QUOTE(amberr. @ 2017 02 03, 14:07)
Uzsispyrus, kaip siand jautiesi?
O jum buna, kad papa tiesiog skauda.. ypac prilietus? toks jausmas, kad kazka sutraiskiau as ten.. jofana ..sona papo grynai.. uzsidejau kopusto lapa
Man ir dabar pamaitinus jaučias, kaip latakuose pienas gaminas. Matyt tokia mano organizmo ypatybė.
Man užsidegimas taip lengvai nepraėjo - gėriau antibus. Jei tempa aukšta bus porą dienų, manau vertėtų gyd pasirodyt.
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 03, 14:37)
Sveikos
Prajuokino Amberr soliteriai
Mes tai su maze siandien ir manikiura pasidarem
Pasiemiau vaikus is mokyklos, nuejom salia i bijola prisipirkau visokiu saldumynu... ***** kaip man ju norisi
Vsio kas eina su manim sportuot (speju, kad est maziau vistiek nepradesiu, tai reik kazka daryt). As jau radau kur

Salia ozo tame delfi sporto centre yra mankstos mamoms po gimdymo, su spec pratimais, ir galima eiti su leliukais
Ten 1 kartas nemokamas, reikia uzsiregistruoti. Siulau eiti ateinanti treciadieni. Kas inn??
Akvile sveikinimai
Dyna kantrybes ir stiprybes Tau
Ašššš aš aš! Įmesk linką
Tiesa, man pradėjo nugarą ir šiek tiek pilvą maust kaip per mmm

ir nuo vakar ryto teplioja krauju. Tai blea nebesuprantu ir aš jau, valosi gimda čia vis dar, ar su tuo mmm skausmu ateina mmm
Aj dar, ant kairės pupulio rankytės, kur darė skiepą, yra toks raudonas nedickas guziukas. O kaip pas jusiškius?