Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(pro100egle @ 2017 01 27, 15:41)
vaziuoju i GN man atrodo vandenys nubego, nemazai gan bet bijau kad nebuciau apsisisiojus vietoj vandenu biggrin.gif

Nu va, kaip saunu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 27, 18:33)
Nu va, kaip saunu  wub.gif

O tu ko lauki? biggrin.gif mes jau nuo ryto kasas dėl taves paleidusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 27, 19:32)
Maniske, kai valgo tai mykia taip..  biggrin.gif kaip meskute.. kaip jus kovojat su atpylinejimais? Ir kurios migdot lovytej jau dedat kazka po galva biski kad pakelt? apsauga kokia ciuziniui dar dedat?
Papildyta:

Nu va.. tik pliusai  biggrin.gif i manekenes galesi eit.. as tai jaucuiosi lb atjaunejus.. ir nzn ar kad nesidaziau 2sav, ar is po gimdymo cia oda taip atsigavo ar kad spa dar danziau db daraus, nes vienintele pramoga vakarais ar del ko..trb viskas susidejo

Apsaugų dar ne dedu dar nesivarto tai nėra ko dulkėms rinkti smile.gif
Po galva nieko ne dedu , miega suvistytas smile.gif
Atsakyti
nu susaudyt noriu Barboros kurjerius ir visa surinkeju brigada....
Uzsakuau jog atveztu vakare prekes, nes noriu isvakaro pasidaryt rytdienai daug ka...tai ne bleeeeee sugebejo neatvezt butent vieno maiso kurio man labiausiai reikia...pasiaiskinimas: surinkejo klaida net nebuvo idetas maiselis ryt atvesim. Susikeikiau net...dabar vyrui teks eit i parde....:/
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 27, 20:32)
nu susaudyt noriu Barboros kurjerius ir visa surinkeju brigada....
Uzsakuau jog atveztu vakare prekes, nes noriu isvakaro pasidaryt rytdienai daug ka...tai ne bleeeeee sugebejo neatvezt butent vieno maiso kurio man labiausiai reikia...pasiaiskinimas: surinkejo klaida net nebuvo idetas maiselis ryt atvesim. Susikeikiau net...dabar vyrui teks eit i parde....:/

Nesinervuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 27, 19:30)
O atrauginus atpila? Mano atpila ir kartais. Apart merliuko šalia daugiau neturiu nieko.
Vyras vietoj sab simplex nupirko sedalia, skambina ir giriasi doh.gif sako žinok ryt dirbsiu, ***. ..taip pamiegoti norėjau ,net nesitarė cray.gif

Retai kada.. dazniausia ne, jeigu atruginam.. bet ne visada pavyksta..
Panos, o jum papai nesiguzuoja? man kairys toks jautresnis ir pasiguzuoja vis.. bet pavalgo ir lyg normaliai
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 27, 20:00)
O tu ko lauki?  biggrin.gif mes jau nuo ryto kasas dėl taves paleidusios  biggrin.gif

Tai kad man nieko naujo
Skauda ir tiek, bet vis taip pat, ne saremiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, greitai surašysiu, nes turiu toookią papinykę, kad doh.gif
Žodžiu, gal apie 13.30 nuleido vandenis, jau buvo 5cm, gavau dar klizmą, ir rami laukiau kas vyks toliau. 15h vėl atėjo patikrinti kaklelio, niekas nevyko, todėl įkalė kateterį ir pradėjo leisti skatinamuosius. Pasiprašiau dujų, prasikankinau beveik val su jom, sakau nepadeda! Noriu epidūro. Bet patikrino sako jau 9 yra, pakentėk.. Tai tas 1 cm atrodo visą amžinybę vėrėsi.. Manęs akušerė klausia 'ar žinai ką turėsi? Berniuką, mergytę?' Nu tipo dėmesiui nukreipti.. Sakau 'gal galit patylėti, nenoriu su jumis kalbėt niekada' lotuliukas.gif girdžiu vyras sako 'šiaip ji nėra tokia, paprastai mandagi..' Ji sako 'suprantu, kitos mane pasiunčia toli..' O man nervas ima, kad plepa visi aplink, o man skauda.. biggrin.gif tarpais atrodo užmiegu prieš stumiat, nes atsimenu tik jau veiksmą.. Dar sakė vis klausinėjau ar kai stumiu, tikrai nepašiku, bet šito aš neatsimenu.. rolleyes.gif
Žodžiu, stumt pradėjau prieš 17, o pagimdžiau 17:17. Ilgaplaukę Isabellę.
Tiesa, plyšau ir viduj ir išorėj.

Nežinau, vakar nejaučiau nieko.. Visą laiką galvojau apie Luką.. Žiūriu į ją, bet nematau jos..
Šiandien prieš save matau mažą bobutę, kuri visiškai priklausoma nuo manęs.. Bet matau koks nusiminęs mano pirmasis.. Staiga nieko 'nebemoka', reikia ir aprengti, ir nurengti.. Nori prisiglausti, o vieta ant mamos užimta.. Sėdi vis ir laukia.. Nenori kad sesė prisiliestų.. verysad.gif

Drąskausi iš vidaus.. Lyg ir noriu bučiuot tą mažą lėlytę, bet net nedrįstu.. Rašau ir verkiu..

Ai, vandeny gimdyt negalėjau, sergančiai, karsčiuojančiai neleido.

O dar dėl vardo kažkas klausė, tai vyras lietuvis, bet čia, Danijoj, mums šitaip patogiau.. Ir gražiau.smile.gif

Skauda speneliuuuuuuus

Mergos, taip saldumynų noriu, kad atrodo sielą parduočiau unsure.gif .. Užtat spėjau išvirt grybų sriubos, mažoji miega, tai apsikuopiau namus, naktį laukia festivaliai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSparkle: 27 sausio 2017 - 21:43
Amber mano dešinysis toks, ištraukia viskas ok, prieš duodant pamasažuoju, nes jis toks kietas būna doh.gif Tai jį man ima iš dviejų kartu.
Dynka na žiūrėk naktį gal ir užeis ax.gif
TheSparkle tu jau namie? Sauni istorija wub.gif
Vaikui stresas, svarbu tik neužmiršti jo dabar, daug kalbėtis 4u.gif neverk viskas persiduoda mažajai 4u.gif beje labai gražus vardas wub.gif o tu siūta dar namus kuopi? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 27, 22:40)
Sveikos, greitai surašysiu, nes turiu toookią papinykę, kad doh.gif
Žodžiu, gal apie 13.30 nuleido vandenis, jau buvo 5cm, gavau dar klizmą, ir rami laukiau kas vyks toliau. 15h vėl atėjo patikrinti kaklelio, niekas nevyko, todėl įkalė kateterį ir pradėjo leisti skatinamuosius. Pasiprašiau dujų, prasikankinau beveik val su jom, sakau nepadeda! Noriu epidūro. Bet patikrino sako jau 9 yra, pakentėk.. Tai tas 1 cm atrodo visą amžinybę vėrėsi.. Manęs akušerė klausia 'ar žinai ką turėsi? Berniuką, mergytę?' Nu tipo dėmesiui nukreipti.. Sakau 'gal galit patylėti, nenoriu su jumis kalbėt niekada' lotuliukas.gif girdžiu vyras sako 'šiaip ji nėra tokia, paprastai mandagi..' Ji sako 'suprantu, kitos mane pasiunčia toli..' O man nervas ima, kad plepa visi aplink, o man skauda.. biggrin.gif tarpais atrodo užmiegu prieš stumiat, nes atsimenu tik jau veiksmą.. Dar sakė vis klausinėjau ar kai stumiu, tikrai nepašiku, bet šito aš neatsimenu.. rolleyes.gif
Žodžiu, stumt pradėjau prieš 17, o pagimdžiau 17:17. Ilgaplaukę Isabellę.
Tiesa, plyšau ir viduj ir išorėj.

Nežinau, vakar nejaučiau nieko.. Visą laiką galvojau apie Luką.. Žiūriu į ją, bet nematau jos..
Šiandien prieš save matau mažą bobutę, kuri visiškai priklausoma nuo manęs.. Bet matau koks nusiminęs mano pirmasis.. Staiga nieko 'nebemoka', reikia ir aprengti, ir nurengti.. Nori prisiglausti, o vieta ant mamos užimta.. Sėdi vis ir laukia.. Nenori kad sesė prisiliestų.. verysad.gif

Drąskausi iš vidaus.. Lyg ir noriu bučiuot tą mažą lėlytę, bet net nedrįstu.. Rašau ir verkiu..

Ai, vandeny gimdyt negalėjau, sergančiai, karsčiuojančiai neleido.

O dar dėl vardo kažkas klausė, tai vyras lietuvis, bet čia, Danijoj, mums šitaip patogiau.. Ir gražiau.smile.gif

Skauda speneliuuuuuuus

Mergos, taip saldumynų noriu, kad atrodo sielą parduočiau unsure.gif .. Užtat spėjau išvirt grybų sriubos, mažoji miega, tai apsikuopiau namus, naktį laukia festivaliai..

Laikykis, mergyt!!! Emocijos susitvarkys!!! Dickis apsipras. Glausk ji kai tik sese miega. Ir vis kartok, kaip myli. Kartok, kad jis mylimiausias berniukas pasaulyje. O mazyte -mylimiausia mergyte.

Va, pvz dabar, kai tyriu du berniukus - vyriausiajam sunui kartoju, kad jis mano mylimiausias 7-metis pasaulyje, sese -mylimiausia mergyte, o liutukas - mylimiausias kudikis 😊 Taigi, - visi trys mylimiausi smile.gif

O del saldumynu... del ju as viska dabar padaryt galiu... ir taip megau juos. O dabar is proto kraustausi!!! Ir apskritai-apetitas zveriskaaaaas!!! Ir svoris ima augt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 27 sausio 2017 - 22:13
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 27, 21:56)
TheSparkle tu jau namie? Sauni istorija wub.gif
Vaikui stresas, svarbu tik neužmiršti jo dabar, daug kalbėtis 4u.gif  neverk viskas persiduoda mažajai  4u.gif  beje labai gražus vardas wub.gif  o tu siūta dar namus kuopi? hmm.gif

Aha, nu baisūs, nenoriu dulkėse vaiko laikyt, o kas jei ne aš..smile.gif skauda ten man tik iš wc grįžus, kokį pusę h, o toliau aš galiu skraidyt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 27, 21:14)
Tai kad man nieko naujo
Skauda ir tiek, bet vis taip pat, ne saremiai  smile.gif

Versk vyra biggrin.gif rimtai, kiek galima palaidais plaukais po namus šlaikstytis biggrin.gif

Sparkle - viskas bus gerai, pasiskirstys tie jausmai tolygiai. Hormonai plius veikia, jautrumas padidintas, susitvarkys reikalai 4u.gif man stogą žiauriai rovė, žliumbiau just iš idėjos dėl visko...nenoriu prisimint. Tik mažojo akutės teikė džiagsmą. Laikykis!

Tiesa, ar smarkiai plyšai? Ir šiaip cekava - kodėl nekirpo? Ar ne LT to nepropoguoja?
Atsakyti