Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 09, 16:11)
Panos. O jūsiškiam, kuriuos jau skiepijo - buvo kokia nors reakcija nuo to vieno mėnesio skiepo? Maniškis miega... pirmą kart keičiant pampį prisnūdo! (Pas mus taip nebūna). Aš kai paranojikė tai ir tempą pamatavau - 36.9 tai norm visai. Ale miegaliuška...

Tai kaip jūsų kleckai reagavo?

Miegojo irgi gerai ta diena blink.gif
O vakar toks vaizdas kadctik skiepas suveike po paros:D
Maciau fb irgi skundes jog pi men skiepo vaikai muega vis smile.gif
Atsakyti
Laurynas man visada po skiepu ramus budavo ir miegodavo tai budavo jeee...kai jis pas mane reksniukas buvo biggrin.gif

Panos o nors pas kuria mazei ismiega visa nakti ? ir ne zadinat maitinti ?
Atsakyti
Mergossss turim bb jetus koks gėris bigsmile.gif paguldem ir 25min kažkur Lukas supesi thumbup.gif patiko žodžiu thumbup.gif
Žiūrėsim ryt ryte ar iš gelbes bb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 09, 16:09)
Panos o nors pas kuria mazei ismiega visa nakti ? ir ne zadinat maitinti ?

Mano garantuotai ismiegotu, bet zadinu. Aisku, kai noresiu, jog ismiegotu tai kelsis kas valanda biggrin.gif

As stebiuosi savo vaikais, kokie jie skirtingi. Nors isvaizda kaip dvyniu kolkas biggrin.gif kas vienam patiko, tas kitam ne ir atvirksciai. Kas vieno odai tiko, sitam pabarabanu. Vienas nemego maudyniu, kitas svaigsta ir tt

Bb gultukas visai Nojui nelimpa, uztad vibro gultukas labai, tai kai niekas nepadeda jungiu keliom minutem ir uzmiega. Ypac padeda, kai turiu nulekt broli is darzelio pasiimti, tai ji palieku namie (iki darzelio 10sekundziu)
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 02 09, 21:40)
Mano garantuotai ismiegotu, bet zadinu. Aisku, kai noresiu, jog ismiegotu tai kelsis kas valanda biggrin.gif

As stebiuosi savo vaikais, kokie jie skirtingi. Nors isvaizda kaip dvyniu kolkas biggrin.gif kas vienam patiko, tas kitam ne ir atvirksciai. Kas vieno odai tiko, sitam pabarabanu. Vienas nemego maudyniu, kitas svaigsta ir tt

Bb gultukas visai Nojui nelimpa, uztad vibro gultukas labai, tai kai niekas nepadeda jungiu keliom minutem ir uzmiega. Ypac padeda, kai turiu nulekt broli is darzelio pasiimti, tai ji palieku namie (iki darzelio 10sekundziu)

Tikrai skirtingi ir pas mane Žinok . Lukui viskas tinka ir patinka, o va Laurynui nieks nepatikdavo tik rankos ir ant rankų biggrin.gif
Atsakyti
Panos, o tą vietą kur skiepijo galima šlapint? Ta prasme plaunant dupce? Žinau kad negalima maudyti, o kaip su dubcės plovimu?
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 09, 20:33)
Panos, o tą vietą kur skiepijo galima šlapint? Ta prasme plaunant dupce? Žinau kad negalima maudyti, o kaip su dubcės plovimu?

as klausiau, tai sake ta diena neslapint, bet ryte jau galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Priskaičiau šiandien jus apie guziukus ir siūlus, nusprendžiau pažiūrėti su veidridėliu, kas ten kaip. Tai ten viduje matosi randas, neužgijęs, atrodo lyg šašas butų nukritęs, kažkaip negražiai, ir skylutė blink.gif nu bleee....reikėjo man čia lysti, dabar galvosiu ar turi taip būti doh.gif Pas ginę jaučiu reiktų pasirodyti. ..
Atsakyti
Labai aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif

Mano dukriuks tikra papinuke. Kai tik suprato kas tas geris, tai nebepaleidzia smile.gif o suprato neiskart, kai po operacijos, po poros valandu atveze, isvis nereagavo i (.)
Tada pagalvojom, gal narkozes gavo, bet paliko man ja, o ji springti pradejo, is skrandzio matyt skysciai pradejo eiti. O as pasijudint beveik negaliu, tai sesele greit iskvieciau, isveze praplove skrandi, pasirodo vandenu buvo prisirijus.
Dabar valgom, kakojam biggrin.gif
O gimdymo istorija, tiksliau jos priesistore parasysiu fb, viesai nenoriu

P.S jau galvojau bendraamziuose jusu reiks ieskoti smile.gif
Atsakyti
Dynka - nu kaip mes be tavęs į bendraamžius keliausim 4u.gif lauksim istorijos.

Mergooos, dar jaučiu taip nebuvo, kad pupsius taaip pyktų ant papo. Rėkė konkrečiai. Pirmu užėjimu kol bėgo pavalgė, nuuu ir prasidėjo... kumštis burnoj - kišu papą, dūdos. Vėl kumštis burnoj - kišu papą, pagauna ir vėl į dūdas. What the ****? Nuo skiepo čia taip? blink.gif eina šikt tada. Ir papai kažkokie apytuščiai. Įdomiai.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 09, 23:54)
Dynka - nu kaip mes be tavęs į bendraamžius keliausim  4u.gif  lauksim istorijos.

Mergooos, dar jaučiu taip nebuvo, kad pupsius taaip pyktų ant papo. Rėkė konkrečiai. Pirmu užėjimu kol bėgo pavalgė,  nuuu ir prasidėjo... kumštis burnoj - kišu papą, dūdos. Vėl kumštis burnoj - kišu papą, pagauna ir vėl į dūdas. What the ****? Nuo skiepo čia taip?  blink.gif eina šikt tada. Ir papai kažkokie apytuščiai. Įdomiai.

Maniske po skiepo irzli buvo.
Gsl pertraukos reikia, kad nusiramintu ir po keliolikos min bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 02 09, 23:59)
Maniske po skiepo irzli buvo.
Gsl pertraukos reikia, kad nusiramintu ir po keliolikos min bandyti  mirksiukas.gif

Ir pampį keičiau. Nuraminau. Tik bandau įduot - vėl tas pats. Žėsim kaip naktį bus.
Atsakyti