Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Pagaliau naujoje temoje thumbup.gif

Lauzykit tuos cementus, prasom rytoj kuri nors leliuka bigsmile.gif

Tute, jus dar ligonineje?
Atsakyti
O aš jau nebetikiu tais skatinimais, jei dar nepasiruošus lelka lįst lauk tai daryk nedarius, cementas tvirtas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 20:22)
Na aš po ginės, užrašė toniukus, tada ant samalioto, lenda 1 pirštas  biggrin.gif  bet va grįžome namo pamačiau rudas vos ne kraujingas išskyras, čia turbūt dėl kaklelio tikrinimo? blink.gif  unsure.gif  Ar man čia sunerimti?  unsure.gif Sekmadienį jei ką budi mano akušerė, o pirmadienį gydytoja, tai sakė jei nepagimdai prisistatyti pirmadienį pas ją.

Man visa nakti pries cp ir ejo nuo tu pakrapstymu rudos isskyros- kamstis....
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 06, 20:58)
Man visa nakti pries cp ir ejo nuo tu pakrapstymu rudos isskyros- kamstis....

O paketėjimai gali būti skausmingi?nepamenu, nebuvo berods su pirmu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 06, 19:36)
ANIKUT HELP! mazgis jei valgo tai pavalgo pakankama,ryjai ir pasikakino nemažai. Turiu kitą didelę bėdą - spjauna papulį vos tik įgrudu. Su atspeniu nes kitaip negaliu dėl formos. Taip po valandą, vos paima, arba nepaima. Įsiverkia, o kartu ir aš. Dar ir hormonai matyt veikia bo žliumbiu. Gal rekomenduotum kažkokią žindymo konsultantę Vilniuje? Yra kelios mačiau, bet gal iš savos pusės kažką rekomenduotum.

As kazkaip galvoju kad tau pradziai reiketu bent telefonu pasikabeti, bent su anikute musu 4u.gif jei jai galima skambinti, zinoma 4u.gif
As irgi patarciau spenius formuoti ne su antspeniais. O su koreguokliu arba pientraukiu. Paprasyk gal vyras gali kur nors nupirkti staigiai...
O kas kiek laiko duodi papa. Kad taip jau spjauna?

Tauskute, as irgi kazkaip pagalvodavau, nu nejaugi zmogus specialiai tiek klaidu daro, visada vietoj normaliu raidziu raides su nosinem, atskirti zodziai biggrin.gif
Bet taip ir masciau, kad matyt telefas cia kazkokias korekcijas daro.

Isleidau vyra i darbo kaledini baliu. Grandiozinis siemet, siemens arenoje, galejau ir as varyt, bet po teisybei nebesijauciu jau labai grazi, tai ka as ten galvoju biggrin.gif Isvaziavo su masina ir gryz su masina biggrin.gif

Tiesa siandien, raso man sena pazystama, buvusi kolege. Kaip as, ar dar negimdau (baisiai jau nervinantis klausimas).
Pradejome susitasineti. Ji pagimde pries pora menesiu. Klausiu ar maitini. Sako nu ne, klausiu kodel, nu sako nebuvo pieno. Nu nu sakau dabar jau pasakok kaip pas tave nebuvo pieno biggrin.gif
Sako priaugo 100 gr, klausiu per kiek, sako per savaite. Nu ***** sakau nu negali vertinti maitinant mp svorio po dienos ar po savaites... tada sako nu bet jos alkanas budavo, pavalges rekdavo... nu blea taigi rekt gali ir de kitu priezasciu... tada sako jo skrandis budavo tuscias blink.gif
Klausiu, o kaip tu taip ivertinai?? Sako nu daktare pamaige pilva ir pasake ir liepe duot misini...
Karocia, sakau Zinai Violeta, nu visa nestuma buvau nuolanki ir niekam ziurkiu nelinkejau. Bet dabar siunciu tavo daktarei. Nu **** kaip taip galima?? Ir tokios daktares isivaizduojat neptyrusioms mamoms toliau vaiksto ir patarineja tokias nesamones. Nu uzkist burnas tokiom. ***** ane?
Tada parasiau staigiai kitai draugei, sakau -revizija!!! bigsmile.gif jos leiukui 3 men. Paklausiau ar matina, tai maitina, viskas ok, bet sitai protas nesusisuko, tai aciu die gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 21:17)

Tiesa siandien, raso man sena pazystama, buvusi kolege. Kaip as, ar dar negimdau (baisiai jau nervinantis klausimas).
Pradejome susitasineti. Ji pagimde pries pora menesiu. Klausiu ar maitini. Sako nu ne, klausiu kodel, nu sako nebuvo pieno. Nu nu sakau dabar jau pasakok kaip pas tave nebuvo pieno biggrin.gif
Sako priaugo 100 gr, klausiu per kiek, sako per savaite. Nu ***** sakau nu negali vertinti maitinant mp svorio po dienos ar po savaites... tada sako nu bet jos alkanas budavo, pavalges rekdavo... nu blea taigi rekt gali ir de kitu priezasciu... tada sako jo skrandis budavo tuscias  blink.gif
Klausiu, o kaip tu taip ivertinai?? Sako nu daktare pamaige pilva ir pasake ir liepe duot misini...
Karocia, sakau Zinai Violeta, nu visa nestuma buvau nuolanki ir niekam ziurkiu nelinkejau. Bet dabar siunciu tavo daktarei. Nu **** kaip taip galima?? Ir tokios daktares isivaizduojat neptyrusioms mamoms toliau vaiksto ir patarineja tokias nesamones. Nu uzkist burnas tokiom. ***** ane?
Tada parasiau staigiai kitai draugei, sakau -revizija!!! bigsmile.gif jos leiukui 3 men. Paklausiau ar matina, tai maitina, viskas ok, bet sitai protas nesusisuko, tai aciu die gerai  4u.gif

Mano draugė tas pats, nuo pat grįžimo iš ligoninės primaitina mišinuko, tipo gerai miega tada ir nekaba ant krūtinės ištisai. Ir dar ji sako, kad nusitraukinėja kažkiek blink.gif Nu išvis nesuprantu, kam??? Gydytoja atėjus ir ta sakė duot vyrukui krūtį ir tegu dirba... Nu nesuprantu aš.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 23:17)
As kazkaip galvoju kad tau pradziai reiketu bent telefonu pasikabeti, bent su anikute musu 4u.gif jei jai galima skambinti, zinoma 4u.gif
As irgi patarciau spenius formuoti ne su antspeniais. O su koreguokliu arba pientraukiu. Paprasyk gal vyras gali kur nors nupirkti staigiai...
O kas kiek laiko duodi papa. Kad taip jau spjauna?

Tauskute, as irgi kazkaip pagalvodavau, nu nejaugi zmogus specialiai tiek klaidu daro, visada vietoj normaliu raidziu raides su nosinem, atskirti zodziai biggrin.gif
Bet taip ir masciau, kad matyt telefas cia kazkokias korekcijas daro.

Isleidau vyra i darbo kaledini baliu. Grandiozinis siemet, siemens arenoje, galejau ir as varyt, bet po teisybei nebesijauciu jau labai grazi, tai ka as ten galvoju  biggrin.gif Isvaziavo su masina ir gryz su masina  biggrin.gif

Sako priaugo 100 gr, klausiu per kiek, sako per savaite. Nu ***** sakau nu negali vertinti maitinant mp svorio po dienos ar po savaites... tada sako nu bet jos alkanas budavo, pavalges rekdavo... nu blea taigi rekt gali ir de kitu priezasciu... tada sako jo skrandis budavo tuscias  blink.gif
Tada parasiau staigiai kitai draugei, sakau -revizija!!! bigsmile.gif jos leiukui 3 men. Paklausiau ar matina, tai maitina, viskas ok, bet sitai protas nesusisuko, tai aciu die gerai  4u.gif

Mob Mob grybą pjauna uzknisa , kiek vis ta kalba pakeiciu ar rašau vis viena savo rašo ,varo biggrin.gif gal ne supyksite dėl klaidų , ax.gif

Eina sau tokia gyd gun_bandana.gif
Pas mane sūnus visa laika reke ir rekecar alkanas ar sotus , Dzin jam buvo , aišku sesuo ir anyta vis duok mišinio alkanas nepasisotina moteris pienu , jo bleeee nepasisotina pienu mp o priaugdavo po 400-500g per mėnesį biggrin.gif tiesiog buvo reksniukas ir viskas , bet mišinio ne daviau ir ne kisau kol turėjau savo fabriką .
Bet uzknisa jai kas tik vos vos mišinį tą kiša , niu gal reikia daugiau padirbėti , daugiau pastangų ... Bet kam vargti , atsiprasant pystissss jai va misinuka daviau ir ramiakas iš miega visą naktį jegaaaa ... Aš kai paklausau tai tik seile nurijau ir tyliu . Naujagimis naktį visa ismiega niu joooo iškart aišku misinukas ...
Ne esu aš kategoriška prieš tuos mišinius bet tada geriau tyli negu sako Oi ir taip ir anaip niu niekaip... Niu nėra to pieno ...
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 06, 23:29)
Mano draugė tas pats, nuo pat grįžimo iš ligoninės primaitina mišinuko, tipo gerai miega tada ir nekaba ant krūtinės ištisai. Ir dar ji sako, kad nusitraukinėja kažkiek blink.gif  Nu išvis nesuprantu, kam??? Gydytoja atėjus ir ta sakė duot vyrukui krūtį ir tegu dirba... Nu nesuprantu aš.

biggrin.gif žinai drauge mano kurios dabar pagymdzios abi yra , viena nusitraukineja nes ne ima papo . Niu oki dar. O kita diena maitina mp o nakčiai misinukas biggrin.gif kad miegotu vaikas... Nesuprantu ir aš koks tikslas niu yra jo miegu sau ramiai naktį ir vaikas ... Bet įdomiai taip biggrin.gif blettt iš masto moteris biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, sveikinimai naujoms mamytėms 4u.gif
gal kas pirkote hm maikučių maitinimui, ar dydžiai atitinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 06, 21:29)
Mano draugė tas pats, nuo pat grįžimo iš ligoninės primaitina mišinuko, tipo gerai miega tada ir nekaba ant krūtinės ištisai. Ir dar ji sako, kad nusitraukinėja kažkiek blink.gif  Nu išvis nesuprantu, kam??? Gydytoja atėjus ir ta sakė duot vyrukui krūtį ir tegu dirba... Nu nesuprantu aš.

Tai man jo ta pati sake, tipo kabo istisai ant kruties...
Nu taigi normalu nu... visai mazuliukas iki menesio kad kabo. Aj ir irgi sako va kaip gerai dabar miega visa nakti...
Nu bleaaa... bet cia ir mamu tingejimas ar nenoras, kartais nezinojimas nemokejimas...
Tai sakau nu gerai, tai kiek priaugo per menesi? Sako 1,6 kg. Nu nieko as jai neberasiau, bet jus turbut isivaizduojat kas pas mane galvoj biggrin.gif

Maitinti krutimi tikrai nera lengva, ir tikrai nera jau taip kad pyst viskas ir gaunasi iskart. As pati va planuoju zindyti 3 kart, nu bet irgi nezinau ar viskas klostysis sklandziai, visko gali but, reikia tam nusiteikti 4u.gif
Maitinimas MP daugeliu atveju yra ilgo ir daug darbo reikalaujanciu pastangu pasekme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 21:38)

biggrin.gif  žinai drauge mano kurios dabar pagymdzios abi yra , viena nusitraukineja nes ne ima papo . Niu oki dar. O kita diena maitina mp o nakčiai misinukas  biggrin.gif  kad miegotu vaikas... Nesuprantu ir aš koks tikslas niu yra jo miegu sau ramiai naktį ir vaikas ... Bet įdomiai taip  biggrin.gif  blettt iš masto moteris  biggrin.gif

Puskė gimdė Kaune, jai ten nesigavo maitinti pačiai, gydytoja sako nesikankink, nusitraukinėk, tai nusitraukinėjo ir mp maitino iki metų kol išėjo į darbą.
Paprašiau mb truputį šoninės su svogūnais ir duona, sako nesugalvok dabar tik gimdyti, o tai pavarysi ne pro ten,nu o tu manai kad to nebūna, per visus galus būna. Jis žiūri blink.gif sako viskas nieko bet ir aš galiu kartu su tavim lotuliukas.gif sakau galėsi išeiti jei bus bloga, ne nu kaip aš išeisiu ir tave paliksiu, jau geriau palik nei varytum kartu sakau, o jis ne davai tu nevalgyk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 06, 23:45)
sveikos, sveikinimai naujoms mamytėms  4u.gif
gal kas pirkote hm maikučių maitinimui, ar dydžiai atitinka? mirksiukas.gif

Aš pirkau m dydi bet dabar nesioju apgaubia visa pilva tai geriau reikėjo imti S bet gal po gymdymo ne paskesiu biggrin.gif
O taip mielos ir fainos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 23:45)
Tai man jo ta pati sake, tipo kabo istisai ant kruties...
Nu taigi normalu nu... visai mazuliukas iki menesio kad kabo.  Aj ir irgi sako va kaip gerai dabar miega visa nakti...
Nu bleaaa...  bet cia ir mamu tingejimas ar nenoras, kartais nezinojimas  nemokejimas...
Tai sakau nu gerai, tai kiek priaugo per menesi? Sako 1,6 kg.  Nu nieko as jai neberasiau, bet jus turbut isivaizduojat kas pas mane galvoj  biggrin.gif
Maitinti krutimi tikrai nera lengva, ir tikrai nera jau taip kad pyst viskas ir gaunasi iskart. As pati va planuoju zindyti 3 kart, nu bet irgi nezinau ar viskas klostysis sklandziai, visko gali but, reikia tam nusiteikti 4u.gif
Maitinimas MP daugeliu atveju yra ilgo ir daug darbo reikalaujanciu pastangu pasekme  4u.gif

O poto sako kodėl vaikai nutukę biggrin.gif skrandi iš tampo nes niu tiek priaugti tai niu daug... blink.gif

Man tai atrodo tingėjimas , nėra noro kam čia vargti.
Niu sunku tikrai pirmom dienom ,savaitėm , būna visko ir speniai nugriauzti, ir guzai , ir tupi ant papo , niu visko būna bet niu bleeee kiek pinigo plius sutaupai ir vaikui geriau mp ir mamai pačiai geriau kur iš varai papa pakisai ir ramu nereik galvot temtis termosą , misinuka.... Ir t.t.

Aš nusiteikusi maitinti ir bandysiu kiek galėsiu , nepasiduosiu aš ,kas ir be būtų valgys iš papo . biggrin.gif ir nežinau kaip seksis , kaip bus bet valgys papusss biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 23:54)
Puskė gimdė Kaune, jai ten nesigavo maitinti pačiai, gydytoja sako nesikankink, nusitraukinėk,  tai nusitraukinėjo ir mp maitino iki metų kol išėjo į darbą.
Paprašiau mb truputį šoninės su svogūnais ir duona, sako nesugalvok dabar tik gimdyti, o tai pavarysi ne pro ten,nu o tu manai kad to nebūna, per visus galus būna. Jis žiūri  blink.gif  sako viskas nieko bet ir aš galiu kartu su tavim lotuliukas.gif  sakau galėsi išeiti jei bus bloga, ne nu kaip aš išeisiu ir tave paliksiu, jau geriau palik nei varytum kartu sakau, o jis ne davai tu nevalgyk lotuliukas.gif

Oi pavarot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir aš noriu šoninės su juoda duona ir svogūnų ir česnakų mmm net seile nurijau Skaniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 21:12)
O as bijau net girtis, bet mes jau 2 kartus valgem 
Sesele nepatikejo lotuliukas.gif Gal po 1h abu kartus dirbo princese be sustojimo 

Saunuoles!!! wub.gif wub.gif labai smagu..!!
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 23:13)
Man tai atrodo tingėjimas , nėra noro kam čia vargti.
Niu sunku tikrai pirmom dienom ,savaitėm , būna visko ir speniai nugriauzti, ir guzai , ir tupi ant papo , niu visko būna bet niu bleeee kiek pinigo plius sutaupai ir vaikui geriau mp ir mamai pačiai geriau kur iš varai papa pakisai ir ramu nereik galvot temtis termosą , misinuka.... Ir t.t.
Aš nusiteikusi maitinti ir bandysiu kiek galėsiu , nepasiduosiu aš ,kas ir be būtų valgys iš papo .   ir nežinau kaip seksis , kaip bus bet valgys papusss

friends.gif drinks_cheers.gif 100% su kiekviena raide
Papildyta:
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 06, 22:45)
sveikos, sveikinimai naujoms mamytėms
gal kas pirkote hm maikučių maitinimui, ar dydžiai atitinka?

As pirkau, ale da nesimatavau.. a tu kur ten pas lapkritukus pasiklydai? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 22:38)
Mob Mob grybą pjauna uzknisa , kiek vis ta kalba pakeiciu ar rašau vis viena savo rašo ,varo  biggrin.gif gal ne supyksite dėl klaidų ,  ax.gif
Bet uzknisa jai kas tik vos vos mišinį tą kiša , niu gal reikia daugiau padirbėti , daugiau pastangų ... Bet kam vargti , atsiprasant pystissss jai va misinuka daviau ir ramiakas iš miega visą naktį  jegaaaa ... Aš kai paklausau tai tik seile nurijau ir tyliu . Naujagimis naktį visa ismiega niu joooo iškart aišku misinukas ...
Ne esu aš kategoriška prieš tuos mišinius bet tada geriau tyli negu sako Oi ir taip ir anaip niu niekaip... Niu nėra to pieno ...
biggrin.gif  žinai drauge mano kurios dabar pagymdzios abi yra , viena nusitraukineja nes ne ima papo . Niu oki dar. O kita diena maitina mp o nakčiai misinukas  biggrin.gif  kad miegotu vaikas... Nesuprantu ir aš koks tikslas niu yra jo miegu sau ramiai naktį ir vaikas ... Bet įdomiai taip  biggrin.gif  blettt iš masto moteris  biggrin.gif

Nieko tokio.. 4u.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif io tave isikunijo mano dvasia.. toks vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 06 sausio 2017 - 22:28