Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Eina sau, vyras pirmą kartą paliko mus vienas. Keliom valandom tik, bet vis tiek taip baisu vienai likti. Kas bus kai į darbą reikės jam. Negalvojau, kad taip eisiu iš proto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 26, 11:56)
Eina sau, vyras pirmą kartą paliko mus vienas. Keliom valandom tik, bet vis tiek taip baisu vienai likti. Kas bus kai į darbą reikės jam. Negalvojau, kad taip eisiu iš proto  unsure.gif

Laikykis 4u.gif maniškis nuo pirmų dienų didesnę dienos dalį dirba... tai aš jau apsipratau. Nespėju gal visko pasidaryt, dičkis mokykloj pietus pavalgo ir pavakarius, prie puodų daug nesisuku, sau košę kokią sumeistrauju, sumuštinį ar dar ką. Vaikis kol snaudžia prasiskalbiu, namus apsitvarkau ir prasisiurbliuoju. Labiausiai man ko gero trūko bendravimo, to moralinio palaikymo tam tikrais momentais. Bet hormonai, tikiu, jau tvarkosi, tad ir tau susitvarkys 4u.gif juuuu arrr not elounnnnm biggrin.gif
Atsakyti
Išmiegojau. Patikrino 3-4cm. Išsiuntė į ligoninės viešbutį, relaxuoju, išsimaudžiau, pasidažysiu ir 13h varau į gimdyklą. bigsmile.gif šiandien manęs laukia svarbus pasimatymas..
Kažkodėl dabar svarbiau neapsišikt prieš visus, o toliau žiūrėsim.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 26, 12:15)
Išmiegojau. Patikrino 3-4cm. Išsiuntė į ligoninės viešbutį, relaxuoju, išsimaudžiau, pasidažysiu ir 13h varau į gimdyklą. bigsmile.gif  šiandien manęs laukia svarbus pasimatymas..
Kažkodėl dabar svarbiau neapsišikt prieš visus, o toliau žiūrėsim..  biggrin.gif

Aš ir iš pradžių bijodavau, galvojau kaip nepatogu būtų, bet tuo momentu jau ant tiek px buvo biggrin.gif linkiu nuostabaus pasimatymo wub.gif

Tute, aš ir stengiuosi mokintis apsisukt jau pati, tik va valgyt dar nei sykio nedariau, bet kambarius apsikuopiu. Bet taip ramu būdavo, tėtis čiučiuoja, va šiandien vonioj pamirkau biški. O kai išeis dirbt tai eina na... nu bet nieko, išgyvensim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grajauskiki: 26 sausio 2017 - 12:24
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 26, 11:56)
Eina sau, vyras pirmą kartą paliko mus vienas. Keliom valandom tik, bet vis tiek taip baisu vienai likti. Kas bus kai į darbą reikės jam. Negalvojau, kad taip eisiu iš proto  unsure.gif

Nesijaudink, viskas atsistos į savas vėžes 4u.gif Maniškis irgi nuo pirmų dienų dirba, tai ir apsitvarkyt turiu, ir išsiskalbt, ir valgyt padaryt, nes dukra mokykloj nevalgo, vyras irgi alkanas grįžta smile.gif Pamatysi, išeis vyras į darbą, savaime nusistovės režimas kažkoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 26, 09:47)
Laba ryta. Pas mus lovos ciuzinys 200×220, bet man ir tai vietos maza biggrin.gif Man klaikiai pradejo rankos tirpt... Bet taip nevaikiskai...Nuo nuolatinio zindymo nakti gulint ne pacia patogiausia poza. O svarbiausia, kad jau jelios dienos pradejo tikrpt ir vaikstant. Kazka gerai nuspaudziau... Ir nzn ka daryt. Ar cia jau reik i medikus kreiptis?
Vakar vakare mazgiu sugebejau uzmigdyt vaikjuosteje. Tai man laimes pilnos kelnes buvo biggrin.gif

Laikykis Varliuk, jei nepraeis tirpimas - nuvaryk pas gyd., blogiau nebus 4u.gif linkėjimai liūtukui nuo Igniaus, burbuliuojančio pilvelio draugui 4u.gif beje, po laparoskopijos man kažkokį nervą buvo užspaudę - tai pusės dešinės liaškos nejaučiau gerus metus. Dabar per gimdymą matyt vėl kažkas kažkur užsispaudė, tik kairėj pusėj, tai ties klubu kokiu 30 cm perimetru vėl nieko nejaučiu doh.gif

Mes varom vakarop šian kontrolinio svėrimo. Skambinau dėl šūdeliuko tyrimo (žaliavo jis pas kruopiuką), tai sakė tyrimas geras ir viskas ok. Pati kažko užėdžiau gal g.gif bet kaip ir neatseku kas gėtų... kažkokių alergenų nenaudojau. Reiks visai atsisakyt jogurto (bais mažai jo valgau) ir produktų su kviečiais unsure.gif alergijos kažkokios nepastebėjau, bet žiū keli maži raudoni spuogeliai ant kaklo yr.

Laukiam žinių iš Sparklės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 26 sausio 2017 - 12:25
Išmiegojau. Patikrino 3-4cm. Išsiuntė į ligoninės viešbutį, relaxuoju, išsimaudžiau, pasidažysiu ir 13h varau į gimdyklą. bigsmile.gif  šiandien manęs laukia svarbus pasimatymas..
Kažkodėl dabar svarbiau neapsišikt prieš visus, o toliau žiūrėsim..  biggrin.gif

Lauksim bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Nesiparink, jei pasidažius būsi, per tavo gražų veidą tavo šūdo ir nepastebės. Nu nebent užuos biggrin.gif bet tu dar pasikvėpink ir varyknį trasą! Laukiam žinių, lengvai tau ir greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 26, 12:21)

Mes varom vakarop šian kontrolinio svėrimo.

Man irgi rūpėjo, ar paaugo per 2 sav, tai pasisvėriau ant savo svarstyklių, po to su vaiku pasisvėriau, tai, manau, bdnf apytiksliai galima matyt 4u.gif Nenoriu dabar vežt į polikliniką, kai tiek sergančių unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 26, 12:25)
Nesiparink, jei pasidažius būsi, per tavo gražų veidą tavo šūdo ir nepastebės. Nu nebent užuos biggrin.gif bet tu dar pasikvėpink ir varyknį trasą! Laukiam žinių, lengvai tau ir greitai  4u.gif

Man irgi gimdykloj jau buvo dzin, ar ten vemiu, ar apsidirbu... biggrin.gif Tik vis girdėjau kaip šalia gimdyklose moteriškės rėkė ilgai, sakau vyrui, nu gal aš taip nerėksiu biggrin.gif Taip baisiai iš šalies atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 26, 12:25)
Man irgi rūpėjo, ar paaugo per 2 sav, tai pasisvėriau ant savo svarstyklių, po to su vaiku pasisvėriau, tai, manau, bdnf apytiksliai galima matyt 4u.gif  Nenoriu dabar vežt į polikliniką, kai tiek sergančių unsure.gif

Tai mes užrašyti rolleyes.gif šian pas mus poliklinikoj sveikų vaikų diena, tai pagrinde visi su lėliukais būna. O ir mazgį nešdama visada uždengiu sandariai adialu. Ir patys su B tuos antnosius užsidedam...
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 26, 13:15)

Sekmes 4u.gif

Kaip faina, jau pasimatysit wub.gif
Atsakyti
Sparkle lengvai Tau 4u.gif

o pas mus zinokit jokia ne sloga blink.gif
po nakties, pas ja kazkas gargaliuoja nosyje, vakar ryte atsiurbiau, diena nieko nesidaro.
Siandien vel pagargaliavo (kvepuojant atrodo kad jai tikrai sloga), nieko neatsiurbiau- praejo.
Vakar daktarei sakiau sita bajeri, sake matyt pieno kazur patenka.. sake buna taip. ar dar kam nors taip yra? blink.gif
Atsakyti