Man dar yra rusvu/kraujingu isskyru. Naudoju dieninius iklotus didesnius nei normal. Taip normaliai kraujavau gal 2 sav. T.y. - iki kokiu 2 sav pketus naudojau.
Man dar yra rusvu/kraujingu isskyru. Naudoju dieninius iklotus didesnius nei normal. Taip normaliai kraujavau gal 2 sav. T.y. - iki kokiu 2 sav pketus naudojau.

I aki istato toki is nestoro metalinio strypelio islankstyta daikciuka, kad vaikas negaletu uzsimerkt ir kitu astriu irankiu atlupineja kitas vietas - matyt latakelius patikrina ir pan. Nu bet vaizdas...ne kiekvienas silpnu nervu atlaikytu. O maziukas taaaaaip klyke

Tiesa, nu bliaaaamba, kaip maziukams akis tikrina
Ciut i kelnes neprivariau pamacius... Kazkaip pirmiems dviems poliklinikoj humaniskiau buvo...
I aki istato toki is nestoro metalinio strypelio islankstyta daikciuka, kad vaikas negaletu uzsimerkt ir kitu astriu irankiu atlupineja kitas vietas - matyt latakelius patikrina ir pan. Nu bet vaizdas...ne kiekvienas silpnu nervu atlaikytu. O maziukas taaaaaip klykepaskui paemus ant ranku atsijunge visas kvykciodamas. Dabar snaudzia vis kaip sunkiuka per miegus pacypciodamas. Matyt sapnuoja ta procedura...
O siaubas,skaityti baisu o gyvai matyti,o maziukui...vargsiukas...
Tiesa,gal patarsite mano mazutes akis viena po miego turi pulinuku,valau su ramuneliu arbata,gal dar kom reiketu?

Liūdna diena. Tėvukai nuvežė užmigdyt šunelį, su kuriuo aš augau... žinoma, metų jam buvo 18. Bet vistiek, liūdna...

Ir dar bleat negaliu sunervino anyta. Žodžiu buvo ji pas mus šeštadienį svečiuos. Užkliuvo jei vėsios kruopiuko rankos. Aš kepurės ir pirštinių samoningai namie nededu, kad pas mazgį susitvarkytų šilumos atidavimas. Kiek domėjaus, vėsios kūdikio rankutės dar nereiškia, kad jam šalta. Nu ir skambina man šian, ir aiškina: Jį reikia suvyniot! Jam šalta! Aš ir su bendradarbėm kalbėjau! Kūdikio rankos neturi būt šaltos! Tu ir pati neužmigtum su šaltom rankom! Dėl to jis tau ir nemiega, o tik ant rankų! (Iš geros valios tą dieną kai ji svečiavos vaikį ant rankų laikiau, kad gi daugiau pamatytų, pabūtų, ir šiaip tą dieną pilvelis burbuliavo, stengiaus glaust nei kad soskę kišt, o ana vis aiškino kad jam reik soskės...). Aš tau sakau, du vaikus užauginau, reik vyniot ir šiltai laikyt, aš žinau! Nu sakauuuu, bleat jis miega ir visai neblogai! Ir bleat jam nešalta! Ir vobščė čia mano vaikas ir eik tu ten kur nors (šito nesakiau

Tai jūs man pasakykit, ar dedat namie saviškiam pirštines, ar jų rankutės visada šiltos, ar tūlojat ir viniojat į adialus? Gal aš durna ir kažką darau netaip ir nusigrybauju?
Papildyta:

I aki istato toki is nestoro metalinio strypelio islankstyta daikciuka, kad vaikas negaletu uzsimerkt ir kitu astriu irankiu atlupineja kitas vietas - matyt latakelius patikrina ir pan. Nu bet vaizdas...ne kiekvienas silpnu nervu atlaikytu. O maziukas taaaaaip klyke

Liūdna diena. Tėvukai nuvežė užmigdyt šunelį, su kuriuo aš augau... žinoma, metų jam buvo 18. Bet vistiek, liūdna...

Ir dar bleat negaliu sunervino anyta. Žodžiu buvo ji pas mus šeštadienį svečiuos. Užkliuvo jei vėsios kruopiuko rankos. Aš kepurės ir pirštinių samoningai namie nededu, kad pas mazgį susitvarkytų šilumos atidavimas. Kiek domėjaus, vėsios kūdikio rankutės dar nereiškia, kad jam šalta. Nu ir skambina man šian, ir aiškina: Jį reikia suvyniot! Jam šalta! Aš ir su bendradarbėm kalbėjau! Kūdikio rankos neturi būt šaltos! Tu ir pati neužmigtum su šaltom rankom! Dėl to jis tau ir nemiega, o tik ant rankų! (Iš geros valios tą dieną kai ji svečiavos vaikį ant rankų laikiau, kad gi daugiau pamatytų, pabūtų, ir šiaip tą dieną pilvelis burbuliavo, stengiaus glaust nei kad soskę kišt, o ana vis aiškino kad jam reik soskės...). Aš tau sakau, du vaikus užauginau, reik vyniot ir šiltai laikyt, aš žinau! Nu sakauuuu, bleat jis miega ir visai neblogai! Ir bleat jam nešalta! Ir vobščė čia mano vaikas ir eik tu ten kur nors (šito nesakiau

Tai jūs man pasakykit, ar dedat namie saviškiam pirštines, ar jų rankutės visada šiltos, ar tūlojat ir viniojat į adialus? Gal aš durna ir kažką darau netaip ir nusigrybauju?
Paciupintu mano vaiki - bernavernet iskviestu 😁 Jus kaip ledo kubelis. Pirstiniu ir kepures nededu. Stengiuos siltai aprengt, bet ne per daug. Netuloju labai. Bet kazkur skaiciau, kad iki 6 sav amziaus kudikiys reik ciut ne pirty laikyt, kad butent jie isivaziuotu pamazu iaplinka, nes kitaip imunine sostema kencia. Bet, kad maniskio niekaip neisildysi... Tai as rengiu silciau suoksniu nei pati. Ir visada gi jis ant ranku - nuo kuno silta gi. I lauka tai as lasbai stipriai rengiu ir kutoju ir klostau. Nes nu nesveikai jis atvesta greit...

Tute, nesinervuok

O saviškį aš vynioju naktį, šaltmiriukas jis pas mus. Be kepurės ir pirštinyčių kas be ko. Iš gimdyklos atvežus nuėmė akušerė. O dieną į adijaliuką įdedu, nes vėsios rankos irgi būna. Bet tik įdedu, nevynioju dieną.
Dėl tepliojimų, tai lyg ir baigėsi pas mane. Realiai 3 sav truko. TA buvau pas ginę, viskas super! Gyvenimas tęsiasi

Tute, nesinervuok

O saviškį aš vynioju naktį, šaltmiriukas jis pas mus. Be kepurės ir pirštinyčių kas be ko. Iš gimdyklos atvežus nuėmė akušerė. O dieną į adijaliuką įdedu, nes vėsios rankos irgi būna. Bet tik įdedu, nevynioju dieną.
Dėl tepliojimų, tai lyg ir baigėsi pas mane. Realiai 3 sav truko. TA buvau pas ginę, viskas super! Gyvenimas tęsiasi

Siunte, nes neisnesiotukas. Nors ir vos deneles truko, bet vis tiek siunte. Nes ir neurologiniai refleksai ne visi isgaunami buvo. Tai jei ne ugis or ne svoris dideli - medicinoskai matesi, kad neisnesiotas. Bet patikrinus - viskas ok

Dukrai tai šią vasarą tarybiniais metodais akį dvi moteriškės įsirėžę plėšė klinikose, kai ji išsigando ir neatsimerkė tikrinimui... maniau nualpsiu... 3 metų vaikas dviejų moterų gniaužtuose, psichologinė trauma ilgam. Ir kas svarbiausia, nepatikrino vis vien... tai kam draskė

O va su tuo, kad prieš 35 metus kitaip viskas buvo, tai taikliai

Varliuk - šiaip gerai, kad patikrino, tai jau pati procedūra...

Dar siandien visokiu reikalu atsirado darbiniu, tai dar i miesta varysiu

Jau juokias is manes ar turesiu laisvo laiko pagimdyt

Niekas nevyksta, nors vakar skatinaus bele kaip
Tik pupa kazkokia rami snd, net zadinau ryte
O daugiau nieko naujo pas mane

Ai, Akvile varom rytoj abi, gal ir i viena palata papulsim

Ok, sutarem