Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 27, 04:42)
Ooo gal ir tu issilukstensi tuoj  bigsmile.gif
Papildyta:

Jo būtų geriau anksčiau , iškart , ...
Ar tą procedūra tokia baisi !?
Na jau mažiau pūlių , atsimerkti jau gali po pirmo ilasinimo , tai gal greit susitvarkis akytes  ax.gif

Procedura greita, bet skausminga, nes turi pradurti unsure.gif Gulde i ligonine. Paeme vaika, as nemaciau. Atnese greit baisiai verkianti. Per nakti palaije ligonineje, ryte dar patikrino, ar gerai prazondavo ir paleido namo biggrin.gif
Atsakyti
bleeeee..... Nuskilo dantis.... Kalcį varau po 1g per dieną, bet vis tiek... Nu kai mano dantys kenčia nuo gimdymų... Gal nuo žindymo, nežinau. Bet tai gi tik savaitė dar kaip žindau. Rrrrrrrr.....

O iš geresnių dalykų, tai jau sveriu tiek kiek prieš nėštumą yahoo.gif Dabar būtų gerai nepriaugt, nes man žindant kažkaip svoris linkęs augt ax.gif O su laiku ir nors kiek viršsvorio būtų neblogai numest smile.gif
Atsakyti
Anikute
Pas mus vyksta irgi dar vis pirdiojimas po per prieš kiekvieną maitinimą biggrin.gif Tai pampersai uh kaip eina, nes nu nelaikysi gi vaiko su vos apšiktu pampiu.. doh.gif Galėtų kraut vieną kart į dieną ir būt ramu biggrin.gif

Su valgymu tai pas mus atvirkščiai biggrin.gif Pradžioj paima nevisada gerai, bet kai įsisiurbia blink.gif Tai pasitaiso 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 27, 12:00)
Procedura greita, bet skausminga, nes turi pradurti  unsure.gif Gulde i ligonine. Paeme vaika, as nemaciau. Atnese greit baisiai verkianti. Per nakti palaije ligonineje, ryte dar patikrino, ar gerai prazondavo ir paleido namo  biggrin.gif

Aišku , smile.gif

Dynka lengvai ir greitai wub.gif
Atsakyti
Dynka, lengvai ir greitai! 😉
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 27, 09:36)
Buna ir maniskiui, bet ryskiai matos jog sapnuoja kazka ir neistisai taip buna smile.gif
Papildyta:

O maitini dar su anspeniais?

Sukandus dantis,be. Tai vat Ir priaugo svorio 70g Ir mes vaziuojam namo!!!!! yahoo.gif
Atsakyti
Beliko 1 kg man po gimdymo biggrin.gif šiandien pagaliau svarstykles pirkom smile.gif
Atsakyti

Oho,  kaip greit jums svoris nukrito anikute,  ggrajauskiki 👍👍👍 

Aš ligoninėj tik pusę priaugto svorio palikau.  Dar ir Pilvukas nemažas likęs.  O dar kai apetitas toks,  tai nesitikiu greito rezultato šįkart.  Nes ir judu mažai po namus. Į lauką kol kas neturiu galimybės su dviem išeit...  

Atsakyti
Nu va, apgavau dar visas ax.gif
Grizom dar namo
Kaklelis tik 2 cm atsidares, saremiu nefiksuoja, nei kamstis nei vandenys nepajudejo, o iki termino dar 4 dienos
Tai isleido dar, nors pasijuoke kad gal iki vakaro
Bet namie man geriau..
Dabar lyg ir skausmas aprimo.
Jau nervina, pagimdyciau kaip visos greitai, bet ne, vis kazkokios nesamones smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 27, 11:10)
Sukandus dantis,be. Tai vat Ir priaugo svorio 70g Ir mes vaziuojam namo!!!!! yahoo.gif

Sveikinu!!!! smile.gif
mesk juos i sona, nes su jais daugiau tik nervu del neprieaugio bus....
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 27, 11:31)
<p>Oho,  kaip greit jums svoris nukrito <strong>anikute,  ggrajauskiki </strong>👍👍👍 </p><p></p><p>Aš ligoninėj tik pusę priaugto svorio palikau.  Dar ir Pilvukas nemažas likęs.  O dar kai apetitas toks,  tai nesitikiu greito rezultato šįkart.  Nes ir judu mažai po namus. Į lauką kol kas neturiu galimybės su dviem išeit...  </p>

O pas mane apetito visai nėra. Valgau, kad tik pavalgyt. Ir maistas košės ir sriubos visą laiką buvo.
Buvo šiandien ryte pasaka man, leido išsimiegot. Paryčiais pradėjo miauksėt mazgė, bet vyras greitai prie jos prišoko. O aš ale miegu biggrin.gif vieną akį pramerkus stebiu ką darys. Jis pampio nė sykio nekeitė, bijodavo vis, tik nurengdavo ir mane kviesdavo, kad nuprausčiau ir pakeisčiau. Nu žiūriu pasiguldė ant to stalo, nurengė, pampis pilnas. Galvoju jau mane žadins tuoj. Tai jis gal kelias min žiūrėjo į mergaitę, sako jai tyliai " nu bandom" biggrin.gif aš toliau apsimetu, kad miegu biggrin.gif pasiėmė ir nuėjo į vonią. Nu kažkaip nuprausė ten ją. Parsinešė, padėjo ant stalo, pasiėmė pampį. Tada girdžiu "nu bl kaip čia db, kas čia per velnias, iš kurios čia pusės db bl dėt" nu ir t.t... nu bet šiaip ne taip uždėjo, aprengė gal per pusvalandį ir išsinešė maitinti biggrin.gif kadangi verksmų negirdėjau nei iš vieno, tai galvoju aj susitvarkys ir nulūžau dar keliom valandom biggrin.gif prabanga jau čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 27, 10:24)
bleeeee..... Nuskilo dantis.... Kalcį varau po 1g per dieną, bet vis tiek... Nu kai mano dantys kenčia nuo gimdymų... Gal nuo žindymo, nežinau. Bet tai gi tik savaitė dar kaip žindau. Rrrrrrrr.....

O iš geresnių dalykų, tai jau sveriu tiek kiek prieš nėštumą  yahoo.gif Dabar būtų gerai nepriaugt, nes man žindant kažkaip svoris linkęs augt  ax.gif O su laiku ir nors kiek viršsvorio būtų neblogai numest smile.gif

Gerai, kad priminei, reik man kalcį gert, pamiršus buvau visai doh.gif

Svarstyklių neturiu, bet svorio pas mane likę. Pilvelis irgi šioks toks yra. Ėst neėdu, nes nėr mano apetitas bais didelis.
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 27, 11:46)
O pas mane apetito visai nėra. Valgau, kad tik pavalgyt. Ir maistas košės ir sriubos visą laiką buvo.
Buvo šiandien ryte pasaka man, leido išsimiegot. Paryčiais pradėjo miauksėt mazgė, bet vyras greitai prie jos prišoko. O aš ale miegu biggrin.gif vieną akį pramerkus stebiu ką darys. Jis pampio nė sykio nekeitė, bijodavo vis, tik nurengdavo ir mane kviesdavo, kad nuprausčiau ir pakeisčiau. Nu žiūriu pasiguldė ant to stalo, nurengė, pampis pilnas. Galvoju jau mane žadins tuoj. Tai jis gal kelias min žiūrėjo į mergaitę, sako jai tyliai " nu bandom" biggrin.gif aš toliau apsimetu, kad miegu biggrin.gif pasiėmė ir nuėjo į vonią. Nu kažkaip nuprausė ten ją. Parsinešė, padėjo ant stalo, pasiėmė pampį. Tada girdžiu "nu bl kaip čia db, kas čia per velnias, iš kurios čia pusės db bl dėt" nu ir t.t... nu bet šiaip ne taip uždėjo, aprengė gal per pusvalandį ir išsinešė maitinti biggrin.gif kadangi verksmų negirdėjau nei iš vieno, tai galvoju aj susitvarkys ir nulūžau dar keliom valandom biggrin.gif prabanga jau čia biggrin.gif

Šaunuolis vyras! smile.gif

O pienas pas tave neužsistovi kai primaitini mišiniu? Ar nusitraukinėji? Pas mane papai sprogtų jaučiu unsure.gif

Tiesa, panos, pastebėjau, kad nebe visada jaučiu tą pieno išstūmimo momentą, kai sudilgsi (.). Tik tą patį pirmą jaučiu o paskui ne visada. Čia reik sunerint?
Atsakyti