Laukiu vyro ir vaziuosim...
Dynkaaaa, leisk plaukus ir šauk į GN

Papildyta:

niu jau laukiam

Laukiam

Valio,bus leliukas!!!!!
Lengvai ir greitai!!!!
Labas rytas,
Kaip aš džiaugiuosi mūsų karalaiteO kad tie pilvo reikalai taip ir neateitų. Ji skirtingai nuo mano abiejų vaikų, visai ne papinukė. Pavalgo ir vsio, lūpos sučiauptos, pasiimk tą savo (.)
Ir neįkiši anksčiau negu ji išalks. Pramiega po 2 -3 valandas. Man paranoja, kad ji taip svorio nepriaugs, juolab, kad neištraukia pilnai (.), neapžioja tiek spenelio kiek man norėtųsi.
Ar jūsų mazgiai visi kakoja po pilną pamperį? Mūsų mergina pirdalioja (kitaip negaliu pavadint to dalyko pamperyje, kuris būna ne daugiau pusės arbatinio šaukštelio) vos ne kas valandą, o daugiau (kokį 1-2 šaukštus) padaro kartą ar du per dieną. Kakiukas gražus, geltonas su grūdeliais, kaip priklauso.
Mano pupa irgi labai panašiai 😊 greit pavalgo (15-20 min). Ant (.) nekaba be reikalo. Anksčiau laiko sunkiai įkiši.
Ir kakoja po mažai, bet dažnai. Pirdalioja dažnai.

Klausykit, o būna, kad jūsiškiai miega atsimerkę? Mano kruopiuko akys kartais atmerktos bėgioja, nors matau, kad miega

Buna ir maniskiui, bet ryskiai matos jog sapnuoja kazka ir neistisai taip buna

Papildyta:
Musu naktis puse bedos,valge kas antra h,miegojo po valanda.Vel paeme kraujo bendram tyrimui,lauksim rezultato ir gyd.vizitacijos,Ka pasakys
Dynka kaip tu? Turi gal naujienu?😊
O maitini dar su anspeniais?
The SPARKLE sveikinimai

Dynka laukiam naujienų

Kalbate apie kakiukus tai mano pavaro labai gerai, 2-3 k.pilną pampersą

Laukiam ziniu!!!

Maniškiui jei duodi (.) anksčiau, tai ima... tik ištraukia nedaug, nes sotus matyt dar būna. Ir pavalgo jis pas mane dabar pakankamai greitai, 20-25 min. Kartais jaučiu, kad (.) tuščias, kartais ne visai. Ir apžiojimas... pradžioj gerai lyg ir, į pabaigą pradeda muistytis ir susičiaupia, čiulpia (.)

Lygiai mazius tą patį daro ant galo dar ir pasimuisto speniai nuvaryti ,skauda uh kaip