QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 17:34)
Man sake eiti po 6-8 savaiciu. Uzsireginau po 7sav. Eisiu vasario 13, gal MB bus laiminga valentaske

As galvojau gal pries i depiliacija uzsirasyti

Kazi ar be per anksti aplink ta randeli siuvimo
Duodu irgi po 1 lasiuka vitD, bet kartais pamirstu

O as ir toliau elevit geriu.
Mano mazge kavalieriu isitaise

Negali atsiziureti i leliuka nuo pampers poko

Isvis megstamiausia vieta vonioj ant vystymo lentos ir tasa ziuri i pampers poka laiminga. Kai poka atnesiau i kambari ne taip patiko ziureti

Tai spekit, kur as siryt valgiau pusrycius? O gi WC, nes kitir dama budrauti nesutiko, tik ant vystymo lentos

Brt ir aniems ten buvo nusiraminimo vieta, gal kad silta, malonus apsvietimas, nesuprantu to fenomeno
O kam vaikai miega tik lauke vezime, nebandet namie vezime pastumdyti? Mano dickis taip miegodavo, ten gal ham ramiau buvo mazesneje erdveje nei lovyte

Gal ir be pats geriausias patarimas, nes po to ipranta taip, net jei jau visai nuo ranku nenulipa, galima pabandyti gal
Ot pavaro
Aš mygdydavau Laurynuka taip namie labai gerai vežė būdavo numiegodavo ir gulėdavo žaislų prikabinta su ir super būdavo , vyras vakar atnešė namo vežimą tai kol namie mes tai į vežimą guldysiu reiks bandyti ar patiks
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 01, 17:50)
<p>
Amber noreciau presiuka

bet ir taip dziaugiuosiu kad kokiu striju neislindo...</p><p></p><p>Pas gyd.tai po 6sav.man sake,bet neatsimenu tie siulai,kaip as vadinu "usiukai" kada istirps???</p><p> Rytoj pas mus ateis patranazine sesute ( kazkaip taip telefonu pasake) o Ka jinai tikrins? Gal jos ateina su svarstykliais? O pas gyd.tik po men? Kiek daznai lankys?</p>
Pas mus gyd pirmą atėjo , poto slaugytoja turi du kartus į savaitę kartą , su svarstyklėmis (bet slaugytoja ligoninėje mūsų guli tai kaip ir viskas aišku man tai nereik kitos ) o taip pasveria ,pažiūri ,apžiūri vaiką , pasako parodo kaip guldyti tarkim ant pilvo ... Niu ir kas tau ne aišku klausi jos
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....