<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*Rasuolė*" data-cid="71427516" data-time="1486630306"><div><p>Aš suprantu, kad čia ne nuodai

Čia turbūt skaudžiausia ne dėl paties mišinuko, o dėl paties proceso praradimo, tą supras tik mama

Dėl mišinuko tai ką, dukrą irgi primaitinau nuo 2 mėn, iki 5 mėn dar ir mano pieno gaudavo . Tai užaugo graži, labai gabi ir protinga, serga ne daugiau už kitus

Taip kad čia tas proceso praradimas, paties maitinimo fakto yra sunkiausias. Bet iš kitos pusės, kai skauda kaskart maitinant, tai koks čia malonumas, stresas ir man, ir vaikui... Ačiū už palaikymą
Papildyta:
Jeigu ir nepavyks idealiai, žinosiu, kad stengiaus

</p></div></blockquote><p>Saunuole mamyte, kad nepasiduodi!!!🎈🎈viskas susitvarkys!!!</p><p>pasikartosiu, kazkada rasiau:man apart kremu ir multi mom padejo saltalankiu aliejus, buna ir vaikucio burnyte oranzibe, bet nieko. 2sav. Ir mano speneliai beveik sveiki!!!!</p><p>laikykis;)</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="71427729" data-time="1486633794"><div><p>Sveikos

visai nebloga naktis buvo.. sakyciau..

kaip mane nervina tos viecikes gyjimas.. lyg siulu nebeliko, bet kazkoks spuogas atsirado.. ir jis kraujuoja.. ar as pritryniau ar koki gala.. nu kodel negali uzgyt kaip visiem normaliem zm

(</p></div></blockquote><p> Man dar nenukrito, yra tie du "usai" 😏</p><p></p><p><strong>Tute</strong> su puikia TA🎈 Auga Ignius kaip ant mieliu!!!!👍
</p><p>Mes snd irgi buvom pas gyd., susipazinokm.Mano coliuke pries apziura jau i pampi padare 💩, tik isvaliau..gyd.apziuri kuneli, o dukryte toki fontana pavare, atrodo kad su pimpiu butu-stalas slapias, ant grindu privare ir plius gyd.chalata apmizo...

stovejau raudona kaip burokas as tikriausia 😊Atsiprasinejau..Gyd. sako pasitaiko, o.k. Viskas..bet sako kad mergaite taip...

))</p><p>tai mums kazkaip ugio nepamatavo, o svori mes pasivijom numesta..tai dabar vel 3000( is ligonines isvaziavom 2790,tai per 11d. -210g.)pasake normaliai cia, smulkute mano dukryte ;)</p><p>dabar eisim 23d, jau bus menuo ir plius aplankysim ortopeda</p>