Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 28, 19:11)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="anikute" data-cid="71397570" data-time="1485620903"><div><p>O tai ten tos atplešiamam pakiuke servetėlės tik su vandeniu?</p></div></blockquote><p>Ten paprastos servetėlės.  O jas su vandeniu iš švirkšto sudrėkindavo. </p>

Ane? Nu lyg ir stebėjau kaip valo bambuką, bet mačiau tik kaip atplešia popierinį pakiuką ir išsiima iš jo servetėlę, bet, kad drėkintų ją dar su kuo nepastebėjau hmm.gif Bet gal. Po gimdymo tikrai gali būti, kad ne viską mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 28, 16:28)
O tai ten tos atplešiamam pakiuke servetėlės tik su vandeniu?

Net paziurejau pas save, tai jos ir yra su spiritu, 70proc isopropol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 28, 19:30)
Net paziurejau pas save, tai jos ir yra su spiritu, 70proc isopropol smile.gif

Nu vat, man irgi pasirodė, kad bambuką su tokiom valė. Veidukui labai panašiom, bet jau ne iš pakiuko atplėšto.
Tiesa, kai grįžom namo vieną dieną bandžiau tik vandeniu valyt ir ėmė šlapiuot tas bambukas, o kitą dieną su dezinfektorium jau valiau ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
Nezinau su ta bamba...pirmam valiau su spiritu ir slapiavo ir kraujuko buvo ir ilgai nenukrito. O su siuo vandeniu valiau, greit nukrito jokio kraujavimo jokio slapiavimo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 28, 19:37)
Nezinau su ta bamba...pirmam valiau su spiritu ir slapiavo ir kraujuko buvo ir ilgai nenukrito. O su siuo vandeniu valiau, greit nukrito jokio kraujavimo jokio slapiavimo... smile.gif

Mums tai kol su vandeniu valiau, nieko gero, išrašė gydytoja70 proc spirito, iškart susitvarkė, labai graži bambytė smile.gif Ir valyt ten iš vidaus reikdavo, ne tik iš paviršiaus.
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 28, 19:40)
Mums tai kol su vandeniu valiau, nieko gero, išrašė gydytoja70 proc spirito, iškart susitvarkė, labai graži bambytė smile.gif  Ir valyt ten iš vidaus reikdavo, ne tik iš paviršiaus.

Aš su vandenuku valau, ir ligoninėje taip valė ax.gif Gydytoja ir atėjus sakė taip valyti..
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 28, 21:15)
Jaučiasi guziukas kai čiupinėji. Sakė, kad bus antkaulio guzelis kai sugis, o paskui augant jis išsilygins. Bet man tas guzelis toks didelis dabar atrodo, tikėjausi, kad bus mažesnis kažkaip. Nors nesu tikra ar ten iš vis ieškau to guzelio, nes per pagurklį aš ir to raktikaulio nerandu biggrin.gif
Gal kiek tingesnė ta rankytė kol kas, o gal mes tiesiog stebim kaip per padidinimo stiklą smile.gif

Tikrai susitvarkys viskas smile.gif aišku norisi kad būtų viskas gerai bet Va kaip būna deja gaila .
Mes Va akys pūlingas turėjome , na jau oki viskas pradinėmis nėra pūlių vienoj aky, o kitoj tokios kaip traiskanos bet valau ir lasinu vaistus .
Pirmadienį mes 12h pas neurologė važiuosim , galvoje guzas yra , sakė kai žemyn ėjo per saremius jį suspaudė ir susidarė kraujosruva ,guziukas,dėl šventos ramybės gyd sakė nu eiti pas neurologė kad paziuretu .
Taip jo ne matyti to guzelio per plaukus reikia issiziureti. Bet va dėl šventos ramybės kad ... Pažiures ir bus ramiau.
Tik nesinori tusyt tokio mažiaus bet jai ne pirmadienį tai tik kovo gale pakliutume, tai sakiau dėkiu uzdengsiu kėdutė .
Su vyresneliu irgi buvo taip per porą mėn issivaiksciojo .

Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 01 28, 21:16)
Kaip gyd liepe taip ir valau.. ir ligoninej sake tik su vandeniu, bet ziuriu sudas gaunbas.. o tai pati vidu bambos valyt su tuo oktiseptu? nepadarys zaizdos ten? blem dar reik jo nusipirkt.. naciort ta bamba as negaliu.. man vezi varo

Visur skirtingai .
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 28, 20:52)
Visur skirtingai .

Tai jo.. zinau.. kaip ir su migdymu.. mano ligoninej sake tik ant sono.. gyd irgi.. nors per mokymus visur sake tik ant nugaros
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 28, 19:14)
Koki skysti naudojai?

Asept pas mane purškaliukas
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 28, 22:12)
Tai jo.. zinau.. kaip ir su migdymu.. mano ligoninej sake tik ant sono.. gyd irgi.. nors per mokymus visur sake tik ant nugaros

Aš tik ant šono guldau , vežime gules ant nugaros .
O kaip tu mygdai?
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 28, 21:13)
Asept pas mane purškaliukas

As ir toki pat turiu.. geras jis? negrauzia ? nu bandysiu su juo vidu valyt.. kol kas dabar vel sasiukas viduj uzsidejas
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 28, 21:16)
Aš tik ant šono guldau , vežime gules ant nugaros .
O kaip tu mygdai?

As kol kas ant sono.. bet negerai stuburiukui ir smilkinukai taip issispaude matos.. bet ant nugaros kol kas bijau ir ji kazkaip vis tiek vercias ant sono daugaiu
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 28, 20:30)
As ir toki pat turiu.. geras jis? negrauzia ? nu bandysiu su juo vidu valyt.. kol kas dabar vel sasiukas viduj uzsidejas
Papildyta:

As kol kas ant sono.. bet negerai stuburiukui ir smilkinukai taip issispaude matos.. bet ant nugaros kol kas bijau ir ji kazkaip vis tiek vercias ant sono daugaiu

Nu manau negraužia, nes ir man jis negraužė žaizdų ir mazgė net necypteldavo kai bambuką valiau.
Miega mano ir ant šono, pati net verčiasi, ant nugaros tik vežime ar labai retai lovytėj, dažniausiai persisukusią visą randu.
Atsakyti