Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Sveikos.. nu ir naktele.. reik db vel jau kelt valgyt smile.gif kalbant ape pampius, tai keicia tik mb kol kas.. svorio liko dar 5kg., nors vizualiai taip neatrodo, tai nzn.. biggrin.gif kur jie ten susikaupia
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 27, 16:02)
Sveikos.. nu ir naktele.. reik db vel  jau kelt valgyt  smile.gif kalbant ape pampius, tai keicia tik mb kol kas.. svorio liko dar 5kg., nors vizualiai taip neatrodo, tai nzn.. biggrin.gif kur jie ten susikaupia

O pas mane iš vis įdomiai. Iki buvusio svorio liko 1 kg. Bet figūra pati pasikeitė. Anksčiau buvau tokia visa proporcingai apvalaina. O db tik papai. Subinės riestos nebeliko, pilvuko ir nebėra beveik, tik papai belekokie likę. Liemuo atsirado vyras sakė biggrin.gif aš tai sau tokia visa apdribus, kai kamuolys išsileidęs biggrin.gif
Atsakyti
Uztad pas mane +16kg biggrin.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Nu blyyyyyyn doh.gif

Tiek ppricitavau ir dingo viskas doh.gif

Pro100egle Lengvai ir greitai tau wub.gif Lauksim žinių wub.gif

Tute Aš apskritai jokių išstūmimų nejausdavau, tik girdžiu kai ryja 4u.gif

Dėl pampių keitimo, B visad keliasi naktį keist ir tada atneša pamaitint 4u.gif Man dar susėtinga greit iš lovos išlipt 4u.gif
Ir šiaip mokaus iš klaidų biggrin.gif Kol nedirba tikrai gali pakeist 4u.gif O ir šiaip jis jautriai miega, tai tikrai prabunda.. 4u.gif
Nieko.. Aš už tai, kad negailėt tų vyrų.. O tai po to šneka, kaip čia lengva tuos vaikus augint lotuliukas.gif doh.gif

Šian buvau Oze, prigriebiau vyresnėlei batus rudeniui ir Mantei džinsus ir maikutę 6-9mėn wub.gif Reik vis po vieną daiktelį pirkinėt ateičiai, kad kai reiks nepasijaustų labai finansiškai 4u.gif Aš apskritai tik per išpardavimus dažniausiai apiperku sezonui į priekį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 27, 15:45)
Man (.) Neišeina su liemenuku įkišt, kažkaip  unsure.gif reik kad viskas laisvai kristų biggrin.gif

Man tie maitinimo lemenukai kažkaip užspaudžia šonuose, o va mamai į darbą atnešė lemenuką, kurį turėtų gauti moterys po gimdymo!!!!, tokia ale sportinė su nėriniais, per priekį užsegama. Galvojau bus per dideli, bet thumbup.gif
Užsispyrus drinks_cheers.gif lai ir prižiūri vaikus, keičia pampį. Daryt tai mokėjo vaiką biggrin.gif
Manoji keistai valgo yra rijimo garsas ir toks kai bučiuotų nu nemoku apibūdinti, ar ir jūsų taip valgo?
Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 27, 16:01)
guldo i gimdykla gal siandien pasimatysiu su savo princese!!!!!!

Laukiam naujienų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 27, 18:01)
guldo i gimdykla gal siandien pasimatysiu su savo princese!!!!!!

bigsmile.gif jeeee davai lengvai ir greitai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 27, 18:16)
Uztad pas mane +16kg  biggrin.gif  bigsmile.gif

Ir pas mane tiek biggrin.gif tai kad į kompaniją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 27, 17:01)
Man tie maitinimo lemenukai kažkaip užspaudžia šonuose, o va mamai į darbą atnešė lemenuką, kurį turėtų gauti moterys po gimdymo!!!!, tokia ale sportinė su nėriniais, per priekį užsegama. Galvojau bus per dideli, bet thumbup.gif
Užsispyrus drinks_cheers.gif lai ir prižiūri vaikus, keičia pampį. Daryt tai mokėjo vaiką biggrin.gif
Manoji keistai valgo yra rijimo garsas ir toks kai bučiuotų nu nemoku apibūdinti, ar ir jūsų taip valgo?

valgo taip ir dar kiuksi kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 27, 18:01)

Maniske, kai valgo tai mykia taip.. biggrin.gif kaip meskute.. kaip jus kovojat su atpylinejimais? Ir kurios migdot lovytej jau dedat kazka po galva biski kad pakelt? apsauga kokia ciuziniui dar dedat?
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 27, 17:09)
O pas mane iš vis įdomiai. Iki buvusio svorio liko 1 kg. Bet figūra pati pasikeitė. Anksčiau buvau tokia visa proporcingai apvalaina. O db tik papai. Subinės riestos nebeliko, pilvuko ir nebėra beveik, tik papai belekokie likę. Liemuo atsirado vyras sakė biggrin.gif aš tai sau tokia visa apdribus, kai kamuolys išsileidęs biggrin.gif

Nu va.. tik pliusai biggrin.gif i manekenes galesi eit.. as tai jaucuiosi lb atjaunejus.. ir nzn ar kad nesidaziau 2sav, ar is po gimdymo cia oda taip atsigavo ar kad spa dar danziau db daraus, nes vienintele pramoga vakarais ar del ko..trb viskas susidejo
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 27, 17:16)
valgo taip ir dar kiuksi kartais biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Kas liečia kg po gimdymo, aš grįžau jau į svorį prieš nestuke.gif rolleyes.gif Ir panašu dar eisiu į minusą biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

TheSparkle, sveikinimai wub.gif 4u.gif

Laukiam leliuko wub.gif

As is gn grizau su +3kg, siandien jau ju nebera smile.gif nezinau kaip, nes uzeina manija sausainiu prikimst biggrin.gif ax.gif

Buvom siandien TA 3 sav., sake ateit patikrint ar svoris auga. Tai per 3 sav. priaugo 625g ir 1cm good.gif smile.gif uzrase, kad 500g priaugo, nes kazkodel nuo gimimo svorio skaiciuoja unsure.gif bet sake gerai smile.gif

Mano kruopa irgi prie tu kur nekaba, pavalgo 10-20 min ir viskas. Ir kakina daznai ir po nedaug. Pampius tik spek pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelina @ 2017 01 27, 17:55)
Sveikos  4u.gif

TheSparkle, sveikinimai  wub.gif  4u.gif

Laukiam leliuko  wub.gif

As is gn grizau su +3kg, siandien jau ju nebera  smile.gif nezinau kaip, nes uzeina manija sausainiu prikimst  biggrin.gif  ax.gif

Buvom siandien TA 3 sav., sake ateit patikrint ar svoris auga. Tai per 3 sav. priaugo 625g ir 1cm  good.gif  smile.gif uzrase, kad 500g priaugo, nes kazkodel nuo gimimo svorio skaiciuoja  unsure.gif bet sake gerai  smile.gif

Mano kruopa irgi prie tu kur nekaba, pavalgo 10-20 min ir viskas. Ir kakina daznai ir po nedaug. Pampius tik spek pirkt  biggrin.gif

O aš ką tik keletą čipsų taaaaip skaniai suvalgiau bigsmile.gif nu žiauriai skanūs, o greičiau mano receptoriai suaktyvėja biggrin.gif

Laukiu, kol mazgis pabus. Aš jo visad pasiilgstu kol jis miega rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 27, 17:32)
Maniske, kai valgo tai mykia taip..  biggrin.gif kaip meskute.. kaip jus kovojat su atpylinejimais? Ir kurios migdot lovytej jau dedat kazka po galva biski kad pakelt? apsauga kokia ciuziniui dar dedat?

O atrauginus atpila? Mano atpila ir kartais. Apart merliuko šalia daugiau neturiu nieko.
Vyras vietoj sab simplex nupirko sedalia, skambina ir giriasi doh.gif sako žinok ryt dirbsiu, ***. ..taip pamiegoti norėjau ,net nesitarė cray.gif
Atsakyti