Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas 4u.gif

O mum ši naktis gera thumbup.gif Ir vakare anksti nulužo bigsmile.gif Ir koncerto praktiškai nebuvo bigsmile.gif

Mes augimo šuolį 2sav apturėjom 100%, nes 3d. nuo (.)(.) nenulipo ir ryškiai matosi, kad paaugo, nes šliaužtai kuriuos dėjau ligoninėj per maži, o tie kurie buvo didoki dabar kaip tik bigsmile.gif

Eisim į Vingio parką apie pietus thumbup.gif
Su vaikystės drauge/kaimyne vežimus pastumdysim wub.gif
Tik jos mergaitei jau virš metukų.. Bet jaip faina kad ir mūsų vaikai draugaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 29, 10:06)

Dynka kaip tu ?  ax.gif

Vienodai stabiliai nieko nevyksta biggrin.gif

Kaip kazin Akvile ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 29 sausio 2017 - 10:26
Laba ryta. Vakar vakare ryskiai pilvelio bedos puole. Daviau colic calm ir smigo vaikis po kokiu 10 min. Perkeliau lovyten, nes ziurejom telika ir mane eilini karta alkis uzpuole - tai lovoj puotavau biggrin.gif Uzmiges apie 22 val pirmo maitinimo pabudo kokia 2 val. Tada jam valgant ir as smigau. Apie 4 val vel biskiuka rietesi - val vaistuko kalem ir pagalvele sildem. Ilgokai niurzgejo kol smigo. Tiksliau - ilgokai vaistuku nedaviau. Galvojau issisuksim. Ryte rai jau dvirati mynem kai reikalas, kol issipirdaliojo.
Itariu mazdaug atsekiau pilvelio bedu kaltininka... Miltiniai...Nuo penktadienio vel kai nuo grandines nutrukau - pyragai, sumustiniai su ciabata, vel pyragai. Tai oi, kaip pasijaute blink.gif Reiks vel susiimt... neatsisakau miltiniu visai, bet tikrai apriboju. Ir, man regis geriau buna. Matyt glitimas visgi erzina kudikiams skranduka kai reikalas. Yiesa, piena avizu arba be laktozes naudoju. Valgau max 1 jogurtuka i diena. Visa kita - po biski. Ir mandarina sulesu kartais, kivio pusele, banana, obuolio ketvirti. Ko nebandziau - tai lapiniu darzoviu. Nes man paciai po salotu pilvas sprogsta...
Atsakyti

Labas 😊 nuėjom miegoti apie 22:30  ir miegojom iki 8:30.  Ir tik porą kartų valgė 😊 tai puikiai išsimiegojau 👍 

Bambutė naktį jau nukrito 👍

Laukiam pirmųjų svečių 😊 vyro tėvai atvažiuoja.  Tai ta proga jau "išlindau" iš chalato ir normaliai apsirengiau 😀 vakar gavau kombinezoną.  Tai kaip patogu su juo👍

Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 29, 12:24)
Vienodai stabiliai nieko nevyksta  biggrin.gif
Kaip kazin Akvile ?

stabiliai smile.gif cementas nejuda biggrin.gif
šianakt buvau sunerimus, kazko vyrukas mazai malesi, tai jau ryte pabudus pati zadinau, kalbinau, kad tik subanguotu smile.gif nu dabar atrodo viskas ok smile.gif
ir vel sedziu ant kamuolio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 29, 10:08)
Aš jaučiu nuo pienliges tas deginimas, radau straipsnį, kad ir vaiko valgymo garsai pasikeičia, tai man viskas sutampa. Ryt bandysiu pas gydytoja pakliūti, o šiandien su soda žaisim, tikiuosi padės.

Man tas pats unsure.gif šiandien jau pasiunčiau vyrą į vaistinę nupirkti Daktarin tepaliuko unsure.gif ir su soda valysiu... nu taip degina man vieną spenelį...
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 29, 10:08)
Aš jaučiu nuo pienliges tas deginimas, radau straipsnį, kad ir vaiko valgymo garsai pasikeičia, tai man viskas sutampa. Ryt bandysiu pas gydytoja pakliūti, o šiandien su soda žaisim, tikiuosi

kas per garsas???
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
tiek pricitavau... krc

Eglepro, aciu uz rekomendacija, reikes gal tokia Tomy ir nusipirkti bigsmile.gif

Vystykla pirkom toki (cia 2 vnt supakuoti): http://www.piguvaiku...4-kg-2-vnt.html
pirkom baby city, ziuriu, kad biski permokejom, nu bala nemate ax.gif

Apie maista. Nu zinokit, gal kaikurios galvosit, kad man kuku, bet as valgau viska (isskyrus zalia zuvi ir zalia mesa). Kava geriu VISADA rytais, kartais net 2 k dienoj. Mano spaudimas irgi labai zemas - neisgyvenciau. Ir citrusinius valgau, aisku su saiku. Ir zalias salotas, ir pupeliu sriuba kazkada cia valgiau 4u.gif

Atsimenu su pirmu vaiku, nevalgiau nieko biggrin.gif kavos negeriau gal 3 menesius, bet realiai niekas nuo to nepasikeite. Viskas taip pat, ar vaigau kaip dabar, ar tada kaip nevalgiau.
Atsakyti
ZiuZiu Žinok ir man tada ku-ku, nes aš ir valgau viską 4u.gif Aišku su saiku biggrin.gif Bet ko norisi, tą ir falgau ax.gif
Koks feeeee oras doh.gif Prie miego traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 29, 11:17)
Man tas pats unsure.gif  šiandien jau pasiunčiau vyrą į vaistinę nupirkti Daktarin tepaliuko unsure.gif ir su soda valysiu... nu taip degina man vieną spenelį...

Gavo?jis receptinis?

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 29, 11:32)
kas per garsas???

Nu toks čepsejimo bučiavimo, ir ji nevalgo tiek daug
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 29, 12:13)
Gavo?jis receptinis?
Nu toks čepsejimo bučiavimo, ir ji nevalgo tiek daug

Nupirko, nereceptinis.
Atsakyti
Neisivaizduoju kas ten per garsas, bet neturi buti nei cepsejimo garso, tei tokio 'cak cak cak'.
Jei yra tokie garsai, vadinasi gaudo ora, prastai apzioja speneli.
Atsakyti