Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 05, 09:03)
Kvailas klausimas, bet kai jūsų leliai pirsnoja ar su kvapu? Nes maniškė kai bezdaliuoja tai labai nemalonus kvapas  biggrin.gif  galvoju ar normalu. Iš pradžių tai be kvapo pirdaliuodavo  blink.gif

Be kvapo pirsčioja ir kakoja 4u.gif bet tu saviški mišiniu bgi primaitini, ane? Tas manau ir įtakoja kvapą...

Labryt!

Dynka - mes su tavim! Laikykis, viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 05, 09:48)
Be kvapo pirsčioja ir kakoja  4u.gif bet tu saviški mišiniu bgi primaitini, ane? Tas manau ir įtakoja kvapą...

Labryt!

Dynka - mes su tavim! Laikykis, viskas bus gerai!  4u.gif

Aha... pirdukė maža. Bet kažkaip kol naudojam espumisaną tai pirsnoja be skausmų bent. O anksčiau tai žviegdavo persdama.
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 05, 09:03)
Kvailas klausimas, bet kai jūsų leliai pirsnoja ar su kvapu? Nes maniškė kai bezdaliuoja tai labai nemalonus kvapas  biggrin.gif  galvoju ar normalu. Iš pradžių tai be kvapo pirdaliuodavo  blink.gif

Pas mus be kvapo ir pirdaliukai ir kakis 4u.gif
Bet Tutė jau minėjo, kad gali būt nuo PM mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Norėčiau kad visos naktys būt panašios į šią bigsmile.gif
Miegojom nuo 00 iki 6h bigsmile.gif
Dar reik įprast be (.) burnoj užmigt, nes dabar matyt augimo šuolis, nes tik (.) iškrenta, visi namie būna apie tai garsiai informuoti lotuliukas.gif
Po truputi ir su soske susidraugaujam, dar neilgam, bet manau greitu metu ji puikiai pakeis (.) užmigimui rolleyes.gif Dar atradau, jad užmigimui būtinai turi kas nors liestis prie veido. Turiu migduką, bet reiks kito paieškot, švelnesnės medžiagos 4u.gif
Dabar miega su seilinuku trikampiu su braškėm biggrin.gif
Atsakyti
Nu nežinau, pas mus kakis tai negaliu sakyt kad be kvapo... kai prisidaro, užuost galima biggrin.gif
Atsakyti

Kvailas klausimas, bet kai jūsų leliai pirsnoja ar su kvapu? Nes maniškė kai bezdaliuoja tai labai nemalonus kvapas biggrin.gifgalvoju ar normalu. Iš pradžių tai be kvapo pirdaliuodavo blink.gif

Neužuodziu dar jokio kvapo. 

Dar atradau, jad užmigimui būtinai turi kas nors liestis prie veido. Turiu migduką, bet reiks kito paieškot, švelnesnės medžiagos 4u.gif

Dabar miega su seilinuku trikampiu su braškėm biggrin.gif

Mano visos panos migdukus turėjo.  Labai geras dalykas.  Ypač  vežime ar mašinoj važiuojant padedi prie veiduko ir migdosi 😊 man patiko tie zuikiai iš ačiū pačiu.  Tai vidurinėlė su juo augo,  ddabar ir mažikei nupirkau 👍

Mums šiandien 3 savaitės!!!!   Kol kas kaip laikrodukas naktį valgo -  1 h,  4 h ir apie 7 h.  Vakare užmiega pavalgius apie 22 h.  

Atsakyti
Labas rytas, Akvile labai gražus vardas wub.gif
Dynka nu gi mums rūpi už tai ir rūpinamės tavimi 4u.gif Laukiame su tavimi tavo dukrytės wub.gif
Vakar mūsų apsikakojo iki galvos, maniau kad pro šalį pasysiojo, bet pasirodo ne biggrin.gif
Beje vaikas pirdalioti pradėjo thumbup.gif ankščiau to negirdėjome, arba mergina diskretiškai tai darydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 05, 07:14)
Labas rytas,

Nedare man deja cp, zvakutes nuo skausmo dave
Tai kai man viska atleido, tai visa diena koma buvo: miegojau istisai.
Atleiskit, kad tokia karve esu, jums cia galvosukiai del manes, o as sau parpiu.

Labai laukiu rytojaus, gal su vedeju pavyks susneketi del  cp.

Myliu jus visas, buckiai  4u.gif
(Akvile, tau parasiau i mesengeri)

nu nepykit Siaulietes, bet jusu gyd kuo toliau tuo labiau stebina...nepasitikiu ju kompetencija...kur tik pasisuksi ten pinigu reik duot...:/
Apie zindyma info atgyvenus totaliai...
Pirma kart kai nemate manes pripudrino uosvenei smegenis jog mano pirmagymis netoleruoja pieno mano ir jam nuo jo gelta yra stebejausi...bet kai sveikam vaikui skyre antibus galutinai nysivyliau...
Po Dynkos istorijos nebeturiu zodziu...
Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 05, 10:02)
Aha... pirdukė maža. Bet kažkaip kol naudojam espumisaną tai pirsnoja be skausmų bent. O anksčiau tai žviegdavo persdama.

Tai jie gi dar nesupranta ko cia tam pilveli pucia ir verkia...o espumuzane tas simetikonas burbuliukus sutraukua ir viskas lengviau iseina, be tideliu pilvuko kilnojimu:)
Misinuks kvapa itakoja;)
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 02 05, 12:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grajauskiki" data-cid="71417149" data-time="1486278185"><div><p>Kvailas klausimas, bet kai jūsų leliai pirsnoja ar su kvapu? Nes maniškė kai bezdaliuoja tai labai nemalonus kvapas vartotojo įkelta nuotraukagalvoju ar normalu. Iš pradžių tai be kvapo pirdaliuodavo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Neužuodziu dar jokio kvapo. </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uzsispyrus" data-cid="71417281" data-time="1486282986"><div><p>Dar atradau, jad užmigimui būtinai turi kas nors liestis prie veido. Turiu migduką, bet reiks kito paieškot, švelnesnės medžiagos vartotojo įkelta nuotrauka</p><p>Dabar miega su seilinuku trikampiu su braškėm vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Mano visos panos migdukus turėjo.  Labai geras dalykas.  Ypač  vežime ar mašinoj važiuojant padedi prie veiduko ir migdosi 😊 man patiko tie zuikiai iš <strong>ačiū pačiu.  </strong>Tai vidurinėlė su juo augo,  ddabar ir mažikei nupirkau 👍</p><p></p><p>Mums šiandien 3 savaitės!!!!   Kol kas kaip laikrodukas naktį valgo -  1 h,  4 h ir apie 7 h.  Vakare užmiega pavalgius apie 22 h.  </p>

Parodyk aaa tą mygduka mes neturėjome. Gal reik šiam nupirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 02 05, 11:25)
Nu nežinau, pas mus kakis tai negaliu sakyt kad be kvapo... kai prisidaro, užuost galima biggrin.gif

Sveikos... kazkokia siand itartinai pailsejus atsikeliau.. ne pries gera trb biggrin.gif vakar pazejom Bridzitos Dzouns dienorastis taip fainei.. siand is pat ryto mb sako: tau tinka nedamiegot.. taip graziai atrodai.. bigsmile.gif biggrin.gif
Musu irgi ner kad be kvapo.. ui ne.... jaucias rugstis tokia gerule.. jrzau jauciu papas susitvarke.. tfu tfu tfu.. jau nebeskauda, nu dar kazka biski jauciu, bet cia psichologiskai trb.. temp neber... bus man pamoka, kad neuzleist ir negailet vaiko, kad nakti reik jai pamiegot..
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 05, 11:23)
Miegojom nuo 00 iki 6h  bigsmile.gif
Dar reik įprast be (.) burnoj užmigt, nes dabar matyt augimo šuolis, nes tik (.) iškrenta, visi namie būna apie tai garsiai informuoti lotuliukas.gif

Oho.. geras bigsmile.gif o tau papu ryte neskauda? Nes maniske irgi tiek manau ismiegotu, bet amen man butu ryte.. gal susireguliuos velau..
Vakar irgi.. tik su papu burnoj uzmigo.. vis paciunkdama.. to pasekoje zaizdele jau siand.. ghydau su medela ir multimam.. unsure.gif beja, skaiciau, kad tie visi kremai speniu gali uzkist latakus irgi.. nes tipo uzdeda plevele ir t.t logiska.. o as pask metu daznai dedavau ir nenuplaudavau poto .. kaip ir raso, kad nereik
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 05, 01:47)
Pavarei su knygom ;) bet gerai turesi Ka skaityti..
As kazkaip dabar net zurnala nepadkaitau....

Da nenusipirkau.. bet susidejau i krepsi.. viena apie vaikus lb brangi 20e Pipliotyra vadinas.. kita Cekuolio naujausia.. turiu beveik visas jo... kita tokia istorine ir apie prancuziu grozi ir stiliu biggrin.gif
Atsakyti

Parodyk aaa tą mygduka mes neturėjome. Gal reik šiam nupirkti ax.gif

http://www.aciupaciu...zaislai-vaikams

Atsakyti
amberr. Ankščiau jaučiu būtų išsitaškę (.)(.) jei tiek būčiau nemaitinus, bet dabar susireguliavo ir prieš miegą ji iš abiejų (.)(.) viską išvalgo pilnai, tai tušti jie būna nakčiai ir nespėja gal tiek prisprogt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 05, 13:14)
amberr. Ankščiau jaučiu būtų išsitaškę (.)(.) jei tiek būčiau nemaitinus, bet dabar susireguliavo ir prieš miegą ji iš abiejų (.)(.) viską išvalgo pilnai, tai tušti jie būna nakčiai ir nespėja gal tiek prisprogt  4u.gif

Aaa.. nu tai super!! wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti