Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 30, 14:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="varlius" data-cid="71401385" data-time="1485771180"><div><p>Tiesa, nu bliaaaamba, kaip maziukams akis tikrina vartotojo įkelta nuotraukaCiut i kelnes neprivariau pamacius... Kazkaip pirmiems dviems poliklinikoj humaniskiau buvo...
I aki istato toki is nestoro metalinio strypelio islankstyta daikciuka, kad vaikas negaletu uzsimerkt ir kitu astriu irankiu atlupineja kitas vietas - matyt latakelius patikrina ir pan. Nu bet vaizdas...ne kiekvienas silpnu nervu atlaikytu. O maziukas taaaaaip klyke vartotojo įkelta nuotraukapaskui paemus ant ranku atsijunge visas kvykciodamas. Dabar snaudzia vis kaip sunkiuka per miegus pacypciodamas. Matyt sapnuoja ta procedura...</p></div></blockquote><p>O siaubas,skaityti baisu o gyvai matyti,o maziukui...vargsiukas...</p><p></p><p>Tiesa,gal patarsite mano mazutes akis viena po miego turi pulinuku,valau su ramuneliu arbata,gal dar kom reiketu?</p>

Jai jau yra pūlinių tai lašų reikia , gyd skambinkis kad patarti kokius jums .
Mes torbex naudojam
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 30, 14:31)
O maj god, atrodo tyliu gi biggrin.gif  o paskrodo pliurpiu.

Liūdna diena. Tėvukai nuvežė užmigdyt šunelį, su kuriuo aš augau... žinoma, metų jam buvo 18. Bet vistiek, liūdna... verysad.gif ašarą nubraukiau. Nabagėliui, vakar galinės kojytės atsijungė.

Ir dar bleat negaliu sunervino anyta. Žodžiu buvo ji pas mus šeštadienį svečiuos. Užkliuvo jei vėsios kruopiuko rankos. Aš kepurės ir pirštinių samoningai namie nededu, kad pas mazgį susitvarkytų šilumos atidavimas. Kiek domėjaus, vėsios kūdikio rankutės dar nereiškia, kad jam šalta. Nu ir skambina man šian, ir aiškina: Jį reikia suvyniot! Jam šalta! Aš ir su bendradarbėm kalbėjau! Kūdikio rankos neturi būt šaltos! Tu ir pati neužmigtum su šaltom rankom! Dėl to jis tau ir nemiega, o tik ant rankų! (Iš geros valios tą dieną kai ji svečiavos vaikį ant rankų laikiau, kad gi daugiau pamatytų, pabūtų, ir šiaip tą dieną pilvelis burbuliavo, stengiaus glaust nei kad soskę kišt, o ana vis aiškino kad jam reik soskės...). Aš tau sakau, du vaikus užauginau, reik vyniot ir šiltai laikyt, aš žinau! Nu sakauuuu, bleat jis miega ir visai neblogai! Ir bleat jam nešalta! Ir vobščė čia mano vaikas ir eik tu ten kur nors (šito nesakiau biggrin.gif). Nu ir paskui sekė visa kita įskaitant: tu tik nesupyk ir tra ta ta.

Tai jūs man pasakykit, ar dedat namie saviškiam pirštines, ar jų rankutės visada šiltos, ar tūlojat ir viniojat į adialus? Gal aš durna ir kažką darau netaip ir nusigrybauju?
Papildyta:
blink.gif eina šikt, vien paskaičius nupurtė. Bučkis liūtukui. O čia šiaip jus siuntė? Ar privaloma visiem bus pasktikrint? Kažkaip nepamenu kaip su pirmu buvo...

Be kepurės būna ir be pirštinių .
Kai miega niu uzkloji adojalu ir viskas , rankos šiltos ,kojos irgi .
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2017 01 30, 14:34)
Paciupintu mano vaiki - bernavernet iskviestu 😁 Jus kaip ledo kubelis. Pirstiniu ir kepures nededu. Stengiuos siltai aprengt, bet ne per daug. Netuloju labai. Bet kazkur skaiciau, kad iki 6 sav amziaus kudikiys reik ciut ne pirty laikyt, kad butent jie isivaziuotu pamazu iaplinka, nes kitaip imunine sostema kencia. Bet, kad maniskio niekaip neisildysi... Tai as rengiu silciau suoksniu nei pati. Ir visada gi jis ant ranku - nuo kuno silta gi. I lauka tai as lasbai stipriai rengiu ir kutoju ir klostau. Nes nu nesveikai jis atvesta greit...

Oooo... Aš plonai ji rengiu , tik siaustinukas plonas plonas ir sliauztas viskas smile.gif
Ir vyresni taip plonai rengiau jie šilti ,karšti vyrukai biggrin.gif

Buvom pas neurologė dėl guzo tai viskas oki issivaikscios po kurio laiko ,sakė greitu metu smile.gif

Papildyta:
Paskaičiau kaip jūs savo mazius šiltai aprengiate tai mes visai plonai rengiamės ir dar namie ventiliacijos atidarytos kad oro būtų smile.gif
Tute anyta tavo iš proto eitų jai pamatytu kaip Lukas aorenksi, ir dar langai atidaryti , ventiliacijos biggrin.gif
Atsakyti
Brunete - dėl akutės: ramunėlės džiovina ir gali dar labiau sualergizuot. Aš ploviau juoda arbata ir paprastu virintu vandeniu. O vėliau gavom lašiuku į akis. Jei porą dienų nepraeis, siūlyčiau pas okulistą nueit, jie ten greit pažiūri ašarų latakus, įverina uždegimo stiprumą ir skiria vaistukus 4u.gif

Mazgis bepirščiodamas užsnūdo. Laukiu kol pabus ir varysim į lauką. Vakar taip fainiai pasivaikščiojom wub.gif

Beje, biški durnas klausimas dėl vaiko vežimo saugos kėdutėje. Ar galiu aš jį tvirtint ant pirekinės sėdynės? Kažkaip pamenu, galima lyg tada, jei įmanoma atjungt priekinę oro pagalvę. Ar maišau kažką ir vežt galima tik gale?
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 30, 14:26)
Brunete - dėl akutės: ramunėlės džiovina ir gali dar labiau sualergizuot. Aš ploviau juoda arbata ir paprastu virintu vandeniu. O vėliau gavom lašiuku į akis. Jei porą dienų nepraeis, siūlyčiau pas okulistą nueit, jie ten greit pažiūri ašarų latakus, įverina uždegimo stiprumą ir skiria vaistukus  4u.gif

Mazgis bepirščiodamas užsnūdo. Laukiu kol pabus ir varysim į lauką. Vakar taip fainiai pasivaikščiojom  wub.gif

Beje, biški durnas klausimas dėl vaiko vežimo saugos kėdutėje. Ar galiu aš jį tvirtint ant pirekinės sėdynės? Kažkaip pamenu, galima lyg tada, jei įmanoma atjungt priekinę oro pagalvę. Ar maišau kažką ir vežt galima tik gale?

Teisingai - priekine sedyne tik pagalve atjungus. As taip ir vezioju, kai pati uz vairo.Pagalve atjungt reikua, kad avarijos atveju ji neimurytu vaiko i sedyne su visa kede. Tai galioja tik kudikiu kedutem (tik toms, kur atbulai dedasi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 30 sausio 2017 - 13:31

Brunete - dėl akutės: ramunėlės džiovina ir gali dar labiau sualergizuot. Aš ploviau juoda arbata ir paprastu virintu vandeniu. O vėliau gavom lašiuku į akis. Jei porą dienų nepraeis, siūlyčiau pas okulistą nueit, jie ten greit pažiūri ašarų latakus, įverina uždegimo stiprumą ir skiria vaistukus 4u.gif

Brunete7,  mums ir neseniai taip buvo.  Tai ttik virintu vandenuku valiau.  Kuo dažniau.  Ramūnėlės gali dar labiau pabloginti situaciją (su dičke taip buvo).  O kai paskambinau daktarei,  tai sako,  iškart nesiūlau dar lašiukų.  Ir kitą dieną jau buvo graži akytė😊

Kiek pamenu,  jei oro pagalvės galima išjungti,  tada galima ir priekyje atbulai vežti. 

Atsakyti

Tute nesinervuok,perduosi nerima kruopiukui.🎈

Isklsusyk ir padaryk kaip Tu manai teisingai,tu mamyte.

Del 🐶 Uzuojata :(

As rengiu tik marskinukai,sliauztinukas,kojines.Del silumos teisingai rase,ne kojos ar rankytes rodikliai

Mano mergytes vesokos ir rankytes ir kojites.Kai miega uzkluoju vilnoniu pleduku,namuose ne Taskentas,gaivus oras

Atsakyti
Prisėdau Mortos gyvenamos vietos deklaruot ir galvoju, tuo pačiu reikėtų ir vaiko pinigus (kur 3 ir daugiau auginančioms šeimoms) sutvarkyt. Čia daug pas mus trečio susilaukė. Ar jau susitvarkėt? Aš tundra, bet nežinau kokia čia institucija turi juos duot ax.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Maze miega terasoj, siandien vyras iskeliavo darban ax.gif ech suktis dabar reikes su 3 vaikais biggrin.gif ka jau cia 3. Realiai ir vyras kaip vaikas, tai 4 biggrin.gif Tai kol miega reik anti uzmarinuot. Gal kas turite koki greito marinavimo recepta, nes siandien vakare noresiu ir kept.

Amberr, del maudyniu vonioj, tai mes jos neprilaikom, paguldom ir visakas, kartais apgaubiu flaneliniu vystyklu ir dedu su tuo vystyklu vonion, realiai taip jaukiau ir silciau, vystykla uzmeti ant rankuciu petuku, kol pvz prasiu dupce ar ka kita. Su tuo vystyklu tai nusiziurejau is ligonines, ten maniske taip maude, ir nebuvo ne cypt.

Nu nesuprantu nuo ko uzpakalis issuto blink.gif pampiai tie patys - bamboo.
Oro vonias darom, daznai keiciam, tepu sudocream, bet ziuriu jis visai nieko nedaro, siandien patepiau bepantenu. Ku dar daryt man?

Del pakraujavimu, tai man jau 3 sav po gimdymo, bet as dar su paketais... su dieniniais neprasisukciau niekaip, aisku viena diena buna daugiau, kita maziau. Perku tuos DAY arba naturella kazkokius ale ekologiskus.
Atsakyti

Aciu uz patarimus 😘

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 30, 14:00)
Nu nesuprantu nuo ko uzpakalis issuto  blink.gif  pampiai tie patys - bamboo.
Oro vonias darom, daznai keiciam, tepu sudocream, bet ziuriu jis visai nieko nedaro, siandien patepiau bepantenu. Ku dar daryt man?

Antį mes su vynu marinuojam ir prieskonių įvairių įkraunam, šiek tiek medaus. Vynas kepant išgaruoja, bet lieka tas čiotkas skonis.

O tu pampių nenori pakeist? Mum nuo bamboo bėrė, o va žiūriu nuo vokiškų pampių vos keli spuogeliai liko. Maž sauskelnės nebetinka? Sudocreamo tai aš taip normaliai užtepu, nes nuo biški nėr efekto. O kai daugiau užvarau visai gerai tada.
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 30, 12:13)
Tiesa, nu bliaaaamba, kaip maziukams akis tikrina  blink.gif  Ciut i kelnes neprivariau pamacius... Kazkaip pirmiems dviems poliklinikoj humaniskiau buvo...
I aki istato toki is nestoro metalinio strypelio islankstyta daikciuka, kad vaikas negaletu uzsimerkt ir kitu astriu irankiu atlupineja kitas vietas - matyt latakelius patikrina ir pan. Nu bet vaizdas...ne kiekvienas silpnu nervu atlaikytu. O maziukas taaaaaip klyke  unsure.gif  paskui paemus ant ranku atsijunge visas kvykciodamas. Dabar snaudzia vis kaip sunkiuka per miegus pacypciodamas. Matyt sapnuoja ta procedura...

Eina sau , net pagaugais nuėjo kūnas blink.gif

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 30, 12:31)

Tai jūs man pasakykit, ar dedat namie saviškiam pirštines, ar jų rankutės visada šiltos, ar tūlojat ir viniojat į adialus? Gal aš durna ir kažką darau netaip ir nusigrybauju?

Nededu nei kepurės nei pirštinių, nebent rengiu marškinius su pirštinytėmis iškart kur būna, ir rengiu ne per storai, dienai apdengiu adijaliuku.
Nuvažiavom užvalgiusios brolį iš mokyklos pasitikti, o kiek laimės vaikui bigsmile.gif iškarto parodyk sesę, kaip ji ten miega? Nešalta? biggrin.gif wub.gif Mes su tiute susidraugavome ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 30, 16:00)

Nu nesuprantu nuo ko uzpakalis issuto  blink.gif  pampiai tie patys - bamboo.

Sveikos 4u.gif nžn, kaip gyvent, bet mano mazgė tiesiog neįtikėtina, miega tik nešiojama ant rankų, tik įdedi į lovą ar vežimą---akys plačios ir dūdos paleistos, taip ir tasausi nuo 6 val ryto blink.gif gulėti viena pati nenori,žaisliukais nesidomi.... ar kas turite dar nemiegančių vaikų?
maniškei irgi buvo pašutęs, tai mums pasiteisino weleda kremas su svilarožėm nuo iššutimo ir pataisų sporos, visokie sudocrem, bepanthen, dermilon pasta ir kt nesąmonės mums nepadėjo.
Atsakyti
ramirami del papu, zinok verskis per galva bele kaip, formuok gal speneli kazkaip papildomai su koreguokliais, bet grieztai turi iduoti kaire kruti. Nu as buvau taip prisidyrbusi su pirmagime. Buvo lyyygiai tas pats, taip pradanginau piena kairiam pape, ko pasekoje vidury vasaros vaiksciojau su viena papu A dydziu, kitu C. IR ismaitinau as saviske taip su vienu papu, be primaitinimu ir jokiu misiniu... Bet vaizdelis tai ne koks, realiai del to ir aplamai baigiau maitint, anksciau nei metuku.

Ir dabar su treciaja, *****, bijau, ta mano kaire irgi kitokia, kitoks spenelis, mazesnis kazkoks unsure.gif tai buna kairi papa dazniau pakaisioju ..
nes desinys tai siaip didesnis ir daugiau pienuko jame.
Atsakyti