Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 02, 22:17)
Kad cia kas antrai taip. Nemanau, kad menesines. Jri tempos nera ir sisip nedijsuti silpnsi, tai msnau, kad nieko tokio.
Anikute, kaip Tau, ar praejo kraujavimas?

Nea, šiaip jaučiuos normaliai.
Atsakyti
Nestukes galetu dar savo pilvelius parodyti nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 02, 23:43)
Nestukes galetu dar savo pilvelius parodyti  nestuke.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif bigsmile.gif

Ir dar būtų smagu kaip nors Amberr ir Tauškaliuko kleckus pamatyt ax.gif

Nu aš taip laukiu, kol orai atšils. Kad galėtume varyt vežimukų stumdyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 03, 00:43)
Nestukes galetu dar savo pilvelius parodyti  nestuke.gif  ax.gif

Tai, kad tarp leliuku foto, tie musu pilvai jauciu jums atrodys, kaip kazkas is dinozauru laiku biggrin.gif

Na gal rytoj ligoninej reiks nusifotkint, ten foje toks didelis veidrodis yra

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif nesulaukiau dynkos smile.gif
šįryt 4.00 val gimė sūnelis 54 cm, 3865 gr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 02 03, 06:41)
šįryt 4.00 val gimė sūnelis 54 cm, 3865 gr  bigsmile.gif

Valioooo, sveikinimai dideliausi gimus pagrandukui wub.gif ramių naktų, daaaug pienelio! Lauksim istorijos 4u.gif

Dyyynka, nuuu liko sulaukt tavo leliuko ir būsim pabirėjusios visos smile.gif pavaryk!
Atsakyti

Sveikinimai mamytei!!!!!💙 Saldaus miegelio Ir daug 🍼

Dynka laukiam tavo finiso!!!!!🎈
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 02 03, 07:41)

Vajezau kaip faina wub.gif

As zinok su tavim visa nakti skaudenau, palaikymo komanda taip sakant biggrin.gif

Ziuresim ka man pasakys smile.gif

O jums daug pienuko ir ramiu nakteliu wub.gif
Atsakyti
Akvile, sveikinimai. smile.gif Pailsėkit ir daug pienelio jums. Laukiam pasakojimo ;)
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 02, 22:17)
Kad cia kas antrai taip. Nemanau, kad menesines. Jri tempos nera ir sisip nedijsuti silpnsi, tai msnau, kad nieko tokio.
Anikute, kaip Tau, ar praejo kraujavimas?

Aha lyg ir pasibaigė. Pavarė ir krešuliais tokiais nemažais, ir kraujo šviesaus ir tamsaus taip nekukliai, kaip kokią antrą dieną po gimdymo. Prėjo per parą kažkur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 03 vasario 2017 - 07:55

Sveikinimai susilaukus sūnelio, ramių naktų ir saldaus pienelio wub.gif pakrapštė ten gerai vis dėlto biggrin.gif
Atsakyti

Valio! Sveikinimai pagaliau sulaukus wub.gif
Atsakyti
Žaliaskare, Tauškute, kaip jums fainiai, kad nėra vyresniukų pavydo. Laurynukas gerai pavarė – pamaitinti brolį bigsmile.gif

Pajūrio smiltis, bet iš tiesų, jau veiklos su trimis... kaip smagu, kad sesutės padeda! Maniškė taip vat 50/50 – tai pagalba, tai ožiukas. Bet jau švelnėja viskas wub.gif

Mirtingoji, esi šaunuolė, stiprybės su MP maitinimu. Mano pirmagimis gimė didelis, 4,5 kg, ir pirmą mėnesį neaugo svoris. Tik tiek, kad nekrito... Tikrai buvo sunku, ašarojau ir kovojau. Ir pramušė – perlipom tą juodą dryžį... be mišinukų. Linkiu jums rasti savo kelią į ramų maitinimą 4u.gif

Gudrute, už bambytę 4u.gif Klinikos - ne pasaulio pabaiga, o jei ir paguldytų - juk ramu, pasirūpins, kad viskas būtų gerai 4u.gif

Dynka, rimtai dėl vonios gimdykloje, man šiltam vandeny per 1 val 5 cm atsidarė ir dar sumažintu skausmu, vyrui su dušo srove strėnas masažuojant, kaaaip man ji padėjooo, aišku čia individualu – jei papulsite į tokią gimdyklą, verta bent pamėginti. Aš tai skeptiškai žiūrėjau, bet smalsumas nugalėjo smile.gif

Akvile, valioo, mėlyni sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti