudona šikna doh.gif

Maniškiui ir nuo Bamboo bliam raudonuoja g.gif yr ten visokių iš vokietijos, ale gi žinok žmogus kurie geri...
Atsakyti
Mes norvegiškus pampersus naudojam, ir šikniukas visiškai lygus švarus.
Atsakyti
Sveikos. Mums stipreja pilvelio bedos... vyrukas diena nemirga beveik. Lauke tik. O as sustimpu per 1,5 val. Tai su vaiku pagalba pasikeisdami iki 2 val pratempiam. Antra karta jai jegu nebeturiu eit. Papa au brutaliai zida blink.gif Speneliai jau buvo prisitaike, bet bijau tuoj vel linksma bus... vaikjuostej nesedi-kazkaip jam ne itin. Tuoj kapituliuosiu blink.gif
Atsakyti
Sveikos.. po 4 val istizo zindymo uzmigdiau savo princee pagalau.. trb augimo suolis, nes neatsitraukia biggrin.gif naktim ,,smagiau'' buna.. bet nieko.. kol kas miego uztenka.. jau buvau issigandus, kad uzkietejo viduriai, bet nieko.. siandien, kai dejo pora kartt, tai.. biggrin.gif bais idomu kiek priaugs.. bandom adaptuti prie naujo gyvenimo ritmo.. aisku, ner lengva.,. buvau pratus kitaip, bet.. viskas tikrai labai labai neblogai smile.gif pasiilgau jusu.. einu biski perm,esiu
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 25, 18:01)
O man oro vonios tik suptraukdavo žaizdeles ir paskui jos vėl sutrūkdavo. Tai visada mano speneliai įfarširuoti arba į Bepantheną, arbą lanoliną smile.gif baigiasi man ta Lansinoh tutelė  jau, reiks šaudytis  unsure.gif  o gimdutė turi susitraukinėt  4u.gif ir valytis  4u.gif
Nuuu panos pasidalinkit kas dar kokias sauskelnes naudojat. Bandžiau Pampers parduotuvines - biški beria užpakaliuką. Bandžiau Bambo - irgi biški pabertas. Mooni manes nevilioja, nes čiupinėjau jas ir tokios „nesandarios” ir prašikamos pasirodė. Paporinkit dar ką naudojat? O jei iš tų atvežtinių vokiškų? Pampers kaip? g.gif man visumoj Pampers patinka, ir plonos, ir sandarios, ir nepraleidžia.

maniskiui pirmam vokiskos atveztines pampers tiko, o nuo pirktu pardeje...uch rura iskart raudoba budavo...Kolkas labiausiai mums su pirmu pasiteisinusios Libero:) Su siuo irgi Libero neduoda jokio neigiamo efekto:) Dabar bandom Blier smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 25, 17:55)
Tiesa,man susitraukejo gimda,vel pilva skauda kaip per saremes verysad.gif

Nabage.. ale ziuriu musu kruopos pan svorio 4u.gif del speneliu man laaaaaabai padejo medelos lanolinos.. reiks uzsisakyt full size, nes tik meginius turejau.. gimda tikiuosi susitrauke man.. nes lb keista, kad nieko nejauciau unsure.gif laukiau tu skausmu, bet kazkaip.. nebuvo.. ne tai, kad as ju noriu, bet sakau gal nesusitrauke... ar gali taip but? Laikykis tu.. viskas bus ok 4u.gif
Kalbant apie pampius, tai mes Moony.. fantastiski, ner bedu su subinyte.. bet ir nelaukiam, kol indikatorius bus pilnas... jauciam, kad jau ir keiciam.. bent jau pradzioj taip
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 25, 11:14)
Sakė, kad tik paviršiniai plyšimai šį kartą. Su anais netraukė man irgi, nors gyd ta pati. Nesupratau kodėl šį kartą sakė atvažiuot.

Man kirpo biski sona.. viskas gija puikiai, bet pasaka be galo.. jauciun kazkur zaizdele pritryniau nuo iklotu, tai grauze.. db tik tinklines nesioju kol nepradeda stipriau kraujuot.. siule ir man siulus istraukt, bet apseisiu manau..
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 25, 01:16)
Gerai,kad viskas o.k liko tik sulaukti mergytes!!!👼
As pagimdziau 40 sav.3 ar 5d(Nes skirtingai gale terminus nustate mano gyd.ir kons.centre), Tai gime su labai sausa oda,snd net suskilo odele peduciu,taip gaila mazytes..bet jai neskauda atrodo...
Tikiuosiu susitvarkys oda Ir netures ateityje problemu

Maniske irgi sausa oda lb gime,.. klause vis ar nepernesiojus.. bet iki termino pagal m,m buvo kelios dkienos net like.. man tik keista, kad ji paskutiniais men lb lb mazai priaugo.. kazi ar gali itakot, kad virkstele buvo apsisukus aplink kakla.. ir kazi jei buvo tai nuo kada.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 24, 22:06)
O kaži per kiek laiko tie siūlai pizės turi ištirpt?  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pizes
O jum buna, kad pvz nakti ima papa, spjauna, rekia, vel ima kir taip pasaka be ghalo.. as galvoju, kad trb arba pasieke riebu piena ir sunku traukt ir pyksta arba kas... ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 25 sausio 2017 - 19:26
QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 19:35)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pizes
O jum buna, kad pvz nakti ima papa, spjauna, rekia, vel ima kir taip pasaka be ghalo.. as galvoju, kad trb arba pasieke riebu piena ir sunku traukt ir pyksta arba kas... ?

Pas mane naktį taip ir būna. Išsiknisinėja totaliai. Rėkia, paima, spjauna, vėl rėkia ir taip puse nakties. Dieną normaliai ima, o naktį kažkokie žaidimai vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 25, 19:46)
Pas mane naktį taip ir būna. Išsiknisinėja totaliai. Rėkia, paima, spjauna, vėl rėkia ir taip puse nakties. Dieną normaliai ima, o naktį kažkokie žaidimai vyksta  biggrin.gif

Pas mus dienom tokie fintai vyksta biggrin.gif
Naktį aš pati bemaitindama nulūžtu ir atsikeliu su jau su išspjautu (.) biggrin.gif Bet naktį jin ilgesniais tarpais miega ir gauna jau (.) tokį gerai pritvinkusį biggrin.gif

Dabar iki pilnos laimės man reik didesnės lovos ir bus leeeeeeedas bigsmile.gif
Dieną pratinamės jau lovytėj miegot thumbup.gif
Naktį per daug tingiu keltis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 25, 20:46)
Pas mane naktį taip ir būna. Išsiknisinėja totaliai. Rėkia, paima, spjauna, vėl rėkia ir taip puse nakties. Dieną normaliai ima, o naktį kažkokie žaidimai vyksta  biggrin.gif

Bet zinok cia normalu kiek as domejaus.. jie visi nakti irzlesni buna.. unsure.gif reik kantrybes matyt
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 25, 20:54)
Dabar iki pilnos laimės man reik didesnės lovos ir bus leeeeeeedas  bigsmile.gif
Dieną pratinamės jau lovytėj miegot thumbup.gif
Naktį per daug tingiu keltis dar  biggrin.gif

Maniske su mumis kol kas miega.. o jus kuri nors migdot ant sono? Mum ligoninej VISI gyd sake TIK ant sono.. per mokymus visi sake TIK ant nugaros.. bet esme ta, kad ji atpilineja ir as bijau, kad miegodama ant nugaros nepasuks galvos pati i sona, nes biski rubai dar per dideli ir buna susigaranksciuoja kir gali trukdyt.. o kai ant sono paramstau ir nekrenta ir atpila lengvai jei ka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 19:56)
Bet zinok cia normalu kiek as domejaus.. jie visi nakti irzlesni buna..  unsure.gif reik kantrybes matyt

Nu gali būt. Bet aš ir pati naktį irzli kai miegot neišeina biggrin.gif kad valgytų normaliai, o ji žaidžia laiminga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 19:58)
Bet zinok cia normalu kiek as domejaus.. jie visi nakti irzlesni buna..  unsure.gif reik kantrybes matyt
Papildyta:

Maniske su mumis kol kas miega.. o jus kuri nors migdot ant sono? Mum ligoninej VISI gyd sake TIK ant sono.. per mokymus visi sake TIK ant nugaros.. bet esme ta, kad ji atpilineja ir as bijau, kad miegodama ant nugaros nepasuks galvos pati i sona, nes biski rubai dar per dideli ir buna susigaranksciuoja kir gali trukdyt.. o kai ant sono paramstau ir nekrenta ir atpila lengvai jei ka..  unsure.gif

Aš ant šono migdau. Ant nugarytės paguldžius ji ant šono pati verčiasi. Plius ji užmiega tik su papu burnoj, tai kai išspjauna apkloju ir palieku taip.
Atsakyti