Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Zaliaskare jo jo drinks_cheers.gif man ir niežti, pasikasai ir visvien niežti nes nejauti nieko lotuliukas.gif
Buvau žemaitės Lidle rolleyes.gif
Į kurį tu varysi? Klausyk, jei bus 80D juoda/balta paimk ką bigsmile.gif Kitų spalvų netinka rolleyes.gif
Šiandien tam lidle buvo tik 90C ir 85E 4u.gif Ir vienas 85D..
Bet kadangi galima keist, tai paėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 15:34)
Man sake eiti po 6-8 savaiciu. Uzsireginau po 7sav. Eisiu vasario 13, gal MB bus laiminga valentaske lotuliukas.gif
As galvojau gal pries i depiliacija uzsirasyti g.gif Kazi ar be per anksti aplink ta randeli siuvimo g.gif

Duodu irgi po 1 lasiuka vitD, bet kartais pamirstu doh.gif
O as ir toliau elevit geriu.

Mano mazge kavalieriu isitaise  bigsmile.gif  Negali atsiziureti i leliuka nuo pampers poko lotuliukas.gif Isvis megstamiausia vieta  vonioj ant vystymo lentos ir tasa ziuri i pampers poka laiminga. Kai poka atnesiau i kambari ne taip patiko ziureti doh.gif Tai spekit, kur as siryt valgiau pusrycius? O gi WC, nes kitir dama budrauti nesutiko, tik ant vystymo lentos lotuliukas.gif Brt ir aniems ten buvo nusiraminimo vieta, gal kad silta, malonus apsvietimas, nesuprantu to fenomeno  bigsmile.gif

O kam vaikai miega tik lauke vezime, nebandet namie vezime pastumdyti? Mano dickis taip  miegodavo, ten gal ham ramiau buvo mazesneje erdveje nei lovyte g.gif Gal ir be pats geriausias patarimas, nes po to ipranta taip, net jei jau visai nuo ranku nenulipa, galima pabandyti gal  ax.gif

Mes bandėm tai miega vežime kol jis juda biggrin.gif šiandien apie 4 ryto po maitinimo ištrėmiau į lovytę, paglostinėjau dar galvytę ir užmigo. Kaip buvo gera išsimiegot plačiai išsižergus. Bandysiu pratint lovytėj miegot, nes jau pavargau miegot būdraudama, kad tik neužgult biggrin.gif
Dėl valentynkės tai nežinau ar čia hormonai ar kas, bet šlykštu pagalvot net man db apie tai. Per tv pamatau besibučiuojant ką tai fuj... kiek anksčiau man maža būdavo, tai db vyras verks jei nepraeis man šita būsena biggrin.gif
Merga guli apsikakojus man ant krūtinės laiminga ir išsišiepus ir snaudžia biggrin.gif baisu net pasijudint biggrin.gif
Atsakyti
Smurcyte Pas mus vonia irgi kažkas tokio biggrin.gif Ten gali ramiai gulėt ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 01, 15:30)
Mollers duodam, tuos pačius natūraliausius parekomendavo leliukams. O jau šlykštynė kokia... paragavau ir žiaugčiojau dar pusvalandį.

o ooooo taip man vyresnelis su jais visus seilinukus suvare...nes ispjaudavo kiek pavykdavo ...na o seilinukai su jpkiais plovikliais neatsiplaudavo... tas slykstus jvapas ir likdavo...
Atsakyti

Amber noreciau presiuka :) bet ir taip dziaugiuosiu kad kokiu striju neislindo...

Pas gyd.tai po 6sav.man sake,bet neatsimenu tie siulai,kaip as vadinu "usiukai" kada istirps???

Rytoj pas mus ateis patranazine sesute ( kazkaip taip telefonu pasake) o Ka jinai tikrins? Gal jos ateina su svarstykliais? O pas gyd.tik po men? Kiek daznai lankys?

Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 15:34)

Mano mazge kavalieriu isitaise  bigsmile.gif  Negali atsiziureti i leliuka nuo pampers poko lotuliukas.gif Isvis megstamiausia vieta  vonioj ant vystymo lentos ir tasa ziuri i pampers poka laiminga. Kai poka atnesiau i kambari ne taip patiko ziureti doh.gif Tai spekit, kur as siryt valgiau pusrycius? O gi WC, nes kitir dama budrauti nesutiko, tik ant vystymo lentos lotuliukas.gif Brt ir aniems ten buvo nusiraminimo vieta, gal kad silta, malonus apsvietimas, nesuprantu to fenomeno  bigsmile.gif

O kam vaikai miega tik lauke vezime, nebandet namie vezime pastumdyti? Mano dickis taip  miegodavo, ten gal ham ramiau buvo mazesneje erdveje nei lovyte g.gif Gal ir be pats geriausias patarimas, nes po to ipranta taip, net jei jau visai nuo ranku nenulipa, galima pabandyti gal  ax.gif

super pusryciai biggrin.gif
Maniskiau irgi patinka ant vystimo lentos vonioje, ta mano pasiuta kisene kkalbina tada ramus atsigules biggrin.gif
Aha mano vyresnelis taip iorato vesime miegot jog ir nakui ten tekdavo migdyt...poto koma buvo pripratint prie lovytes kai jau netilpo i vezima....
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 01, 15:40)
Zaliaskare jo jo drinks_cheers.gif man ir niežti, pasikasai ir visvien niežti nes nejauti nieko lotuliukas.gif
Buvau žemaitės Lidle  rolleyes.gif
Į kurį tu varysi? Klausyk, jei bus 80D juoda/balta paimk ką  bigsmile.gif Kitų spalvų netinka  rolleyes.gif
Šiandien tam lidle buvo tik 90C ir 85E  4u.gif Ir vienas 85D..
Bet kadangi galima keist, tai paėmiau  biggrin.gif

Keliausiu pirma i Karoliniskiu, jeigu ten nebus tada i Ateities...prie musu i Salomeikos Lidla net nerizikuoju vaziuot. Gerai paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 02 01, 12:04)
Laba ryta smile.gif
niu pagulde mane stebejimui iki penktadienio,  niekas nevyksta, kaklelis nepasiruoses visiskai, vandenys skaidrus

Kaip dynka?

4u.gif

Nu va, o as penktadieni atvyksiu smile.gif

Nieko man irgi nevyksta, todel ir tyliu smile.gif

Jau jeigu prasidetu, tai iskart prisiduociau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 16:34)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 01, 15:55)

Keliausiu pirma i Karoliniskiu, jeigu ten nebus tada i Ateities...prie musu i Salomeikos Lidla net nerizikuoju vaziuot. Gerai paziuresiu mirksiukas.gif

Būčiau žiauriai dėkinga bigsmile.gif
Jei rasi būtinai paimk bigsmile.gif Ryt užlėktume pasiimt ax.gif
O klausyk tu pati jau vairuoji? g.gif
Man sakė gyd. kokias 6sav nevairuot.. Nes mašinos diržas eina per pjūvį ir jei avarija (tfu tfu tfu) gali trūkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 01, 17:29)
Geras.. faina gine  bigsmile.gif o koki vit D pirkot? tiesiog..? skystas jis turi but ir tiek taip? o ko tau israse?

Mums iš rašė ši
https://www.google.l...qLFyr1kjeiz4EM:
Jis vandeninis . Geriau pasisavina.o man elevit ir difolin
Atsakyti

Būčiau žiauriai dėkinga bigsmile.gif
Jei rasi būtinai paimk bigsmile.gifRyt užlėktume pasiimt ax.gif
O klausyk tu pati jau vairuoji? g.gif
Man sakė gyd. kokias 6sav nevairuot.. Nes mašinos diržas eina per pjūvį ir jei avarija (tfu tfu tfu) gali trūkt unsure.gif

Aš tai pati jau vairuoju.  Irgi po CP

Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 17:34)
Man sake eiti po 6-8 savaiciu. Uzsireginau po 7sav. Eisiu vasario 13, gal MB bus laiminga valentaske lotuliukas.gif
As galvojau gal pries i depiliacija uzsirasyti g.gif Kazi ar be per anksti aplink ta randeli siuvimo g.gif

Duodu irgi po 1 lasiuka vitD, bet kartais pamirstu doh.gif
O as ir toliau elevit geriu.

Ot pavaro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš mygdydavau Laurynuka taip namie labai gerai vežė būdavo numiegodavo ir gulėdavo žaislų prikabinta su ir super būdavo , vyras vakar atnešė namo vežimą tai kol namie mes tai į vežimą guldysiu reiks bandyti ar patiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 01, 17:50)
<p>Amber noreciau presiuka smile.gif bet ir taip dziaugiuosiu kad kokiu striju neislindo...</p><p></p><p>Pas gyd.tai po 6sav.man sake,bet neatsimenu tie siulai,kaip as vadinu "usiukai" kada istirps???</p><p> Rytoj pas mus ateis patranazine sesute ( kazkaip taip telefonu pasake) o Ka jinai tikrins? Gal jos ateina su svarstykliais? O pas gyd.tik po men? Kiek daznai lankys?</p>

Pas mus gyd pirmą atėjo , poto slaugytoja turi du kartus į savaitę kartą , su svarstyklėmis (bet slaugytoja ligoninėje mūsų guli tai kaip ir viskas aišku man tai nereik kitos ) o taip pasveria ,pažiūri ,apžiūri vaiką , pasako parodo kaip guldyti tarkim ant pilvo ... Niu ir kas tau ne aišku klausi jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 01, 18:32)
4u.gif

Nu va, o as penktadieni atvyksiu  smile.gif

Nieko man irgi nevyksta, todel ir tyliu  smile.gif

Jau jeigu prasidetu, tai iskart prisiduociau  smile.gif
Papildyta:
  biggrin.gif

klausyk, tai gal cia pas mane palatoj del taves lova rezervuota ? smile.gif
Atsakyti