Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Saule222 @ 2017 02 09, 14:58)
Jautri, ypač virš pjūvio ta rauksle unsure.gif ar ir kitoms ji yra?idomu kada nebeliks jos unsure.gif

ta rauksle visom po cp yra;)
As su pirmu nepastebejau kada ji issilygino, bet tikrai i baseina jau ejau su vaiku 3 men be jos:)
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 09, 13:11)
Pas tave jau siūlų nebeliko?  blink.gif Pas mane dar visi yra! Aš jau galvoju, kad netirpstančiais užsiuvo... nebesuprantu kada jie dings, mane ir nervina jau jie  unsure.gif

Nu kaip ir ne unsure.gif bet as lb daznai po dusu eidavau, tai nuo silto vandens jie gal greiciau sutirpo.. bet man atsirado toks kaip pulinukas, spuogas.. tai tepu su Asept db.. zodziu.. gimdymas baika, bet gyjimas.. looooooong looooooong process biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 09, 16:18)
Ir oas mus tas pats. Pyksta, kad yr pieno, tada pyksta, kad reik paciam patraukt. Barasi ant papo, ima, spjauna, ima vėl - apgrūmoja kumšteliu. Žodžiu, papo ir Igniaus peripetijos biggrin.gif

As galvojau tik pas mus taip.. blyyn, dabar iprato uzmigt ant ranku, o tada nei musu lovoj nei lovelej ilgai neismiega unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 09, 14:31)
</p><p>Mes snd irgi buvom pas gyd., susipazinokm.Mano coliuke pries apziura jau i pampi padare 💩, tik isvaliau..gyd.apziuri kuneli, o dukryte toki fontana pavare, atrodo kad su pimpiu butu-stalas slapias, ant grindu privare ir plius gyd.chalata apmizo...smile.gif stovejau raudona kaip burokas as tikriausia 😊Atsiprasinejau..Gyd. sako pasitaiko, o.k. Viskas..bet sako kad mergaite taip...smile.gif))</p><p>tai mums kazkaip ugio nepamatavo, o svori mes pasivijom numesta..tai dabar vel 3000( is ligonines isvaziavom 2790,tai per 11d. -210g.)pasake normaliai cia, smulkute mano dukryte ;)</p><p>dabar eisim 23d, jau bus menuo ir plius aplankysim ortopeda</p>

Del siulu , tai tikiuosi per ankti jie man neiskrito.. unsure.gif
Fainai del TA biggrin.gif as jauciu nupliksiu kita sav.. kol prieisim, kol apzes, paskiepins.. ten pvz leliukam pirmumo ner, o ji ir suaug ir leliuku gyd.. tai eiles gali but.. bet as eisiu savo laiku, ir tegu pabando kas papriestaraut
Atsakyti
Dėl siūlų, tai man vienas po kito gal kokie 3 atsirišo/iškrito (tirpstantys). Niekam taip nebuvo? unsure.gif
Kažkurioje vietoje pasijautė, kad gal per anksti iškrito, tarsi žaizdelė būtų drykstelta, lyg toks mini uždegimukas vietinis gavosi gal porą kartų. Bet viską sutvarkė baneocin tepalas. Iš vakaro patepiau, ryte uždegimo nebėr. Su ankstesniu gimdymu tai gijimo procesas buvo baisus blink.gif Bele kiek oro vonių dariau, skaudėjo baisiai ir ilgai. Dabar easy palyginus.
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 02 09, 16:44)
Dėl siūlų, tai man vienas po kito gal kokie 3 atsirišo/iškrito (tirpstantys). Niekam taip nebuvo? unsure.gif
Kažkurioje vietoje pasijautė, kad gal per anksti iškrito, tarsi žaizdelė būtų drykstelta, lyg toks mini uždegimukas vietinis gavosi gal porą kartų. Bet viską sutvarkė baneocin tepalas. Iš vakaro patepiau, ryte uždegimo nebėr. Su ankstesniu gimdymu tai gijimo procesas buvo baisus blink.gif Bele kiek oro vonių dariau, skaudėjo baisiai ir ilgai. Dabar easy palyginus.

Man vienoj toks kaip didesnis spuogas, pulinukas gavosi.. tai purskiu su Asept ir tikiuosi, kad praeis.
Atsakyti
Tute, aš apsižiūrėjau ten su veidrodėliu, tame ir esmė, kad ne galiukai, o tie siūlai dar visi yra. Ir vienoj vietoj mazgas didelis biggrin.gif tai jis mane biesina.
Po dušu iki šiol einu po kiekvieno apsilankymo pas nykštukus.
Pasiklaust tai pasiklausiu pas ginę, bet aš taip įsivaizdavau, kad jie turi iškrist anksčiau, o čia mėnesis, o dar nekrenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 09, 15:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Rasuolė*" data-cid="71427516" data-time="1486630306"><div><p>Aš suprantu, kad čia ne nuodai vartotojo įkelta nuotraukaČia turbūt skaudžiausia ne dėl paties mišinuko, o dėl paties proceso praradimo, tą supras tik mama vartotojo įkelta nuotraukaDėl mišinuko tai ką, dukrą irgi primaitinau nuo 2 mėn, iki 5 mėn dar ir mano pieno gaudavo . Tai užaugo graži, labai gabi ir protinga, serga ne daugiau už kitus vartotojo įkelta nuotraukaTaip kad čia tas proceso praradimas, paties maitinimo fakto yra sunkiausias. Bet iš kitos pusės, kai skauda kaskart maitinant, tai koks čia malonumas, stresas ir man, ir vaikui... Ačiū už palaikymą vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Jeigu ir nepavyks idealiai, žinosiu, kad stengiaus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Saunuole mamyte, kad nepasiduodi!!!🎈🎈viskas susitvarkys!!!</p><p>pasikartosiu, kazkada rasiau:man apart kremu ir multi mom padejo saltalankiu aliejus, buna ir vaikucio burnyte oranzibe, bet nieko. 2sav. Ir mano speneliai beveik sveiki!!!!</p><p>laikykis;)</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="71427729" data-time="1486633794"><div><p>Sveikos vartotojo įkelta nuotraukavisai nebloga naktis buvo.. sakyciau.. vartotojo įkelta nuotraukakaip mane nervina tos viecikes gyjimas.. lyg siulu nebeliko, bet kazkoks spuogas atsirado.. ir jis kraujuoja.. ar as pritryniau ar koki gala.. nu kodel negali uzgyt kaip visiem normaliem zm vartotojo įkelta nuotrauka(</p></div></blockquote><p> Man dar nenukrito, yra tie du "usai" 😏</p><p></p><p><strong>Tute</strong> su puikia TA🎈 Auga Ignius kaip ant mieliu!!!!👍
</p><p>Mes snd irgi buvom pas gyd., susipazinokm.Mano coliuke pries apziura jau i pampi padare 💩, tik isvaliau..gyd.apziuri kuneli, o dukryte toki fontana pavare, atrodo kad su pimpiu butu-stalas slapias, ant grindu privare ir plius gyd.chalata apmizo...smile.gif stovejau raudona kaip burokas as tikriausia 😊Atsiprasinejau..Gyd. sako pasitaiko, o.k. Viskas..bet sako kad mergaite taip...smile.gif))</p><p>tai mums kazkaip ugio nepamatavo, o svori mes pasivijom numesta..tai dabar vel 3000( is ligonines isvaziavom 2790,tai per 11d. -210g.)pasake normaliai cia, smulkute mano dukryte ;)</p><p>dabar eisim 23d, jau bus menuo ir plius aplankysim ortopeda</p>

Pas mane tai jau nėra siūlų ax.gif

Su šaunia TA wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Panos. O jūsiškiam, kuriuos jau skiepijo - buvo kokia nors reakcija nuo to vieno mėnesio skiepo? Maniškis miega... pirmą kart keičiant pampį prisnūdo! (Pas mus taip nebūna). Aš kai paranojikė tai ir tempą pamatavau - 36.9 tai norm visai. Ale miegaliuška...

Tai kaip jūsų kleckai reagavo?
Atsakyti
Tute Va ne mus vienus debiliškai išmatavo biggrin.gif Nu nesuprantu aš to matavimo būdo nors tu ką.. doh.gif
O Ignius kiek priaugo bigsmile.gif O taip truzniojai lotuliukas.gif doh.gif

Zaliaskare Aha, man ir jautru.. Su pirmąja taip nebuvo.. unsure.gif Ir ta "bangelė" dar yra, bet matos kad mažėja thumbup.gif

Rasuole Viskas ok 4u.gif Šaunuolė kad stengies MP maitint 4u.gif
Bet jei reik mišinuko, kol (.)(.) užgis, vadinas reik 4u.gif Nieks čia prie kryžiaus nekals 4u.gif
O tu gal pabandyk tuos Avent pieno surinkėjus bigsmile.gif Ir (.)(.) oro vonias gaus, greičiau gis, ir pienuko dar pririnksi sekančiam maitinimui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 09, 16:11)
Panos. O jūsiškiam, kuriuos jau skiepijo - buvo kokia nors reakcija nuo to vieno mėnesio skiepo? Maniškis miega... pirmą kart keičiant pampį prisnūdo! (Pas mus taip nebūna). Aš kai paranojikė tai ir tempą pamatavau - 36.9 tai norm visai. Ale miegaliuška...

Tai kaip jūsų kleckai reagavo?

Išvis nereagavo biggrin.gif Įprasta diena buvo it įprastai elgėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 09, 17:39)
Nu kaip ir ne  unsure.gif bet as lb daznai po dusu eidavau, tai nuo silto vandens jie gal greiciau sutirpo.. bet man atsirado toks kaip pulinukas, spuogas.. tai tepu su Asept db.. zodziu.. gimdymas baika, bet gyjimas.. looooooong looooooong process  biggrin.gif
Papildyta:

As galvojau tik pas mus taip.. blyyn, dabar iprato uzmigt ant ranku, o tada nei musu lovoj nei lovelej ilgai neismiega  unsure.gif
Papildyta:

Del siulu , tai tikiuosi per ankti jie man neiskrito..  unsure.gif
Fainai del TA  biggrin.gif as jauciu nupliksiu kita sav.. kol prieisim, kol apzes, paskiepins.. ten pvz leliukam pirmumo ner, o ji ir suaug ir leliuku gyd.. tai eiles gali but.. bet as eisiu savo laiku, ir tegu pabando kas papriestaraut

O nėra pas jus sveikų leliuku dieną?
Pas mus tai yra ir tą dieną tik sveiki leliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 09, 15:49)
Tute, aš apsižiūrėjau ten su veidrodėliu, tame ir esmė, kad ne galiukai, o tie siūlai dar visi yra. Ir vienoj vietoj mazgas didelis  biggrin.gif  tai jis mane biesina.
Pasiklaust tai pasiklausiu pas ginę, bet aš taip įsivaizdavau, kad jie turi iškrist anksčiau, o čia mėnesis, o dar nekrenta biggrin.gif

Hm. Man jų nebeliko po poros savaičių. Tai jei tau nėr diskomforto, niežulio - tada gyd patikslins. Arba organizmas gal labai švarus tavo ir jie ilgai netirpsta biggrin.gif man dar būnant GN gyd tikrindama sakė, ojėzusmarija nesėsk tik nes tau jau ten skečiasi. O man neskaudėjo visai. Plius šikau į batą dėl Igniaus svorio, ir pamiršau. O kai neskauda, greičiau užsimiršta. Ir sėdėjau pilnai jau trečią dieną po gimdymo. Aišku, tfu tfu tfu nieks neplyšo dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 09, 17:16)
O nėra pas jus sveikų leliuku dieną?
Pas mus tai yra ir tą dieną tik sveiki leliukai  smile.gif

Net nzn.. jaucciu, kad ne.. bet nzn ko labiau bijot.. leliuku serganciu ar suaug serganciu.. nes ten ir tie ir tie.. nu.. zesim.. gal viskas ok bus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 09, 16:49)
Tute, aš apsižiūrėjau ten su veidrodėliu, tame ir esmė, kad ne galiukai, o tie siūlai dar visi yra. Ir vienoj vietoj mazgas didelis  biggrin.gif  tai jis mane biesina.

Tas mazgas ir mane nervino.. ir buvo like dar siuvimas viduj, bet siand ziuriu jau ner smile.gif
Atsakyti
Apie siūlus, tai man juos išėmė 11 - ą dieną po gimdymo. Pasijuto tooooookia nereali laisvė anam gale biggrin.gif O patys sakė gali ir mėnesį ar pusantro tirpti. Aš labai bijojau to siūlų ėmimo, bet pasirodo nieko ten baisaus, plius tikrai komfortas kai jų nebėra. Nu vieną paliko, nes sakė jis labai giliai, ištirps pats, vis tiek ten nejaučiu. Tiesa, vieną siūlą jau buvau pametus pati.
Atsakyti