Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 29, 11:24)
Tai vadinas nedaug nugružti buvo smile.gif

Labas rytas!

Naktis pusėtina visai. Vakar visą dieną galva sukos, nu bet taip ką aš žinau  blink.gif neturiu spaudimo matuoklio, bet jaučiu spaudimas kosmiškai žemas turėjo būt. Va kč reikškia kavos negert. Tai rytais stabiliai kalsiu dabar, nes tas jausmas tai nu nafik.

Ne iki krauju bet buvo , ir dabar jau vėl kai tupi genys (.)(.) biggrin.gif

Man po gymdymo iškart spaudimas nukrito 105 , o per visą nėštumą geras buvo , dabar vėl su žemu .
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 29, 12:16)
Neisivaizduoju kas ten per garsas, bet neturi buti nei cepsejimo garso, tei tokio 'cak cak cak'.
Jei yra tokie garsai, vadinasi gaudo ora, prastai apzioja speneli.

Apžioja atrodo gerai, lupos atverstos. Pasimečiau, iš vienos nebūna garso iš kitos kur dega spenelis būna, va ir beveik nevalgė iš jos, daviau kitą pradėjo valgyti. Blyn... nesuprantu
Atsakyti

ZiuZiu Žinok ir man tada ku-ku, nes aš ir valgau viską 4u.gifAišku su saiku biggrin.gifBet ko norisi, tą ir falgau ax.gif
Koks feeeee oras doh.gifPrie miego traukia doh.gif

Ir aš viską valgau (aišku,  proto ribose).  Ir kavą geriu.  Bet aš su pienu tik geriu.  Rytais.  

Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 29, 12:42)
Laba ryta. Vakar vakare ryskiai pilvelio bedos puole. Daviau colic calm ir smigo vaikis po kokiu 10 min. Perkeliau lovyten, nes ziurejom telika ir mane eilini karta alkis uzpuole - tai lovoj puotavau biggrin.gif Uzmiges apie 22 val pirmo maitinimo pabudo kokia 2 val. Tada jam valgant ir as smigau. Apie 4 val vel biskiuka rietesi - val vaistuko kalem ir pagalvele sildem. Ilgokai niurzgejo kol smigo. Tiksliau - ilgokai vaistuku nedaviau. Galvojau issisuksim. Ryte rai jau dvirati mynem kai reikalas, kol issipirdaliojo.
Itariu mazdaug atsekiau pilvelio bedu kaltininka... Miltiniai...Nuo penktadienio vel kai nuo grandines nutrukau - pyragai, sumustiniai su ciabata, vel pyragai. Tai oi, kaip pasijaute  blink.gif Reiks vel susiimt... neatsisakau miltiniu visai, bet tikrai apriboju. Ir, man regis geriau buna. Matyt glitimas visgi erzina kudikiams skranduka kai reikalas. Yiesa, piena avizu arba be laktozes naudoju. Valgau max 1 jogurtuka i diena. Visa kita - po biski. Ir mandarina sulesu kartais, kivio pusele, banana, obuolio ketvirti. Ko nebandziau - tai lapiniu darzoviu. Nes man paciai po salotu pilvas sprogsta...

O tu arbatų negeri kmynų ,pankolių pvz ...? Aš pankolių geriu tai Žinok bezda ir bezda issibezdalioja su trupučiu kaku ...
Ziu Ziu buvo kažkada arbatų meniu čia surašius forume . Ar būtų dar galima pakartoti *Ziu Ziu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 29, 12:51)
<p>Labas 😊 nuėjom miegoti apie 22:30  ir miegojom iki 8:30.  Ir tik porą kartų valgė 😊 tai puikiai išsimiegojau 👍 </p><p>Bambutė naktį jau nukrito 👍</p><p></p><p>Laukiam pirmųjų svečių 😊 vyro tėvai atvažiuoja.  Tai ta proga jau "išlindau" iš chalato ir normaliai apsirengiau 😀 vakar gavau kombinezoną.  Tai kaip patogu su juo👍</p>

Pas mus vos vos ant siūlo galo laikosi Ryt ar šiandien tikrai nu Kris , norėtųsi Paimti ir nu imti capt ir viskas bet negalima biggrin.gif laukiam kada nukris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 29, 13:40)
Labas rytas 4u.gif
tiek pricitavau... krc

Eglepro, aciu uz rekomendacija, reikes gal tokia Tomy ir nusipirkti  bigsmile.gif

Vystykla pirkom toki (cia 2 vnt supakuoti): http://www.piguvaiku...4-kg-2-vnt.html
pirkom baby city, ziuriu, kad biski permokejom, nu bala nemate  ax.gif

Apie maista. Nu zinokit, gal kaikurios galvosit, kad man kuku, bet as valgau viska (isskyrus zalia zuvi ir zalia mesa). Kava geriu VISADA rytais, kartais net 2 k dienoj. Mano spaudimas irgi labai zemas - neisgyvenciau. Ir citrusinius valgau, aisku su saiku. Ir zalias salotas, ir pupeliu sriuba kazkada cia valgiau  4u.gif

Atsimenu su pirmu vaiku, nevalgiau nieko  biggrin.gif  kavos negeriau gal 3 menesius, bet realiai niekas nuo to nepasikeite. Viskas taip pat, ar vaigau kaip dabar, ar tada kaip nevalgiau.

Geras tas vistiklas ir aš norėčiau niu tik blyn iki 6kg tai man čia mėnesiui niu dviem ir viskas aš norėčiau ilgam , aš i pleda visciau iki 5men gal vyresni ax.gif
Ziu Ziu imesk dar sąrašą arbatų !? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 29, 13:56)
ZiuZiu Žinok ir man tada ku-ku, nes aš ir valgau viską  4u.gif Aišku su saiku  biggrin.gif Bet ko norisi, tą ir falgau  ax.gif
Koks feeeee oras doh.gif Prie miego traukia doh.gif

Tai ne jums vienoms tada Kuku ir aš prie jūsų biggrin.gif
Su pirmu tikrai tai to tai ano ne valgiau bijojau poto kaip Ziu Ziu nieks nepasikeite kaip reke taip reke , biggrin.gif viską pradėjau valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 29, 12:03)
stabiliai smile.gif cementas nejuda biggrin.gif
šianakt buvau sunerimus, kazko vyrukas mazai malesi, tai jau ryte pabudus pati zadinau, kalbinau, kad tik subanguotu smile.gif nu dabar atrodo viskas ok smile.gif
ir vel sedziu ant kamuolio smile.gif

Tai dabar likom kaip ir dviese nestuke.gif

Galim totalizatoriu rengt, kuri pirma biggrin.gif

Vakar prisijuokiau, brolis šampes buteli atveze, sako gerk davai, jau atsibodo laukt biggrin.gif

Nes jis antradieni i UK isskrenda, sako galetum issiperet pries man isvaziuojant biggrin.gif

Tai snd vakaro programa šampe, seksas ir vonia biggrin.gif
Atsakyti
nu aš jau ruošiuos antradieniui psichologiškai ir ne vien, gimdyti su skatinamaisiais, ir galvoju gal nevaidinti Melnikaitės, epidūro prašyti. priminkite, kuri gimdėte su epidūru, reikia mokėti, ne? jei reikia, tai kiek ir kur, į kasą ar į kišenę?

Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2017 01 29, 14:54)
Tai dabar likom kaip ir dviese  nestuke.gif

Galim totalizatoriu rengt, kuri pirma  biggrin.gif

Vakar prisijuokiau, brolis šampes buteli atveze, sako gerk davai, jau atsibodo laukt  biggrin.gif

Nes jis antradieni i UK isskrenda, sako galetum issiperet pries man isvaziuojant  biggrin.gif

Tai snd vakaro programa šampe, seksas ir vonia  biggrin.gif

jei "neišsiridensiu", tai "išridens antradienį", ilgiau nebeleis pernešioti

ir aš turiu šampės, reikia dar ananaso nusipirkti, vietoj vonios - dušas, niu ir seksas biggrin.gif programa maximum
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 29, 13:58)
nu aš jau ruošiuos antradieniui psichologiškai ir ne vien, gimdyti su skatinamaisiais, ir galvoju gal nevaidinti Melnikaitės, epidūro prašyti. priminkite, kuri gimdėte su epidūru, reikia mokėti, ne? jei reikia, tai kiek ir kur, į kasą ar į kišenę?
Papildyta:

ir aš turiu šampės, reikia dar ananaso nusipirkti, vietoj vonios - dušas, niu ir seksas biggrin.gif programa maximum

Epiduras turetu buti nemokamas. Jau net zurnalistai buvo paviesine, kad ligoniu kasos apmoka.
Bet cia lyg kazkuri minejo, kad mokejo uz kazkokius priedus, tipo kateterius ar kazka pan. Ar jau sapnuoju kazka?

O man dar iki penktadienio...
Tai tu dar spesi i sausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 29 sausio 2017 - 13:07
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 29, 00:36)
Tikrai, pasiguldyk kniubščią ant krūtinės, užklok lengvai ir taip laikyk. Mano vaikas visada taip užmiega, jei pradeda pilvelį skaudėt, sušyla matyt tada tas pilvelis ir praeina. O kakoja po beveik kiekvieno valgymo...

Tai va mb taip palaike ir nusmigo ir nakti lb gerai miegojo.. tfu tfu.. iki kelimu smile.gif dabar vel miega.. vis pratinam po biski diena i lovyte migdyt.. bet db ziuriu miega nei ant sono nei ant nugaros keistai kazkaip
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 29, 13:32)
O tu arbatų negeri kmynų ,pankolių pvz ...? Aš pankolių geriu tai Žinok bezda ir bezda issibezdalioja su trupučiu kaku ...
Su pirmu tikrai tai to tai ano ne valgiau bijojau poto kaip Ziu Ziu nieks nepasikeite kaip reke taip reke ,  biggrin.gif  viską pradėjau valgyti  biggrin.gif

As geriu sitas.. ir melisos dar..
Del valgymo, tai as biski ziuriuos.. nes leidau sau daugiau ir pabege po smakru jai.. tikrai ne prakaitiniai manau.. o vakar trapuciu kukuruzu padauginau, tai visa vakara su pilvu kankinos.. siand nevalgysiu ir pazesiu ar reaguoja ar ne.. as ir skaiciau, kad tipo viska galima valgyt.. jei pucia , tai ir pus.. bet pirma men bent sakiau pasilaikysiu.. keista.. svoris ne is vietos.. nors vizualiai apimtys daug mazesnes.. tai cia pieno bidonai daug gal sveria?
Atsakyti
As uz epidura nieko nemokejau,ne prase smile.gif

As irgi kaip Ir viska valgau,tik vat susimasciau del vaisiu...Nes vakar suvalgiau pomidoriuku svieziu,ne zinau Ar nuo ju Ar ne vaikas saibino ;)
Kava geriau ryte,nes zemas spaudimas
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 29, 12:54)
Tai dabar likom kaip ir dviese  nestuke.gif

Galim totalizatoriu rengt, kuri pirma  biggrin.gif

Vakar prisijuokiau, brolis šampes buteli atveze, sako gerk davai, jau atsibodo laukt  biggrin.gif

Nes jis antradieni i UK isskrenda, sako galetum issiperet pries man isvaziuojant  biggrin.gif

Tai snd vakaro programa šampe, seksas ir vonia  biggrin.gif

thumbup.gif dėl brolio gauni pasistengti biggrin.gif

QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 29, 12:58)
Papildyta:

Nu nu kuri pirma? Laukiam leliukų wub.gif
Išsiunčiau vyrą daktarino. Atėjo mama sakė kaip slidu lauke neisim į lauką tuomet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 29, 14:28)
As uz epidura nieko nemokejau,ne prase smile.gif
As irgi kaip Ir viska valgau,tik vat susimasciau del vaisiu...Nes vakar suvalgiau pomidoriuku svieziu,ne zinau Ar nuo ju Ar ne vaikas saibino ;)
Kava geriau ryte,nes zemas spaudimas

Tikrai nemokamas epiduras.. tik gaila, kad nespejau pasinaudot biggrin.gif nors ir nereikejo.. nors kai taip sake, kad gali but netikejau..
As ziaaaaaaauriai kavos noriu, bet kol kas susilaikysiu.. bent pirma men
Nu va, padariau uzsakyma is vaistines multimam kompresu ir medelo speneliu kremo.. nes pask metu ilgai valgo, tai jautresni biski
Atsakyti
as geriu visas sias:

Anyzius, pankolis, krapai;
Kraujazole, pankolis, kmynai;
Melisa, pankolis, anyzius;
Anyzius, dilgele, kmynai,

Lygiomis dalimis.

Amberr, gerk Tu ta kava, nestipria, su pienuku 4u.gif
Atsakyti