Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 28, 14:08)
Zaliaskare Mes jau po fotosesijos  wub.gif
Mantė kaip ir Vakaris visą laiką nemiegojo  biggrin.gif Ir lygiai taip pat tas fotoaparatas labai įdomus buvo lotuliukas.gif
Dabar labai lauksim foto  bigsmile.gif  wub.gif

Garantuoju bus toooobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 28, 15:09)
Sveikos.. patarkit su ta bamba ka daryt.. pasaka be galo.. uzsideda vis sasiukas, jis nukrenta ir vel uzsideda.. po apacia mantos kaip limfa ar kazkoks skystis biski.. bet neraudona aplink, kvapo ner.. man ta skysti is vidaus valyt? As tik su vand valau bet i vidu nelendu.. ar jum buvo to skyscio po sasu kokio?

Mums buvo, tai gydytoja pasakė, kad puliuoja. Tai pradėjau valyt dezinfekuojančiu skysčiu kelissyk dienoj ir susitvarkė po poros dienų. Pediatrė sakė, kad nesąmonė yra su vandeniu valyt, beveik visad supuliuoja.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 28, 17:09)
Sveikos.. patarkit su ta bamba ka daryt.. pasaka be galo.. uzsideda vis sasiukas, jis nukrenta ir vel uzsideda.. po apacia mantos kaip limfa ar kazkoks skystis biski.. bet neraudona aplink, kvapo ner.. man ta skysti is vidaus valyt? As tik su vand valau bet i vidu nelendu.. ar jum buvo to skyscio po sasu kokio?

O kodėl tu su vandeniu valai o ne su spiritu !?
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 28, 18:09)
Mums buvo, tai gydytoja pasakė, kad puliuoja. Tai pradėjau valyt dezinfekuojančiu skysčiu kelissyk dienoj ir susitvarkė po poros dienų. Pediatrė sakė, kad nesąmonė yra su vandeniu valyt, beveik visad supuliuoja.

Tikrai ne sąmonę valyti su vandeniu , tik su spiritu , mums iš rašė gyd receptą , ir valom kas dien , ir jau vos vos laikosi tuoj nu Kris jai ne šiandien tai rytoj .
Dar sakė jai su vandeniu kai plaunu sikna ten vandens pakliūna ar sysiuko tai vėl pavalyti spiritu nors tarkim ir valiau jau.
Atsakyti
Pas mus irgi bamba ir slapiuoja, ir kraujuoja, tikrai ne kaip atrodo. As valau viska - ir kur slapia. Pas mus irgi rekomenduoja tik virintu vandeniu, bet as valau ir alkoholinem servetelem ir dezinfekcinio purskalo uzvarau. Bet kasdien prisiusioja sau i bamba...
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 28, 15:09)
Garantuoju bus toooobula wub.gif

Žinok tikrai tobula wub.gif Pora foto atsiuntė wub.gif
Įkėliau kelias į FB 4u.gif
Nu žiauriai džiaugiuos kad nusifotkinom bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 28 sausio 2017 - 16:37
Pas mus bamba grazi, kai nukrito tik truputi pakraujavo, siek tiek rubelius patepliojo ir viskas smile.gif bet as namie visa laika su octeniseptu valiau, kaip ir vyresnei dukrai smile.gif nors gn sake tik su vandeniu valyt..
Atsakyti
Mūsų bamba šįkart gražiai nukrito, neliko jokių šašiukų. Valiau su cutasept ir su virintu vandeniu. Su vandeniu kol vatytė pasidarydavo švari ir tada su tuo cutaseptu. Paskui dar su sausa vatyte, kad neliktų visai drėgmės. Kai nukrito, sekančią dieną dar buvo kiek limfos ir viskas.
Man labiau nepatinka odytės lupimasis. Po maudynių kaip gyvačiukas pradėjo nertis nors tepu aliejuku 2 kartus per dieną.
Atsakyti
O aš viena durnavoju ir kūdikiui per daug ramiai miegant einu tikrinti ar kvėpuoja? Nes pas mane ji dažniausiai ir per miegus pajuda ar kokį garselį išleidžia, o jei ilgesnį laiką tylu tai jau stogas važiuoja unsure.gif
Atsakyti

Man ir ligoninėj liepė su vandeniu valyti,  bet aš vistiek su Oktisept valau.  Ir kai daktarė į namus atėjo,  irgi pasakė,  kad nesąmonė su tuo vandeniu.  Labai gerai,  kad ši Oktisept valau😊 maniškei vos vos besilaiko. Jau greit gal nukris.  Mano visom  dukrytėm apie 2 savaites praėjo,  kol nukrito. 

Atsakyti
Labutis
As vis negaliu atsidziaugtis,kad esam namuose.smile.gif
Siandien turejom pirmus svecius: anyta ir vyro sesuo.
Viskas praejo puikiai,mazoje ne miegojo,po to pamaitinau ir luzo.Galejau pasedeti uz stalo smile.gif aisku sampes negavau ax.gif

Uzsispyrus dar karta-labai grazios nuotraukos!!!!
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 28, 18:33)
Pas mus irgi bamba ir slapiuoja, ir kraujuoja, tikrai ne kaip atrodo. As valau viska - ir kur slapia. Pas mus irgi rekomenduoja tik virintu vandeniu, bet as valau ir alkoholinem servetelem ir dezinfekcinio purskalo uzvarau. Bet kasdien prisiusioja sau i bamba...

Servetėlės sudas ir tas dezinfekantas irgi . Turėjo išrašyti recepta70℅ etilonas
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 28, 18:41)
Mūsų bamba šįkart gražiai nukrito, neliko jokių šašiukų. Valiau su cutasept ir su virintu vandeniu. Su vandeniu kol vatytė pasidarydavo švari ir tada su tuo cutaseptu. Paskui dar su sausa vatyte, kad neliktų visai drėgmės. Kai nukrito, sekančią dieną dar buvo kiek limfos ir viskas.
Man labiau nepatinka odytės lupimasis. Po maudynių kaip gyvačiukas pradėjo nertis nors tepu aliejuku 2 kartus per dieną.

Pas mus irgi lupasi tik aplink kaklą kol kas , o reikia tiek daug kartų tepti ? .Aš dar ne tepiau jokių kremų , graži odelę vaiko
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 28, 17:52)
Servetėlės sudas ir tas dezinfekantas irgi . Turėjo išrašyti recepta70℅ etilonas
Papildyta:

Pas mus irgi lupasi tik aplink kaklą kol kas , o reikia tiek daug kartų tepti ? .Aš dar ne tepiau jokių kremų , graži odelę vaiko

Nu kai jūsų graži odelė, tai kam tept kuo nors. O mūsų princesės visas pilvas, pėdutės, rankytės tokiais gabalais lupasi. Nu grynai kaip gyvačiukas odą keičia. Ir čia po maudynių taip atšoko ta odytė. Tepu su Weleda aliejuku ryte ir vakare, kai valomės ir persirenginėjam. Tai dar ir pasimasažuojam tuo pačiu, nes reik mums kojytę nuspaustą mankštint, o dar ir matosi tonusiukas skirtingas abiejose pusėse, dar ir pilvukui profilaktiškai nekenks lengvas masažiukas. Aliejukas labai greitai susigeria.
Atsakyti