Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Nepraejo nei po duso skausmas, strenas dar skaudet pradejo. Ir pykint bl vel pradejo, o jau to kaip nepernesu...
Laukiu vyro ir vaziuosim...
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 27, 07:57)
Dar palauksiu. Jei nepraeis, tada vaziuosiu.
Ir vel savaitgaliui

doh.gif

Dynkaaaa, leisk plaukus ir šauk į GN bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2017 01 27, 08:37)
Nepraejo nei po duso skausmas, strenas dar skaudet pradejo. Ir pykint bl vel pradejo, o jau to kaip nepernesu...

leb.gif
Atsakyti

4u.gif laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 27, 10:37)

niu jau laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 27, 09:37)

Laukiam wub.gif Lengvai ir greitai!!!
Atsakyti

Valio,bus leliukas!!!!!

Lengvai ir greitai!!!!
Atsakyti

Labas rytas,

Kaip aš džiaugiuosi mūsų karalaite wub.gifO kad tie pilvo reikalai taip ir neateitų. Ji skirtingai nuo mano abiejų vaikų, visai ne papinukė. Pavalgo ir vsio, lūpos sučiauptos, pasiimk tą savo (.) biggrin.gifIr neįkiši anksčiau negu ji išalks. Pramiega po 2 -3 valandas. Man paranoja, kad ji taip svorio nepriaugs, juolab, kad neištraukia pilnai (.), neapžioja tiek spenelio kiek man norėtųsi. unsure.gif

Ar jūsų mazgiai visi kakoja po pilną pamperį? Mūsų mergina pirdalioja (kitaip negaliu pavadint to dalyko pamperyje, kuris būna ne daugiau pusės arbatinio šaukštelio) vos ne kas valandą, o daugiau (kokį 1-2 šaukštus) padaro kartą ar du per dieną. Kakiukas gražus, geltonas su grūdeliais, kaip priklauso.

Mano pupa irgi labai panašiai 😊 greit pavalgo (15-20 min).  Ant (.) nekaba be reikalo.  Anksčiau laiko sunkiai įkiši. 

Ir kakoja po mažai,  bet dažnai.  Pirdalioja dažnai.  

Atsakyti
Dynka, linkiu bent jau kokių 8cm smile.gif Lengvai ir greitai tau. Laukiam naujienų.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 26, 23:18)
Amberr biggrin.gif jei jau gimdyt, tai apsišikus ir su Chanel kvapu! Baaaam! biggrin.gif juokauju.

Klausykit, o būna, kad jūsiškiai miega atsimerkę? Mano kruopiuko akys kartais atmerktos bėgioja, nors matau, kad miega biggrin.gif

Buna ir maniskiui, bet ryskiai matos jog sapnuoja kazka ir neistisai taip buna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 27, 07:24)
Labas rytas,
Musu naktis puse bedos,valge kas antra h,miegojo po valanda.Vel paeme kraujo bendram tyrimui,lauksim rezultato ir gyd.vizitacijos,Ka pasakys
Dynka kaip tu? Turi gal naujienu?😊

O maitini dar su anspeniais?
Atsakyti
Labas rytas,
The SPARKLE sveikinimai wub.gif
Dynka laukiam naujienų bigsmile.gif 4u.gif
Kalbate apie kakiukus tai mano pavaro labai gerai, 2-3 k.pilną pampersą biggrin.gif
Atsakyti

Laukiam ziniu!!!:)
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 27, 10:37)
Toks jausmas, kad apie mano vaiką žodis žodin parašei biggrin.gif tik porą skirtumų dadėsiu, kad pilvelis pas mus pasireiškia naktimis ir kartais dienomis, ir kakis biški kitos spalvos.

Maniškiui jei duodi (.) anksčiau, tai ima... tik ištraukia nedaug, nes sotus matyt dar būna. Ir pavalgo jis pas mane dabar pakankamai greitai, 20-25 min. Kartais jaučiu, kad (.) tuščias, kartais ne visai. Ir apžiojimas... pradžioj gerai lyg ir, į pabaigą pradeda muistytis ir susičiaupia, čiulpia (.) doh.gif  šikalioja irgi dažniausiai po biški, ir porą kart didesnį kiekį įkrauna. Priaugo normaliai. Viskas puiku su tavo princese, auksinis vaikas tiesiog!  4u.gif

Lygiai mazius tą patį daro ant galo dar ir pasimuisto speniai nuvaryti ,skauda uh kaip verysad.gif
Atsakyti