Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 19:58)
Bet zinok cia normalu kiek as domejaus.. jie visi nakti irzlesni buna..  unsure.gif reik kantrybes matyt
Papildyta:

Maniske su mumis kol kas miega.. o jus kuri nors migdot ant sono? Mum ligoninej VISI gyd sake TIK ant sono.. per mokymus visi sake TIK ant nugaros.. bet esme ta, kad ji atpilineja ir as bijau, kad miegodama ant nugaros nepasuks galvos pati i sona, nes biski rubai dar per dideli ir buna susigaranksciuoja kir gali trukdyt.. o kai ant sono paramstau ir nekrenta ir atpila lengvai jei ka..  unsure.gif

Taip,panasaus svorio musu princeses!!👼👼💕
As pamaitinu,jinai buna ant sono,taip ir miega,kartais pati ant nugaros atsigula.
Mums del odos pasake,kad virs 40 sav.,plius uzpakaliniai vandenys buvo zalsvi,bet sako galejo vaikas pries tai kaku padaryti,nes kiti buvo o.k
Del virksteles nezinau 😏
Mes dabar turim Huggies,Tai nelabai jai,paraudonavo...ir dideli,bet cia jau nieko nepadarysi...Irgi Nezinau kokius nupirkti??
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 25, 21:32)
Taip,panasaus svorio musu princeses!!👼👼💕
As pamaitinu,jinai buna ant sono,taip ir miega,kartais pati ant nugaros atsigula.
Mums del odos pasake,kad virs 40 sav.,plius uzpakaliniai vandenys buvo zalsvi,bet  sako galejo vaikas pries tai kaku padaryti,nes kiti buvo o.k
Del virksteles nezinau 😏
Mes dabar turim Huggies,Tai nelabai jai,paraudonavo...ir dideli,bet cia jau nieko nepadarysi...Irgi Nezinau kokius nupirkti??

bigsmile.gif liuks..
Nenori moony pabandyt is yasaya? mum grubiai 2sav gavos 96vnt ju.. su ju kortele 21e.. tai norma;liai sakyciau visai
http://www.yasaya.co...ny-naujagimiams
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 24, 12:52)
Bet kiek gydytojų, akušerių ligoninėj buvo, mūsų namų gydytoja ir sesutė, sakė nereik žadint naktį. Nežinau, nebent labai nori iki rytojaus tą svorį priaugt, bet spės jis jį priaugt smile.gif

Jei nezadinciau, tai trb nzn kada uzuagtu jai svoris..nes parpia ir parpia.. nu db jau kelias po biski.. bet juk nakti geriauia pienas gaminas, ir kol uzsikurs fabrikas as uz tai, kad tik zadint.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 20:36)
bigsmile.gif liuks..
Nenori moony pabandyt is yasaya? mum grubiai 2sav gavos 96vnt ju.. su ju kortele 21e.. tai norma;liai sakyciau visai
http://www.yasaya.co...ny-naujagimiams

Bliam su moony kažkaip skundžias, kad prašika juos. Užtai ir abejoju ar imt. Tiesa, pas juos tie lipukai tamprūs?
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 25, 21:44)
Bliam su moony kažkaip skundžias, kad prašika juos. Užtai ir abejoju ar imt. Tiesa, pas juos tie lipukai tamprūs?

Nu zinok deda mb tikrai manau ne stebuklingai juos ir ne kart tfu tfu neprasiko.. 4u.gif del lipduku net nzn.. tamprus trb.. reik pasizet biggrin.gif hm.. sakyuciau ne pats lpdukas tamprus o tempias ta medziaga, prei kurios jis pritvirtintas
Bamba mum jaju nukritus.. bet vis pakraujuoja ir vis sasiukas uzsideda.. valau tik su vandenuku.. kiek cia zaistis reiks dar? unsure.gif
O dabar dl dekreto reik pildyt sodroj tik kai pasibaigs gimdymo atostogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 25 sausio 2017 - 20:59
QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 19:58)
Maniske su mumis kol kas miega.. o jus kuri nors migdot ant sono? Mum ligoninej VISI gyd sake TIK ant sono.. per mokymus visi sake TIK ant nugaros.. bet esme ta, kad ji atpilineja ir as bijau, kad miegodama ant nugaros nepasuks galvos pati i sona, nes biski rubai dar per dideli ir buna susigaranksciuoja kir gali trukdyt.. o kai ant sono paramstau ir nekrenta ir atpila lengvai jei ka..  unsure.gif

Tai musiškė irgi kartu dar naktim miega mirksiukas.gif Tik va kad ta mūsų lova labai siaura 120cm tik lotuliukas.gif Tai įsigudrinom dabar miegot vienas vienoj pusėj galva, kitas kitoj thumbup.gif
Kai pamaitinu perdedu į tą pusę kur atrama ir gerai thumbup.gif
O naktį miega ant šono ir suvystyta mirksiukas.gif
Dieną dažniausiai ant nugaros paguldau 4u.gif
Nu arba leidžiu ant rankų pamiegot wub.gif blush2.gif Nunjin taip saldžiai užmiega, kad širdis neleidžia dėt į lovytę wub.gif

Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 25, 20:01)
O man oro vonios tik suptraukdavo žaizdeles ir paskui jos vėl sutrūkdavo. Tai visada mano speneliai įfarširuoti arba į Bepantheną, arbą lanoliną smile.gif baigiasi man ta Lansinoh tutelė  jau, reiks šaudytis  unsure.gif  o gimdutė turi susitraukinėt  4u.gif ir valytis  4u.gif
Nuuu panos pasidalinkit kas dar kokias sauskelnes naudojat. Bandžiau Pampers parduotuvines - biški beria užpakaliuką. Bandžiau Bambo - irgi biški pabertas. Mooni manes nevilioja, nes čiupinėjau jas ir tokios „nesandarios” ir prašikamos pasirodė. Paporinkit dar ką naudojat? O jei iš tų atvežtinių vokiškų? Pampers kaip? g.gif man visumoj Pampers patinka, ir plonos, ir sandarios, ir nepraleidžia.

Mes moony naudojam tai viskas oki ne prasika, mes jau varom garstyciom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 25, 22:04)
Tai musiškė irgi kartu dar naktim miega  mirksiukas.gif Tik va kad ta mūsų lova labai siaura 120cm tik lotuliukas.gif Tai įsigudrinom dabar miegot vienas vienoj pusėj galva, kitas kitoj thumbup.gif
Kai pamaitinu perdedu į tą pusę kur atrama ir gerai thumbup.gif
O naktį miega ant šono ir suvystyta  mirksiukas.gif
Dieną dažniausiai ant nugaros paguldau  4u.gif
Nu arba leidžiu ant rankų pamiegot  wub.gif blush2.gif Nunjin taip saldžiai užmiega, kad širdis neleidžia dėt į lovytę  wub.gif

Va kas tikrai pasikeite po gimdymo, tai poziuris del miegojimo kartu.. zinau, kad paciam vaikui tai yra pavojinga kir t.t bet nu.. mano sirdis jaucia, kad jai taip db geriau.. ir kaaaaaaip as galiu tokia coliuke db atskirt.. nu negaliuuuuuuuuu.. unsure.gif reiks gal pabandyt suvystyt ir mum bigsmile.gif musu lova aci die diiiiiiiidle.. 160 ant 220 lyg tai ar ant 200 nepamenu
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 21:14)
Va kas tikrai pasikeite po gimdymo, tai poziuris del miegojimo kartu.. zinau, kad paciam vaikui tai yra pavojinga kir t.t bet nu.. mano sirdis jaucia, kad jai taip db geriau.. ir kaaaaaaip as galiu tokia coliuke db atskirt.. nu negaliuuuuuuuuu..  unsure.gif reiks gal pabandyt suvystyt ir mum  bigsmile.gif musu lova aci die diiiiiiiidle.. 160 ant 220 lyg tai ar ant 200 nepamenu

Mūsų irgi didelė lova, bet ant jos dieną kartais tiesiog paguldau, arba ryte jei pamaitinu, tai palieku, jad ramiai nueičiau nusipraust, apsirengt. Naktį visada pamaitinus perkeliu jau apsnūdusį į lovytę. Kartais ir išsibudina, bet paglostau galvytę ir užmiega, arba dairosi, kol užmiega. Jeigu palikčiau savo lovoj, tai tikrai tada normaliai neišsimiegočiau, o ir vaikutis įpranta savo lovytėj miegot smile.gif Man atrodo, kad jam ten irgi patogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 25 sausio 2017 - 21:58
QUOTE(amberr. @ 2017 01 25, 21:14)
Va kas tikrai pasikeite po gimdymo, tai poziuris del miegojimo kartu.. zinau, kad paciam vaikui tai yra pavojinga kir t.t bet nu.. mano sirdis jaucia, kad jai taip db geriau.. ir kaaaaaaip as galiu tokia coliuke db atskirt.. nu negaliuuuuuuuuu..  unsure.gif reiks gal pabandyt suvystyt ir mum  bigsmile.gif musu lova aci die diiiiiiiidle.. 160 ant 220 lyg tai ar ant 200 nepamenu

drinks_cheers.gif Aš va irgi jaučiu, kad jai reikia būt šalia 4u.gif
Ir aš pati ramiau miegu, nes jei miegotų lovytėj pastoviai eičiau tikrint ar kvėpuoja doh.gif

Mūsiškė net ne lova lotuliukas.gif Miegam ant sofos doh.gif Nu tos normalios biggrin.gif Dabar su tuo čiužiniu tai kaip lovoj jaučiuos thumbup.gif Ir ji viso labo 120x200 doh.gif
Va pas tėvus mano kambary buvusiam sofa modernesnė tai 180x220, va ten tai sexodromas lotuliukas.gif Ten žvaigždės poza gali miegot ir dar vietos lieka thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 25 sausio 2017 - 23:00
Guliu, laukiu scano, po jo bus aišku ar paleis ryt namo ir lauksiu išsiperėjimo pati, ar visgi skatins..
Vien žo, pasileiskit kasas bent iki pusės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 25, 23:46)
Guliu, laukiu scano, po jo bus aišku ar paleis ryt namo ir lauksiu išsiperėjimo pati, ar visgi skatins..

O tai Tu ligonineje? Linkiu paciai pagimdyti lengvai ir greitai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurcyte: 25 sausio 2017 - 23:50
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 26, 00:46)

Lengvai ir greitai 4u.gif
Ner cia ko i tuos namus vaziuot smile.gif
Atsakyti