Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 03, 14:22)
Oho kaip anksti  wub.gif
Kotryna anksciau irgi sypsodavosi, bet nevalingai. Dabar tik pradejo ziuredama tiesiai i akis ir kai pakalbinam reaguoja sypsena. O jau broliai kaip dziaugiasi  bigsmile.gif

Mmm... Lukas pas mus šypsosi jau kokia savaitę , o kai brolis kai ku KU ku daro šypsena iki ausų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 02 03, 10:46)

Dynka, nu daba tu jau pavaryk!!

Nu ka, nepavarysiu dar ax.gif

Apziurejo, kad niekas neprasideda dar pas mane
Bet kas man skauda tada, kad nejuda gimdos kaklelis?
Visa nakti nemiegojau nuo skausmo pilvo apcioj ir bl jokio atsidarymo didesnio.
Ir dar paziurejo, kad placenta jau susenus unsure.gif
Tai skyriaus vedejas sako: dar pirmadieni susitiksim blink.gif

O palatos gydytoja taip idomiai: jei vel uzeis nakti skausmai, tai netylek, tau po cp negalima kad skaudetu, bandysim naturaliai arba cp blink.gif tai tipo skatins?

Tai dabar sportuoju, is antro auksto laiptais i pirma, is pirmo i trecia, taip kas antra pakopa imu biggrin.gif

Po dvieju kartu jau vel pilvo apacioj kazkas daros.

Ziuresim...

Gal panos nebelaukit jau manes, eikit i bendraamzius, jau man tikrai nepatogu daros, jei nieks nevyks dar kuri laika.

Nu prasau, einam i bendraamzius, ka ax.gif
Atsakyti
Uzsispyrus, kaip siand jautiesi?
O jum buna, kad papa tiesiog skauda.. ypac prilietus? toks jausmas, kad kazka sutraiskiau as ten.. jofana ..sona papo grynai.. uzsidejau kopusto lapa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 03 vasario 2017 - 14:25
Sveikos 4u.gif
Prajuokino Amberr soliteriai biggrin.gif biggrin.gif

Mes tai su maze siandien ir manikiura pasidarem ax.gif
Pasiemiau vaikus is mokyklos, nuejom salia i bijola prisipirkau visokiu saldumynu... ***** kaip man ju norisi unsure.gif

Vsio kas eina su manim sportuot (speju, kad est maziau vistiek nepradesiu, tai reik kazka daryt). As jau radau kur bigsmile.gif Salia ozo tame delfi sporto centre yra mankstos mamoms po gimdymo, su spec pratimais, ir galima eiti su leliukais ax.gif
Ten 1 kartas nemokamas, reikia uzsiregistruoti. Siulau eiti ateinanti treciadieni. Kas inn?? ax.gif

Akvile sveikinimai wub.gif

Dyna kantrybes ir stiprybes Tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 03 vasario 2017 - 14:39
QUOTE(amberr. @ 2017 02 03, 15:07)
O jum buna, kad papa tiesiog skauda.. ypac prilietus? toks jausmas, kad kazka sutraiskiau as ten.. jofana ..sona papo grynai.. uzsidejau kopusto lapa

nu ka.. uzsidege ir man ..38 temp.. saunu
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 03, 14:53)
nu ka.. uzsidege ir man ..38 temp.. saunu

Sone prie pazasties yra latakai. Siulyciau pries maitinima sildyt, po -saldyt. Temp musciau jei prastai jausciausi. Nieko ten nepakenks paracetamolis. Amberr per keleta dienu sitas reikalas turi praeit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 03, 14:07)
Nu ka, nepavarysiu dar  ax.gif

Ir dar paziurejo, kad placenta jau susenus  unsure.gif
Tai skyriaus vedejas sako: dar pirmadieni susitiksim  blink.gif

O palatos gydytoja taip idomiai: jei vel uzeis nakti skausmai, tai netylek, tau po cp negalima kad skaudetu, bandysim naturaliai arba cp  blink.gif  tai tipo skatins?

Tai dabar sportuoju, is antro auksto laiptais i pirma, is pirmo i trecia, taip kas antra pakopa imu  biggrin.gif

Ziuresim...
Gal panos nebelaukit jau manes, eikit i bendraamzius, jau man tikrai nepatogu daros, jei nieks nevyks dar kuri laika.

Nu prasau, einam i bendraamzius, ka  ax.gif

kaip tai skatins???? juk po cp jokiu skatinamuju negalima blink.gif
Mink laiptus mink 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 03, 14:37)
Sveikos  4u.gif
Prajuokino Amberr soliteriai  biggrin.gif  biggrin.gif

Pasiemiau vaikus is mokyklos, nuejom salia i bijola prisipirkau visokiu saldumynu... ***** kaip man ju norisi  unsure.gif
Vsio kas eina su manim sportuot (speju, kad est maziau vistiek nepradesiu, tai reik kazka daryt). As jau radau kur  bigsmile.gif  Salia ozo tame delfi sporto centre yra mankstos mamoms po gimdymo, su spec pratimais, ir galima eiti su leliukais  ax.gif
Ten 1 kartas nemokamas, reikia uzsiregistruoti. Siulau eiti ateinanti treciadieni. Kas inn??  ax.gif

Akvile sveikinimai  wub.gif

Dyna kantrybes ir stiprybes Tau  4u.gif

Eiciau...bet po cp da taip anksti jokiu sportu.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

Pasiemiau vaikus is mokyklos, nuejom salia i bijola prisipirkau visokiu saldumynu... ***** kaip man ju norisi  unsure.gif
Vsio kas eina su manim sportuot (speju, kad est maziau vistiek nepradesiu, tai reik kazka daryt). As jau radau kur  bigsmile.gif  Salia ozo tame delfi sporto centre yra mankstos mamoms po gimdymo, su spec pratimais, ir galima eiti su leliukais  ax.gif
Ten 1 kartas nemokamas, reikia uzsiregistruoti. Siulau eiti ateinanti treciadieni. Kas inn??  ax.gif

Man jau irgi reikia manikiura padidaryt,bet mano pupa vena karta ilgiau pamiega,kita trumpiau.Kartu nenororiu dar imti,snd buvo pirma karta lauke- balkone smile.gif
I sporta noreciau labai,bet manau man anksti dar,nepraejo dar net 2 sav.
Dynka sulauksim taves,kiek cia jau liko laukti smile.gif
Amber 🎈Laikykis,nesinervuok tik,viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 03, 14:07)

O palatos gydytoja taip idomiai: jei vel uzeis nakti skausmai, tai netylek, tau po cp negalima kad skaudetu, bandysim naturaliai arba cp  blink.gif  tai tipo skatins?

Tai dabar sportuoju, is antro auksto laiptais i pirma, is pirmo i trecia, taip kas antra pakopa imu  biggrin.gif

Ziuresim...

Nugriusi gi ten taip lipdama 4u.gif
Aš biški pasimetusi nėra šiandien (.) To pilnumo jausmo. Blogai? Mergina pavalgo normaliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 03, 14:07)

Man ir dabar pamaitinus jaučias, kaip latakuose pienas gaminas. Matyt tokia mano organizmo ypatybė.

Man užsidegimas taip lengvai nepraėjo - gėriau antibus. Jei tempa aukšta bus porą dienų, manau vertėtų gyd pasirodyt.
Sveikos  4u.gif

Ašššš aš aš! Įmesk linką ax.gif

Tiesa, man pradėjo nugarą ir šiek tiek pilvą maust kaip per mmm blink.gif ir nuo vakar ryto teplioja krauju. Tai blea nebesuprantu ir aš jau, valosi gimda čia vis dar, ar su tuo mmm skausmu ateina mmm blink.gif

Aj dar, ant kairės pupulio rankytės, kur darė skiepą, yra toks raudonas nedickas guziukas. O kaip pas jusiškius?
Atsakyti
Akvile sveikinimai 4u.gif

Dynka Bendraamžiuose dar nėra 2017m. subforumo tai kaip ir neturim dar kur eit ax.gif Laukiam tavęs biggrin.gif Gal ta proga moderatorės sukurs tà subforumą biggrin.gif

Ir po CP jokių skatinimų negali būt!!!!! Aß vis dar nesuvokiu kodėl tau nedaro CP, ypač kai jau placenta susenus ir jokių ženklų veiklos.. g.gif

Ziu Ziu Aš varyčiau, tik kad po CP negalima dar.. unsure.gif Bet po poros sav planuoju į tą Gemmos baseiną varyt, kur užsiėmimai su leliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 03 vasario 2017 - 16:24
QUOTE(dynka @ 2017 02 03, 16:07)

Ziuresim...

Niu šakės ot cementas koks biggrin.gif
Ne ne ne ... Laukiam tavęs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 03, 17:23)
Man jau irgi reikia manikiura padidaryt,bet mano pupa vena karta ilgiau pamiega,kita trumpiau.Kartu nenororiu dar imti,snd buvo pirma karta lauke- balkone smile.gif
I sporta noreciau labai,bet manau man anksti dar,nepraejo dar net 2 sav.
Dynka sulauksim taves,kiek cia jau liko laukti smile.gif
Amber 🎈Laikykis,nesinervuok tik,viskas susitvarkys

Mes ir šiandien balkone buvom 15min , ryt į kiemą su vežimą 30min eisim ax.gif
Atsakyti