Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Laba ryta, varliau labai tave suprantu. Mes amzinai per atostogas sergam. Kazkuriais metais sugebejom ir i kalnus neisvaziuoti, kai viskas buvo uzsakyta ir nupirkta...

Panasu, kad ir mano maze su sloga verysad.gif
Labai jau ten viskas kliurksi, atpylinejo nakti. Kazkokiu snargliu biski atsiurbiau.. nepanasu jau man ne i ten patekusi piena.

Dynka kantrybes tau, mano vidurinelei labai sunku. Pries savaite asirado tikas. Praeita sav labai pergyvenau, laksciau po daktarus... o siaip ji nieko nepriekaistauja, is sono nepasakysi kad kazkas blogai, o viduje va kaip stresuoja, pyyyst ir tikas islindo. Tikiuosi pranyks. Gal kas nors buvote su tuom susidure?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 12 vasario 2017 - 10:48
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 12, 11:45)
Laba ryta, varliau labai tave suprantu. Mes amzinai per atostogas sergam. Kazkuriais metais sugebejom ir i kalnus neisvaziuoti, kai viskas buvo uzsakyta ir nupirkta...

Labai jau ten viskas kliurksi, atpylinejo nakti. Kazkokiu snargliu biski atsiurbiau.. nepanasu jau man ne i ten patekusi piena.

Dynka kantrybes tau, mano vidurinelei labai sunku. Pries savaite asirado tikas. Praeita sav labai pergyvenau, laksciau po daktarus... o siaip ji nieko nepriekaistauja, is sono nepasakysi kad kazkas blogai, o viduje va kaip stresuoja, pyyyst ir tikas islindo. Tikiuosi pranyks. Gal kas nors buvote su tuom susidure?

Ziu Ziu - raminancios mikstureles gali duoti. Pas mus didysis nemazai emociniu bedeliu turi. Tiksliau - jo psichine sistema labili. Ir bet koks trigeris - tiek didelis dziaugsmas, tiek liudelys, tiek daug ispudziu kokiu nors - kerta per kalbos centra. Ima klaikiai mikcioti. Kartais net neprakalba. Tai vartojam mikstureliu ir stengiuos ramu rezima palaikyt.
Atsakyti
Laurynas truputį irgi triukcioja nebe pasako tėvelis verysad.gif ir issigandau , jau kokia savaitę , būna užsikerta žodžiai verysad.gif bet raminu save kad tikrai stresas,šokas jam brolis , naujas žmogus ,ir t.t. Eisim pas neurologė Lukuti vezim ir tuo pačiu Laurynuka parodysiu .
Aš varliau turiu šiuos acosedum ar duoti be gyd žinios !?
Mes turėjome irgi medelių su rekimu , bet susitvarkem ejom pas neurologė , psichologė ir pati 3men dirbau su juo susitvarkė .
O dabar užsikerta ,ir nebe pasako tėvelis taip jam kažkas tokio bando pasakyti ir ne išeina verysad.gif
Vis bando ir bando aš jo nespaudziu ,sakau niu ne išeina tetuk sakyk tėtukas ...
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 12, 10:16)
Amber ir Ragainė su menesiukais  wub.gif

Sveikos 4u.gif aciu labai!!!
Atsakyti

Maniškė irgi atpylinėjo naktį. Jaučiasi, kad kažkas viduj, bet kvėpuoja gerai. Valgyti irgi kol kas netrukdo. Tik va valgė trumpiau naktimis, ir tarpai didesni buvo nei įprastai. Pavalgė 22 h, ir kitas valgymas tik prieš 3 h buvo. Dabar va ir 3 valandas jau miega. Nupirkau jūros vandens nosytei plauti. Tikiuosi neblogės. Antradienį pas gydytoją, jei ką. 

Na va. Pažiūrėjau "50 tamsesnių atspalvių". Labai patiko 😊👍 db reiks 3 dalies laukti. Taip gera buvo iš namų ištrūkti 😊

Atsakyti
Kas naudoja sauskelnės Bleee Bleier? Ar normalios ax.gif
Šiandien pagalvojau kad moony jos geros bet niu bleeee per 3sav 3pokus suvaryti , ir per maitinimą vieną būna 3-4sauskelnes su varo , prabangi Luko sikna biggrin.gif galvoju pabandyti kažką pigesnio ir pažiūrėti jai tiks dubcei jo reik pigesnius pirkti ir va galvoju apie šiuos bleer... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 12, 16:55)
Kas naudoja sauskelnės Bleee Bleier? Ar normalios  ax.gif
Šiandien pagalvojau kad moony jos geros bet niu bleeee per  3sav 3pokus suvaryti , ir per maitinimą vieną būna 3-4sauskelnes su varo , prabangi Luko sikna  biggrin.gif  galvoju pabandyti kažką pigesnio ir pažiūrėti jai tiks dubcei jo reik pigesnius pirkti ir va galvoju apie šiuos bleer...  smile.gif

Oho... per viena maitinima net tiek suvaro? unsure.gif mum kokiom 11-13d uzteko 2 paku po 96vnt
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 12, 18:01)
Oho... per viena maitinima net tiek suvaro?  unsure.gif mum kokiom 11-13d uzteko 2 paku po 96vnt

Suvaro žinok tie jo pirstelijai uzknisa paimtų pasiktu gerai biggrin.gif tai ne būna pirst pirst ... Ir ką einu plauti,keist nors ir truputį būna , nepaliksi gy ...
Tai va vyrui sakau auksinė dubce bus Luko biggrin.gif sakau reik bsndyt pigesnius nes niu į bankrotą nu varys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 12, 16:06)
Suvaro žinok tie jo pirstelijai uzknisa paimtų pasiktu gerai  biggrin.gif  tai ne būna pirst pirst ... Ir ką einu plauti,keist nors ir truputį būna , nepaliksi gy ...
Tai va vyrui sakau auksinė dubce bus Luko  biggrin.gif  sakau reik bsndyt pigesnius nes niu į bankrotą nu varys  biggrin.gif

Mes naudojam bleer 4u.gif Man jie superiniai 4u.gif Ne ką prastesni nei moony 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 12, 18:45)
Mes naudojam bleer  4u.gif Man jie superiniai  4u.gif Ne ką prastesni nei moony  4u.gif

thumbup.gif reiks imti juos smile.gif
Atsakyti
varliau israse mus SEDATIV PC pagerti ir magnis +B6 ampulem, ir stebesim 4u.gif

Pajurio smiltis, parasei viens prie vieno kaip ir maniskei naktis. Kai miega kvepuoja normaliai, bet kliurksi ypac po maitinimo, diena maitinant visai netrukdo, nakti trukde... kiurksejo labai ten..
na ziuresim kaip si naktis. As irgi ploviau juros vandeniu ir atsiurbinejau. Antradieni ir mum pas daktare, bet *****, negausim skiepo per ta sloga..

Gal pas bandete daugkartinius aspiratorius arba elektrinius? Tuos vienkartinius antgalius keist irgi bankrotas bus. As jau bijau i vaistine uzeit, kainos jopapa blink.gif

Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 02 12, 06:42)
labas rytas,
mes jau vakar grizom namo  biggrin.gif

tik per tus maitinimus ir primaitinimus nebeturejau kada parasyti

per para ligoninej Agota priaugo 60 g, aisku su misinuku pagalba, kol kas sake taip ir miksuot, pieno stengtis daugiau, bet misinuko bent du kart per para irgi duoti

Ir vakar man jau atsirado pienas  bigsmile.gif

Tik beda tokia, kad ji neistraukia man iki galo, uzmiega bevalgydama ir jei jau taip noreciau, turbut visa diena ja ant (.) tureciau laikyt, o as tikrai neturiu tam laiko. Mano vyresnele, jau is tikro meto replikas, ir suprantu, kad vaikas gal jauciasi apleistas, nes as per nestuma neskyriau jai pakankamai demesio del sveikatos, o dabar, jei isikabinsiu vien i maze, tai tikrai bus negerai dickes atzvilgiu.
Reikia rasti ta aukso vuduri...

Tai tokios tokeles, gal ne viska perskaitysiu ka paraset, bet jau bandysiu sekt nuo siol  smile.gif

Visas myliu, labai pasiilgau  4u.gif

Sveikinimai grįžus namo ir su pienuko atsiradimu 4u.gif

QUOTE(varlius @ 2017 02 12, 08:20)

O as bajeri pastebejau - kai tik vien pankoliu isgeriu - ir paciai ir vaikui klaikiai pust pilva pradeda. Pradzioj galvojau sutapimas.

drinks_cheers.gif Aš ir tą pastebejau, man net vidurius buvo paleidę blink.gif
Aš geriu hipp arbatytę maitinančiai.
Buvom gavę goon sauskelnių pabandyti, švelnios, bekvapės, bet vienas myžtelėjimas ir reikia keisti, labai jaučiasi kad šlapia. Su mėnesiadieniais wub.gif
Nusnūdau pirmą kart po vaiko gimimo,ir pabudau pati, pailsėjusi bigsmile.gif vyras ja pasiėmė ir miega , jokių inkštimų kaip su manim biggrin.gif
Atsakyti