Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 02 01, 16:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uzsispyrus" data-cid="71408206" data-time="1485960052"><div><p>Būčiau žiauriai dėkinga vartotojo įkelta nuotrauka
Jei rasi būtinai paimk vartotojo įkelta nuotraukaRyt užlėktume pasiimt vartotojo įkelta nuotrauka
O klausyk tu pati jau vairuoji? vartotojo įkelta nuotrauka
Man sakė gyd. kokias 6sav nevairuot.. Nes mašinos diržas eina per pjūvį ir jei avarija (tfu tfu tfu) gali trūkt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš tai pati jau vairuoju.  Irgi po CP</p>

Ir nieko? g.gif Aš nuo kitos sav pradėsiu.. Kai B į darbą išeis unsure.gif
Aš po pirmosios viskà greit pradėjau daryt.. Ir vairuot ir vežimą į 5 aukštą tampyt (nes turėjau axujeną vyrą......) tai to pasekoje turiu įrašą kortelėj, kad nepilnavertis rando sugyjimas Ir pasislinkęs slankstelis.. doh.gif
Tai dabar kai normalū vyrą turiu, naudojuos biški lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 02 01, 16:23)
Pas ginę buvau po 2 savaičių, dabar eisiu kai bus 2 mėn (taip liepė). Vit D mums dar neskyrė. O va Kalcį geriu po 1g per dieną, bet vis tiek jau dantis vienas nuskilo bjauriai. Man labai dantys pajaučia žindymą. Su viduriniuke buvau pamiršus kalcį, tai nė nebežinau kiek nuskilinėjo, sugedo, vienas visai iš šaknų atskilo. Prireikė daug laiko kol sutvirtėjo dantys.

Koki kalci geri? tabl ar tirpstancias? man ir butinai tada reik..
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 01, 16:50)
<p>Amber noreciau presiuka smile.gif bet ir taip dziaugiuosiu kad kokiu striju neislindo...</p><p></p><p>Pas gyd.tai po 6sav.man sake,bet neatsimenu tie siulai,kaip as vadinu "usiukai" kada istirps???</p><p>

As jo is vis neturejau unsure.gif joa, striju ir man tfu tfu nei vienos neislindo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 01, 16:14)
man geda...bet as po pirmo isvis po metu nuejau biggrin.gif
O tavo israse is ligonines neparasyta jog apsilankyti pas ginekologa po 6-8 sav?
Maniske dar pries gimdyma sake ateit geriausia po 2 men.tai sakiau po sio ir eisiu tada smile.gif
Vit D duodu nuo 3 sav....As geriu toliau Elevit tai ten kalcio kaip ir yra rolleyes.gif

Neziurejau kazkaip.. Elevit lb nedaug to kalcio unsure.gif jei silpni dantys, tai neuzteks..
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 01, 16:34)
Man sake eiti po 6-8 savaiciu. Uzsireginau po 7sav. Eisiu vasario 13, gal MB bus laiminga valentaske lotuliukas.gif

Nu ir as tada neskubesiu.. mum pirmas skiepas vasario 14 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 01, 16:40)
Būčiau žiauriai dėkinga  bigsmile.gif
Jei rasi būtinai paimk  bigsmile.gif Ryt užlėktume pasiimt  ax.gif
O klausyk tu pati jau vairuoji? g.gif
Man sakė gyd. kokias 6sav nevairuot.. Nes mašinos diržas eina per pjūvį ir jei avarija (tfu tfu tfu) gali trūkt  unsure.gif

as nevairuoju isvis...kol neissigydisiu baimes po busiu avariju bumo...tol uz vairo nesesiu, nes bordiuru bijau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 02 01, 16:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="71407868" data-time="1485954335"><div><p>Papildyta:
TIESA, kada jus po gimdymo pas gine nuejot? Kaip ir po men reiktu, bet man dar tikrai bus like siulai.. ko ten eit? skaitau, kad po 6sav eina dauguma, ne? Kaip ten pvz apsisienaut, kai siulai like? Bijau nusniot juos ir dar biski jautri zaizda.. vartotojo įkelta nuotrauka
Duodat Vit D? Mum israse nuo 3sav po 1 lasiuka.. Kalci geriat kuri nors? As del dantu bijau.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš du visais nėštumais po 6 savaičių ėjau. </p><p>Vit D dar neduodu.  Kitą savaitę ateis daktarė į namus,  tai paklausiu.  Tada bus mums 3 savaitės. </p><p></p><p>Reiktų ir man kalcio nusipirkt.  Nors su kitais dviem nėštumais,  taip ir negėriau po gimdymo jokio kalcio ar kitų vitaminų.  Bet šįkart jau reiktų.  Visgi ir laiko tarpas mažas tarp gimdymų. </p><p></p><p>O Maniškei,  pastebėjau,  nepatinka,  jei sėdėdama maitinu.  Tada trumpai tevalgo   ir vėl greit nori valgyti. </p>

Nu zodziu reik neskubet tada smile.gif
Atsakyti

Ot pavaro biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Aš mygdydavau Laurynuka taip namie labai gerai vežė būdavo numiegodavo ir gulėdavo žaislų prikabinta su ir super būdavo , vyras vakar atnešė namo vežimą tai kol namie mes tai į vežimą guldysiu reiks bandyti ar patiks smile.gif
Papildyta:
Pas mus gyd pirmą atėjo , poto slaugytoja turi du kartus į savaitę kartą , su svarstyklėmis (bet slaugytoja ligoninėje mūsų guli tai kaip ir viskas aišku man tai nereik kitos ) o taip pasveria ,pažiūri ,apžiūri vaiką , pasako parodo kaip guldyti tarkim ant pilvo ... Niu ir kas tau ne aišku klausi jos ax.gif

Aciu uz info :)

Atsakyti
Pamenu kažkurios rašėt, kad beveik nebebuvo kraujingų išskyrų ir staiga vėl atsirado. Ką darėt? Ilgai tęsėsi?
Man šiandien, besiruošiant pas mažės gydytoją, tik kliurkt blink.gif Staigiai pasikeičiau paketą, galvoju čia toks vienetinis kliurkt (koks šaukštelis gal), kur ginė buvo minėjus, kad turi dar ištekėt pora ml pasilikusių. Bet bebūnant pas gydytoją jaučiu, kad kaip žingsnis, taip bėga blink.gif Grįžau, tai ne tik visas paketas pilnas, bet vos ne per kojas varo. Nusiprausiau, lyg aprimo, po truputį pradėjo. Dabar nuėjau į tuliką ir vėl sėdžiu ir laša ir dar krešulys toks kai putpelės kiaušinis kliurkt. Nuvariau į dušą, ten dar mažiukų krešuliukų. Bet, kad būtų tik krešuliukai, tai gal ir gerai, o dabar tos išskyros lyg ir ryškiai raudonos, kaip ir šviežias kraujas būtų.
Kas čia per cirkas??? Gal čia man tos žvakutės ką per daug atspazmavo? Nežinau nei ką daryt. Jaučiu lauksiu rytojaus ir jeigu situacija tokia pati, reiks skambint ginei unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 02 01, 17:32)
Papildyta:

As jo is vis neturejau  unsure.gif joa, striju ir man tfu tfu nei vienos neislindo  bigsmile.gif
Papildyta:

Neziurejau kazkaip.. Elevit lb nedaug to kalcio  unsure.gif jei silpni dantys, tai neuzteks..
Papildyta:

Nu ir as tada neskubesiu.. mum pirmas skiepas vasario 14  biggrin.gif

Aš Calcigran, ten ir D vitaminas kartu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 01, 16:51)
Mums iš rašė ši
https://www.google.l...qLFyr1kjeiz4EM:
Jis vandeninis . Geriau pasisavina.o man elevit ir difolin

Daviau si ir vyresneliui ir dabar Vakariui.
Su vyresneliu turejom rimtu bedu ir teko gastro skyriuje gulet tai ten ir vedejas sake jog si rekomenduoja jau 10 metu savo pacientams:)
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 02 01, 17:38)
Pamenu kažkurios rašėt, kad beveik nebebuvo kraujingų išskyrų ir staiga vėl atsirado. Ką darėt? Ilgai tęsėsi?
Man šiandien, besiruošiant pas mažės gydytoją, tik kliurkt  blink.gif Staigiai pasikeičiau paketą, galvoju čia toks vienetinis kliurkt (koks šaukštelis gal), kur ginė buvo minėjus, kad turi dar ištekėt pora ml pasilikusių. Bet bebūnant pas gydytoją jaučiu, kad kaip žingsnis, taip bėga  blink.gif Grįžau, tai ne tik visas paketas pilnas, bet vos ne per kojas varo. Nusiprausiau, lyg aprimo, po truputį pradėjo. Dabar nuėjau į tuliką ir vėl sėdžiu ir laša ir dar krešulys toks kai putpelės kiaušinis kliurkt. Nuvariau į dušą, ten dar mažiukų krešuliukų. Bet, kad būtų tik krešuliukai, tai gal ir gerai, o dabar tos išskyros lyg ir ryškiai raudonos, kaip ir šviežias kraujas būtų.
Kas čia per cirkas??? Gal čia man tos žvakutės ką per daug atspazmavo? Nežinau nei ką daryt. Jaučiu lauksiu rytojaus ir jeigu situacija tokia pati, reiks skambint ginei  unsure.gif
Papildyta:

man buvo taip, tai per pusvalandi 3 didziausius paketus pakeiciau pilnut pilnutelius, bet poto aprimo ir jau tokiu fintu nebebuvo...
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 01, 18:44)
man buvo taip, tai per pusvalandi 3 didziausius paketus pakeiciau pilnut pilnutelius, bet poto aprimo ir jau tokiu fintu nebebuvo...

Man dar vis teplioja.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 02 01, 18:38)

Tokias? Bet jei yra vit D ir poto vaikui dar duot nebus per daug? unsure.gif
http://www.efarma.lt...t-tab-n60-28590
Atsakyti

Ir nieko? g.gifAš nuo kitos sav pradėsiu.. Kai B į darbą išeis unsure.gif
Aš po pirmosios viskà greit pradėjau daryt.. Ir vairuot ir vežimą į 5 aukštą tampyt (nes turėjau axujeną vyrą......) tai to pasekoje turiu įrašą kortelėj, kad nepilnavertis rando sugyjimas Ir pasislinkęs slankstelis.. doh.gif
Tai dabar kai normalū vyrą turiu, naudojuos biški lotuliukas.gif

Tai kad tas vairavimas,  nieko baisaus.  Atsisėdi ir ramiai važiuoji 😊 o va dėl kilnojimo,  tai taip.  Reikia labai saugotis.  Aš ne tik kad vežimo nenešu,  bet ir autokėdutės.  Ir net savo vidurinėlės  nekilnoju.  Sveria apie 13 kg.  Tai kai reikia aprengti,  pasakau,  kad įliptų į lovą ir atsisėstų.  O tada rengiu. 

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 01, 18:01)
Man dar vis teplioja..  unsure.gif
Papildyta:

Tokias? Bet jei yra vit D ir poto vaikui dar duot nebus per daug?  unsure.gif
http://www.efarma.lt...t-tab-n60-28590

Jo, šitas. Na kažkaip nemanau, kad bus per daug vaikui. Jo man rodos į pieną labai nedaug patenka.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 01, 19:32)
Papildyta:

As jo is vis neturejau  unsure.gif joa, striju ir man tfu tfu nei vienos neislindo  bigsmile.gif
Papildyta:

Neziurejau kazkaip.. Elevit lb nedaug to kalcio  unsure.gif jei silpni dantys, tai neuzteks..
Papildyta:

Nu ir as tada neskubesiu.. mum pirmas skiepas vasario 14  biggrin.gif

Ir pas mane tfiu tfiu striju nėra , kur kapiliarai truko ant kojų kai tyno tai nėra irgi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 01, 19:44)
Daviau si ir vyresneliui ir dabar Vakariui.
Su vyresneliu turejom rimtu bedu ir teko gastro skyriuje gulet tai ten ir vedejas sake jog si rekomenduoja jau 10 metu savo pacientams:)
Papildyta:

Jie geriausi ir Laurynukas geria juos ir Lukas pradės smile.gif
Atsakyti
Uch kaip čia tylu kai beveik visos jau su leliukais ant rankų biggrin.gif
Zaliaskare buvai lidle gal? bigsmile.gif
Atsakyti