Eina sau, vyras pirmą kartą paliko mus vienas. Keliom valandom tik, bet vis tiek taip baisu vienai likti. Kas bus kai į darbą reikės jam. Negalvojau, kad taip eisiu iš proto

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 26, 11:56)
Eina sau, vyras pirmą kartą paliko mus vienas. Keliom valandom tik, bet vis tiek taip baisu vienai likti. Kas bus kai į darbą reikės jam. Negalvojau, kad taip eisiu iš proto 

Laikykis

Išmiegojau. Patikrino 3-4cm. Išsiuntė į ligoninės viešbutį, relaxuoju, išsimaudžiau, pasidažysiu ir 13h varau į gimdyklą.
šiandien manęs laukia svarbus pasimatymas..
Kažkodėl dabar svarbiau neapsišikt prieš visus, o toliau žiūrėsim..

QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 26, 12:15)
Išmiegojau. Patikrino 3-4cm. Išsiuntė į ligoninės viešbutį, relaxuoju, išsimaudžiau, pasidažysiu ir 13h varau į gimdyklą.

Aš ir iš pradžių bijodavau, galvojau kaip nepatogu būtų, bet tuo momentu jau ant tiek px buvo

Tute, aš ir stengiuosi mokintis apsisukt jau pati, tik va valgyt dar nei sykio nedariau, bet kambarius apsikuopiu. Bet taip ramu būdavo, tėtis čiučiuoja, va šiandien vonioj pamirkau biški. O kai išeis dirbt tai eina na... nu bet nieko, išgyvensim

QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 26, 11:56)

Nesijaudink, viskas atsistos į savas vėžes

QUOTE(varlius @ 2017 01 26, 09:47)
Laba ryta. Pas mus lovos ciuzinys 200×220, bet man ir tai vietos maza
Man klaikiai pradejo rankos tirpt... Bet taip nevaikiskai...Nuo nuolatinio zindymo nakti gulint ne pacia patogiausia poza. O svarbiausia, kad jau jelios dienos pradejo tikrpt ir vaikstant. Kazka gerai nuspaudziau... Ir nzn ka daryt. Ar cia jau reik i medikus kreiptis?
Vakar vakare mazgiu sugebejau uzmigdyt vaikjuosteje. Tai man laimes pilnos kelnes buvo

Vakar vakare mazgiu sugebejau uzmigdyt vaikjuosteje. Tai man laimes pilnos kelnes buvo

Laikykis Varliuk, jei nepraeis tirpimas - nuvaryk pas gyd., blogiau nebus

Mes varom vakarop šian kontrolinio svėrimo. Skambinau dėl šūdeliuko tyrimo (žaliavo jis pas kruopiuką), tai sakė tyrimas geras ir viskas ok. Pati kažko užėdžiau gal

Laukiam žinių iš Sparklės

Lauksim

Nesiparink, jei pasidažius būsi, per tavo gražų veidą tavo šūdo ir nepastebės. Nu nebent užuos

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 26, 12:21)
Man irgi rūpėjo, ar paaugo per 2 sav, tai pasisvėriau ant savo svarstyklių, po to su vaiku pasisvėriau, tai, manau, bdnf apytiksliai galima matyt

Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 26, 12:25)
Nesiparink, jei pasidažius būsi, per tavo gražų veidą tavo šūdo ir nepastebės. Nu nebent užuos
bet tu dar pasikvėpink ir varyknį trasą! Laukiam žinių, lengvai tau ir greitai 

Man irgi gimdykloj jau buvo dzin, ar ten vemiu, ar apsidirbu...

QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 26, 12:25)
Man irgi rūpėjo, ar paaugo per 2 sav, tai pasisvėriau ant savo svarstyklių, po to su vaiku pasisvėriau, tai, manau, bdnf apytiksliai galima matyt
Nenoriu dabar vežt į polikliniką, kai tiek sergančių 

Tai mes užrašyti

QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 26, 13:15)

Sekmes

Kaip faina, jau pasimatysit

Sparkle lengvai Tau
o pas mus zinokit jokia ne sloga
po nakties, pas ja kazkas gargaliuoja nosyje, vakar ryte atsiurbiau, diena nieko nesidaro.
Siandien vel pagargaliavo (kvepuojant atrodo kad jai tikrai sloga), nieko neatsiurbiau- praejo.
Vakar daktarei sakiau sita bajeri, sake matyt pieno kazur patenka.. sake buna taip. ar dar kam nors taip yra?

o pas mus zinokit jokia ne sloga

po nakties, pas ja kazkas gargaliuoja nosyje, vakar ryte atsiurbiau, diena nieko nesidaro.
Siandien vel pagargaliavo (kvepuojant atrodo kad jai tikrai sloga), nieko neatsiurbiau- praejo.
Vakar daktarei sakiau sita bajeri, sake matyt pieno kazur patenka.. sake buna taip. ar dar kam nors taip yra?