Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 00:17)
Saunuoles!!!  wub.gif  wub.gif labai smagu..!!
Papildyta:

friends.gif  drinks_cheers.gif 100% su kiekviena raide
Papildyta:

As pirkau, ale da nesimatavau.. a tu kur ten pas balandinukus pasiklydai?  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Nieko tokio..  biggrin.gif  4u.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif io tave isikunijo mano dvasia.. toks vaizdas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Niu bloga buvo , pagulejau ant žemės tada , genys prabudes buvo pasikaleno, bloga vėl buvo pagulejau ant lovos , vėl genys pasikaleno dabar ramu kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 22:17)
Nu **** kaip taip galima?? Ir tokios daktares isivaizduojat neptyrusioms mamoms toliau vaiksto ir patarineja tokias nesamones.

Bet tu man pasakyk.. is kur tokiu gyd berazumiu buna? Nu mamos, tai vienos maziau pasidomi, kitos daugiau.. normalu, kad kazko nezino.. bet gyd!!!?! Kai pvz liepia nusitraukt pieno ir pazet kiek jo turi.. taigi tik vaikas gali istraukt pieno tiek kiek jam reik.. joooooooooks pientraukis to nepadarys.. tu su pientraukiu gali pora ml isvarvint, o vaikas valgys ir pavalgys ir viskas ok bus.. kisa tuos misinius ** kas netingi.. misiniu mafija siaucia ligoninej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 22:13)

Ir aš noriu šoninės su juoda duona ir svogūnų ir česnakų mmm net seile nurijau Skaniai  biggrin.gif

Mes dažnai žiemą taip, ir vaikas po truputį taip valgo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 23:22)
Niu bloga buvo , pagulejau ant žemės tada , genys prabudes buvo pasikaleno, bloga vėl buvo pagulejau ant lovos , vėl genys pasikaleno dabar ramu kol kas  biggrin.gif

Jezau bet tu nagabe irgi nuvarysi su kokiais 8cm jau.. pamatysi.. tiek issikankinus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 23:25)

Man truksta samanes.. as teip sausai negaliu unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Jezau bet tu nagabe irgi nuvarysi su kokiais 8cm jau.. pamatysi.. tiek issikankinus 4u.gif

Man irgi atrodo, kad tu Tauskute per 1h pagimdysi....;) nes tiek tas geniukas tave kankina...o kada tau pas gyd.? 

Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 00:25)

Mes ir taip valgom bet nebėra reik pirkti , naminius su valgem ilgai ne užsibūna kaip ir lašiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 21:17)
As kazkaip galvoju kad tau pradziai reiketu bent telefonu pasikabeti, bent su anikute musu 4u.gif jei jai galima skambinti, zinoma 4u.gif
As irgi patarciau spenius formuoti ne su antspeniais. O su koreguokliu arba pientraukiu. Paprasyk gal vyras gali kur nors nupirkti staigiai...
O kas kiek laiko duodi papa. Kad taip jau spjauna?

Tauskute, as irgi kazkaip pagalvodavau, nu nejaugi zmogus specialiai tiek klaidu daro, visada vietoj normaliu raidziu raides su nosinem, atskirti zodziai biggrin.gif
Bet taip ir masciau, kad matyt telefas cia kazkokias korekcijas daro.

Isleidau vyra i darbo kaledini baliu. Grandiozinis siemet, siemens arenoje, galejau ir as varyt, bet po teisybei nebesijauciu jau labai grazi, tai ka as ten galvoju  biggrin.gif Isvaziavo su masina ir gryz su masina  biggrin.gif

Tiesa siandien, raso man sena pazystama, buvusi kolege. Kaip as, ar dar negimdau (baisiai jau nervinantis klausimas).
Pradejome susitasineti. Ji pagimde pries pora menesiu. Klausiu ar maitini. Sako nu ne, klausiu kodel, nu sako nebuvo pieno. Nu nu sakau dabar jau pasakok kaip pas tave nebuvo pieno biggrin.gif
Sako priaugo 100 gr, klausiu per kiek, sako per savaite. Nu ***** sakau nu negali vertinti maitinant mp svorio po dienos ar po savaites... tada sako nu bet jos alkanas budavo, pavalges rekdavo... nu blea taigi rekt gali ir de kitu priezasciu... tada sako jo skrandis budavo tuscias  blink.gif
Klausiu, o kaip tu taip ivertinai?? Sako nu daktare pamaige pilva ir pasake ir liepe duot misini...
Karocia, sakau Zinai Violeta, nu visa nestuma buvau nuolanki ir niekam ziurkiu nelinkejau. Bet dabar siunciu tavo daktarei. Nu **** kaip taip galima?? Ir tokios daktares isivaizduojat neptyrusioms mamoms toliau vaiksto ir patarineja tokias nesamones. Nu uzkist burnas tokiom. ***** ane?
Tada parasiau staigiai kitai draugei, sakau -revizija!!! bigsmile.gif jos leiukui 3 men. Paklausiau ar matina, tai maitina, viskas ok, bet sitai protas nesusisuko, tai aciu die gerai  4u.gif

Uch...cia toookia kova su vejo malunais....:/
Labai dziaugiuosi Santarais jog nusprende tapti naujagymiui palankia ligonine, su pirmu cp metu jog uzdes zysti vaika galejau tik pasvajot, o cia virto realybe bigsmile.gif
Ir seip kardinaliai skiriasi kaikuriu akuseriu poziuris i zindyma tada ir dabar, nors gi atsimenu kad tiepatys zmones:)))))
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 00:26)
Jezau bet tu nagabe irgi nuvarysi su kokiais 8cm jau.. pamatysi.. tiek issikankinus  4u.gif
Papildyta:

Man truksta samanes.. as teip sausai negaliu  unsure.gif  lotuliukas.gif

Tikiuosi kad bus viens du ir yra . Ateina vėl blogumas , žodžiu ritmas neblogas kol kas biggrin.gif

Vyras grįžo iš darbo , tik Labas pasakiau ,sako viskas aišku , bloga tai nekalbi tik galvą linktelejau ... biggrin.gif
Ir dabar tas pats burbam plepam tik bloga tyla ... biggrin.gif vyras irgi ritmą jau pagavo ... Kai pamatė kaip genys kalenasi akys bigsmile.gif oho sako blink.gif
Atsakyti

Galvoju,  ko taip tylu čia pas mus,  o visos jau naujoj temoj plepa 😀

Maitinti krutimi tikrai nera lengva, ir tikrai nera jau taip kad pyst viskas ir gaunasi iskart. As pati va planuoju zindyti 3 kart, nu bet irgi nezinau ar viskas klostysis sklandziai, visko gali but, reikia tam nusiteikti 4u.gif
Maitinimas MP daugeliu atveju yra ilgo ir daug darbo reikalaujanciu pastangu pasekme 4u.gif

Pritariu tau👍👍👍 aš irgi sakau,  kad žindymas yra didelis darbas pirmaisiais mėnesiais.  Ir sunkus darbas.  Bet po to jau vienas malonumas 😊 aišku,  kitoms ir nuo pirmų dienų sklandžiai viskas vyksta. 

Mano brolienės dukrytei 2 mėn,  ir jau nebemaitina.  Bandžiau aš jai taktiškai pasakyt,  kad labiau stengtųsi,  kad užtenka to pienuko.  Kad verkia ne todėl,  kad alkana.  Bet...  Pradėjo duoti mišinuką. Ir maitinimas pradėjo retėti.

Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 06, 23:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="71341972" data-time="1483734399"><div><p>Jezau bet tu nagabe irgi nuvarysi su kokiais 8cm jau.. pamatysi.. tiek issikankinus vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p> Man irgi atrodo, kad tu Tauskute per 1h pagimdysi....;) nes tiek tas geniukas tave kankina...o kada tau pas gyd.? </p>

Man? biggrin.gif man tai sekmadieni.. budi mano gyd ligoninej, tai vel toniukus pazes.. gal dar kazka
Atsakyti
ooooo as 9 dangui bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsirado pienukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 06, 23:45)
ooooo as 9 dangui bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Atsirado pienukas bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Sampanskava v scenu!!!! bigsmile.gif clap.gif sokiai.gif ura.gif
Atsakyti