Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 04, 15:21)

Galvoju maitinimo skraistę kokia patogią nusipirkt, bet ne tą kur kaip virtuvinis žiuerstas atrodo. Gal esat kokių turėjusios ir rekomenduot galit?

Aš ir prisidedu prie paieškų bigsmile.gif
Kaip tik vakar internete akį užmečiau, tai blyn žiurstai rimtai kažkokie biggrin.gif Galėčiau virtuvinį tą žiurstą užsimaut ir vaidint kad čia "skraistė žindymui" biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai sian ryte buvom maisto uzsipirkt. Didieji pas vyro tevus, tai ramu. Irvazavom ir pakeliui i parde mazius papmpi privare. Mes greit susisukom, apsipirke grizom. O jau kvapelis tai ogogo buvo. Isemiau is kombio ir jetuteliau... Ten visa biologine bomba sprogus buva...iki ausu... nurmiau pampi - o ten ir gleiviu be kitako. Tai gauns uzdegimas kazkoks??? Pilvelis tai kai iprastai. Nebuvo bais daugiau bedu... idomu kas cia per bajeris...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 02 04, 16:50)
Mes tai sian ryte buvom maisto uzsipirkt. Didieji pas vyro tevus, tai ramu. Irvazavom ir pakeliui i parde mazius papmpi privare. Mes greit susisukom, apsipirke grizom. O jau kvapelis tai ogogo buvo. Isemiau is kombio ir jetuteliau... Ten visa biologine bomba sprogus buva...iki ausu... nurmiau pampi - o ten ir gleiviu be kitako. Tai gauns uzdegimas kazkoks??? Pilvelis tai kai iprastai. Nebuvo bais daugiau bedu... idomu kas cia per bajeris...

Pas maniškį irgi yra. Mes gi tyrimą darėm kakio, tai nieko blogo nerado, bet gleivių yra kažkiek. Ir dabar kai pakakina būna. Liepė duot gerųjų bakterijų ir viskas. Tai varysim kitą sav TA - dar užklausiu kartą...
Atsakyti
O kas kiek laiko jūsiškiai kakoja? g.gif
Nes pas mus tai po kiekvieno pavalgymo krauna.. Ir ne po daug, o po truputį.. doh.gif Arba kai pabezda irgi ne oru taip sakant.. doh.gif
Nu ir negali nekeist pampio.. unsure.gif Tuoj bankrotas bus lotuliukas.gif
Ką daryt kad krautų bent porą kartų, o ne niolika ir po truputį g.gif doh.gif
Atsakyti
Akvile kaip tu ir mažylis?
Dynka kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 04, 17:33)
Nes pas mus tai po kiekvieno pavalgymo krauna.. Ir ne po daug, o po truputį.. doh.gif Arba kai pabezda irgi ne oru taip sakant.. doh.gif
Nu ir negali nekeist pampio..  unsure.gif Tuoj bankrotas bus lotuliukas.gif

Pas mus tas pats... Kiek kartų pabezda, tiek nuspalvina. Kartais nespėji pampio uždėt, o ji sugeba "turkšt" padaryt doh.gif Morta nusibezda, o MB sako, girdžiu kaip 20ct į šiukšliadėžę krenta biggrin.gif Nu per dieną tikrai ne mažiau 10 pampių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 04, 17:33)

Tas pats ir pas mus. Dar būna ir man rankas pataško kai pampį keičiu. O aš žinoma instinktyviai gaudau biggrin.gif su kiekvienu pirst būna ir purkšt.
Atsakyti
Aš šitą maitinimo skraistę turiu, patogu tas lankstus lankas prie kaklo, jo dėka skraistė neužkrenta ant mažylio, čia tame ir skirtumas nuo žiursto - padaroma tarsi palapinė:
vartotojo įkelta nuotrauka

Aš truputį ne į temą, bet gal kas turite nerealų virtuvinį kombainą ir galite parekomenduoti ax.gif Pradedu paieškas, nes atsibodo viską atskirais aparatais plaktį/smulkinti/maišyti/tarkuoti...
Atsakyti

Nes pas mus tai po kiekvieno pavalgymo krauna.. Ir ne po daug, o po truputį.. doh.gifArba kai pabezda irgi ne oru taip sakant.. doh.gif
Nu ir negali nekeist pampio.. unsure.gifTuoj bankrotas bus lotuliukas.gif
Ką daryt kad krautų bent porą kartų, o ne niolika ir po truputį g.gifdoh.gif

Lygiai taip pat😊 po truputi ir dažnai. 

Aš tai vakar iš draugės BB nešioklę nusipirkau 😊 nė su viena neturėjau/nereikėjo.  Bet manau šįkart pravers.  Kad ir iki darželio nueit,  kai orai atšils...  

Kaip jau laukiu,  greičiau jau miegot eiti.  Toks nuobodus vakaras,  kai nėra vyro.  

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 04, 19:33)

Pas mus lygiai tas pats Žinok biggrin.gif
Atsakyti
Nu *****, mano pirmoji tikrai ne tokia bezdalė šikalė buvo rolleyes.gif Ji varydavo vieną kart į porą dienų, bet iki ausų tada jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As sian ganiaus po akropoli:))) o vyrai zaidimu aiksteleje siaute lauke:)))
Na bent tase nusipirkau...o daugiau tai...kaip visad vaikam biggrin.gif ir kadangi sausio 26 d. puseseres dar sulaukem tai dovanu sukneliu pripirkau kai du bernai tai tokia atgaiva akims buvo.. smile.gif

* Del maitinimo skraistes tai turiu as ta ziursta... biggrin.gif man patogu...bet geriau ta kur su lankeliu buna ... smile.gif
* Nesiokle turejau su pirmu BB patogi faina...bet...kai pirmam buvo pusantru ir keliavom po LT su draugais isbandziau MEITAI ...nu man ji tokia patogi...su siuo pirksiu ja tikrai, nes kelionem ji tikrai laaabai patogi:)
Atsakyti