Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(dynka @ 2017 02 04, 07:20)
Labas rytas,

Toks klausimas is pacio ryto, kurioms cp dare: ar davet gydyt i kisene? Nes su pirma mes davem pries 8 metus, bet dabar palatos koleges sako, niekas nebeduoda uz gimdyma.
Nes vakar ta palatos gydyt taip idomiai susnekejo, lyg tai va, mano budejimas bus sestadieni, tai tipo gal jei nori cp...nu mes su panom palatos kaip ir supratom, kad kazko praso  blink.gif

Man naktis pusetina, paskaudeno, bet miegojau..
Paprasiau seses, kad paskaitytu straipsniu anglu k. apie ta skausma rando, nes nerandu praktiskai jokios info, o mano anglu nera stipri, kad medicininius straipsnius skaityt  smile.gif

Jau kazkaip pradedu suprast, kad turbut pati neprastumsiu as. Man tas skausmas toks, lyg kas gyvoj zaizdoj makaluotu su kokiu pagaliu pilvo apacioj. O tie mmm skausmai kai uzeina, tai palyginus baikes  smile.gif
Kaip miegojot? Kaip kruopiukai?

Akvile, uzeisiu snd pas tave (pas jus) butinai  smile.gif

Nedaviau nieko 4u.gif Po CP atsidėkojau produktu su kuriuo dirbau iki dekreto mirksiukas.gif
Ir siaip jei skauda randą gyd. turėtų atkreipt dėmesį..
Primink kur tu čia guli? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kažkuri rašėt, o kodėl po cp negalima skatinti? rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Toks klausimas is pacio ryto, kurioms cp dare: ar davet gydyt i kisene? Nes su pirma mes davem pries 8 metus, bet dabar palatos koleges sako, niekas nebeduoda uz gimdyma.
Nes vakar ta palatos gydyt taip idomiai susnekejo, lyg tai va, mano budejimas bus sestadieni, tai tipo gal jei nori cp...nu mes su panom palatos kaip ir supratom, kad kazko praso blink.gif

Paprasiau seses, kad paskaitytu straipsniu anglu k. apie ta skausma rando, nes nerandu praktiskai jokios info, o mano anglu nera stipri, kad medicininius straipsnius skaityt smile.gif

Jau kazkaip pradedu suprast, kad turbut pati neprastumsiu as. Man tas skausmas toks, lyg kas gyvoj zaizdoj makaluotu su kokiu pagaliu pilvo apacioj. O tie mmm skausmai kai uzeina, tai palyginus baikes smile.gif

Akvile, uzeisiu snd pas tave (pas jus) butinai smile.gif

Nieko niekam nedavėm. Ir labai viskas sklandžiai pavyko.  

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 03, 22:43)

Dabar tik buvo ziauriai nemalonus tie simfizio kaulu suejimai atgal, bet baigesi jau, nieko nebeskauda.
As uz tai, kad reikia stiprinti raumenukus, dabar ten taip viskas isplere ispeze. Ir ypac man, tai del nugaros. Nes tuoj leliaus svoris augs.. kapec bus mano nugarai jei netvirtinsiu raumenu.

Kitame forume gimdė dvynukus su simfizitu, pasekmės tokios kad gaktikaulis skilo gimdymo metu, po gimdymo du mėnesius ant lovos gulėjo. Gerai kad tau viskas gerai baigėsi. ax.gif

QUOTE(dynka @ 2017 02 04, 07:20)
Labas rytas,

Nes vakar ta palatos gydyt taip idomiai susnekejo, lyg tai va, mano budejimas bus sestadieni, tai tipo gal jei nori cp...nu mes su panom palatos kaip ir supratom, kad kazko praso  blink.gif

Paprasiau seses, kad paskaitytu straipsniu anglu k. apie ta skausma rando, nes nerandu praktiskai jokios info, o mano anglu nera stipri, kad medicininius straipsnius skaityt  smile.gif

Jau kazkaip pradedu suprast, kad turbut pati neprastumsiu as. Man tas skausmas toks, lyg kas gyvoj zaizdoj makaluotu su kokiu pagaliu pilvo apacioj. O tie mmm skausmai kai uzeina, tai palyginus baikes  smile.gif

Akvile, uzeisiu snd pas tave (pas jus) butinai  smile.gif

Kas čia per gydytoja? Man ir keistai tu su cp, kankina skausmai ir leidžia kankintis. Tavo gi ginė dirba ligoninėje, nebandei kalbėti su ja?
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 04, 08:45)
Nedaviau nieko  4u.gif Po CP atsidėkojau produktu su kuriuo dirbau iki dekreto  mirksiukas.gif
Ir siaip jei skauda randą gyd. turėtų atkreipt dėmesį..
Primink kur tu čia guli? g.gif

Šiauliu GN
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 04, 09:24)
Kitame forume gimdė dvynukus su simfizitu, pasekmės tokios kad gaktikaulis skilo gimdymo metu, po gimdymo du mėnesius ant lovos gulėjo. Gerai kad tau viskas gerai baigėsi.  ax.gif
Kas čia per gydytoja?  Man ir keistai tu su cp, kankina skausmai ir leidžia kankintis. Tavo gi ginė dirba ligoninėje, nebandei kalbėti su ja?

Vargse moteris,baisu

Labas rytas,

Mano coliuke nuo vakar 21h iki 2h budravo,verke,tik (.) tyla,po to vel is naujo,Ir taip verkia net raudona visa,o man jau stoga rove,nezinojau kaip nuraminti,(.)skaudejo.Nuo 2h uzmigo..uh...
Dynka linkiu si savaitgali susitikti su savo angeliuku 👼

Atsakyti
Dynka Prašyk CP! Meluok kad skauda, plėšia randą, mažai judesių ar dar ką nors.. Visiškai nesuprantu ko jie laukia.. Veiklos gi nėra, skatint negali..
Eik pas vedėją skyriaus, tegu šaukia konsiliumą ir ne vienas daktaras sprendžia ką daryt.. Nu nejuokinga čia jau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 04, 11:03)
Dynka Prašyk CP! Meluok kad skauda, plėšia randą, mažai judesių ar dar ką nors.. Visiškai nesuprantu ko jie laukia.. Veiklos gi nėra, skatint negali..
Eik pas vedėją skyriaus, tegu šaukia konsiliumą ir ne vienas daktaras sprendžia ką daryt.. Nu nejuokinga čia jau..  unsure.gif

Tai va kad tas savaitgalis
Skyriaus vedejas tik pirmadieni bus
Bet kad jau beveik ir meluot nebereikia biggrin.gif
Jau esu visa istisas skaudulys
Dar ziuresiu, bet jau net i tulika keltis is lovos kancia, bet dabar po vizitacijos sako, jei saremiu nefiksuos tai lauksim, o ju nera smile.gif
Tai lauksim, kol su kaliaske isves, nes nebepaeisiu turbut greit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 04, 09:44)
Vargse moteris,baisu

Labas rytas,

Mano coliuke nuo vakar 21h iki 2h budravo,verke,tik (.) tyla,po to vel is naujo,Ir taip verkia net raudona visa,o man jau stoga rove,nezinojau kaip nuraminti,(.)skaudejo.Nuo 2h uzmigo..uh...
Dynka linkiu si savaitgali susitikti su savo angeliuku 👼

Pilvelis gal? Diegliukai? Ar duodi kažko nuo pilvelio? Kokias nors gerąsias bakterijas? 4u.gif

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 04, 10:03)
Eik pas vedėją skyriaus, tegu šaukia konsiliumą ir ne vienas daktaras sprendžia ką daryt.. Nu nejuokinga čia jau..  unsure.gif

drinks_cheers.gif

Dynka - aš žinok sutinku su užsispyrusia 100%. Nerimaut verta dėl to, kad placenta jau, kaip tau sakė, susenus, vadinasi lėlytė gali gaut per mažai „maisto”, senstant placentai, kaip mam aiškino mano ginius, prastėja kraujo padavimas, kas vėliau gali įtakot leliaus vystymasi jau už namelio ribų. Nuvaryk į priimamaji, sakyk kad nėr judesių nuo vakar vakaro, kad placenta susenus, ir tegu daro CP kuo greičiau! Nuvaryk, kaaaaaa? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 04, 10:36)
Bet kad jau beveik ir meluot nebereikia  biggrin.gif
Dar ziuresiu, bet jau net i tulika keltis is lovos kancia, bet dabar po vizitacijos sako, jei saremiu nefiksuos tai lauksim, o ju nera  smile.gif
Tai lauksim, kol su kaliaske isves, nes nebepaeisiu turbut greit  ax.gif

Nu bet *** ***.. Kas iš tų sarėmių.. Jei vidury gimdymo stos veikla, bus extra CP.. Nu su susenusia placenta aš nei dienos būdama daktare neleisčiau rizikuot.. Juo labiau ir pati prastai jau jauties..
Kažkaip nerimtai man tie GN atrodo.. unsure.gif
O gal laukia "paskatinimo" g.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 04, 10:36)
Bet kad jau beveik ir meluot nebereikia  biggrin.gif
Dar ziuresiu, bet jau net i tulika keltis is lovos kancia, bet dabar po vizitacijos sako, jei saremiu nefiksuos tai lauksim, o ju nera  smile.gif
Tai lauksim, kol su kaliaske isves, nes nebepaeisiu turbut greit  ax.gif

Galvojau tu namie biggrin.gif tada tuo labiau, pliurpk belenką ir tegu daro CP ax.gif
Atsakyti
Grajauskiki lyg klausei dėl skatinimo po CP: klausiau giniaus, pas kurį gimdžiau, kas būtų, jei gimdymo veikla stotų - juk skatinti negalima. Man paaiškino, kad vieni skatinamieji leistini ir po CP, kitų negalima, nes iššaukia lb stiprius gimdos susitraukimus ir randą gali plėšti.

Dynka, kelk vėją, a? Čia merginos labai gerai viską pataria 4u.gif Jei 'pagal procedūrą' tartis asmeniškai dėl CP, tai tiesiai šviesiai ir sakai NORIU, tačiau pinigus visi duoda tik po operacijos, ne iš anksto unsure.gif

Aš tai sportuoju jau.. elipsinį treniruoklį bent 20 min per dieną paminu, kol Muniukas balkone miega. Pagalvojus, tai čia tas pat beveik, kas ėjimas, ane? tai vietoje pasivaikščiojimo. Nes iki mano norimo-priimtino svorio dar 10 kg blink.gif aišku krenta pamažėle.
Atsakyti