Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 12, 20:11)
varliau israse mus SEDATIV PC pagerti ir magnis +B6 ampulem, ir stebesim  4u.gif

Pajurio smiltis, parasei viens prie vieno kaip ir maniskei naktis. Kai miega kvepuoja normaliai, bet kliurksi ypac po maitinimo, diena maitinant visai netrukdo, nakti trukde... kiurksejo labai ten..
na ziuresim kaip si naktis. As irgi ploviau juros vandeniu ir atsiurbinejau. Antradieni ir mum pas daktare, bet *****, negausim skiepo per ta sloga..

Gal pas bandete daugkartinius aspiratorius arba elektrinius? Tuos vienkartinius antgalius keist irgi bankrotas bus. As jau bijau i vaistine uzeit, kainos jopapa  blink.gif

O aš kiek žinau negalima atsiurbineti 3-4men tik galima ax.gif
Tik su vata šlapia pravalyti, įpurkšti ir viskas , jie iš čiaudo gyd sakė. Kai buvom AK

Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 12, 20:45)
Sveikinimai grįžus namo ir su pienuko atsiradimu  4u.gif
drinks_cheers.gif Aš ir tą pastebejau, man net vidurius buvo paleidę  blink.gif
Aš geriu hipp arbatytę maitinančiai.
Buvom gavę goon sauskelnių pabandyti, švelnios, bekvapės, bet vienas myžtelėjimas ir reikia keisti, labai jaučiasi kad šlapia.  Su mėnesiadieniais wub.gif
Nusnūdau pirmą kart po vaiko gimimo,ir pabudau pati, pailsėjusi bigsmile.gif  vyras ja pasiėmė  ir miega , jokių inkštimų kaip su manim  biggrin.gif

Aš vakAr vakare nu ėjau į Lauryno kambary pagulėti ir uzmigau ir jokių inkstimu Lukas kitam kambary miegojo , o per pietus tik priguliau ir atsibudo pasibaigė gulejimas biggrin.gif duok (.)(.) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 12, 18:57)
O aš kiek žinau negalima atsiurbineti 3-4men tik galima  ax.gif
Tik su vata šlapia pravalyti, įpurkšti ir viskas , jie iš čiaudo gyd sakė. Kai buvom AK

Papildyta:

Aš vakAr vakare nu ėjau į Lauryno kambary pagulėti ir uzmigau ir jokių inkstimu Lukas kitam kambary miegojo , o per pietus tik priguliau ir atsibudo pasibaigė gulejimas  biggrin.gif duok (.)(.)  biggrin.gif

Nu maniškė nieko neiščiaudo, aš ir aspiratorių naudoju, nes kitaip neišeina, su vatyte neišsivalo. Nei verkia nei ką mazgė, išsišiepus guli, dzin, kad nosy kažkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 12, 19:02)
Nu maniškė nieko neiščiaudo, aš ir aspiratorių naudoju, nes kitaip neišeina, su vatyte neišsivalo. Nei verkia nei ką mazgė, išsišiepus guli, dzin, kad nosy kažkas biggrin.gif

Aš ir su aspiratorium valau drinks_cheers.gif
Pas mus sausas oras namie, tai prisirenka nesamonių toj nosy ir su vata aš neišvalyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 12, 21:02)

Geraiiii biggrin.gif
Atsakyti
Nebegaliu įkvėpt iš juoko... vyras ryt į darbą grįžta, tai nupirko tortą kolegom, vis tik sveikins jį darbe. Prisakiau, kad grįždamas neišmestų tik, nes atgrubnagis toks biški. Tai tyčiotis pradėjo dar, sako "nu kuo tu mane laikai, ne žioplas juk". Nu tai namo saugiai parėjo, bet dėdamas į šaldytuvą vis tiek sugebėjo išmesti, girdžiu tik "naaaa**ui". Nu tą suėsim, tik košė liko, bet db naują pirkti biggrin.gif
Nuo ryt viena lieku. Eina sau kaip bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 12, 18:57)
O aš kiek žinau negalima atsiurbineti 3-4men tik galima  ax.gif

Papildyta:

Aš vakAr vakare nu ėjau į Lauryno kambary pagulėti ir uzmigau ir jokių inkstimu Lukas kitam kambary miegojo , o per pietus tik priguliau ir atsibudo pasibaigė gulejimas  biggrin.gif duok (.)(.)  biggrin.gif

Mums oftalmologė irgi užakcentavo, kad tik nesiurbt. Bet man kol kas išsivalo su vatyte. Oho kokių bubių džiovintų sužvejojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 12, 18:11)
varliau israse mus SEDATIV PC pagerti ir magnis +B6 ampulem, ir stebesim  4u.gif

Pajurio smiltis, parasei viens prie vieno kaip ir maniskei naktis. Kai miega kvepuoja normaliai, bet kliurksi ypac po maitinimo, diena maitinant visai netrukdo, nakti trukde... kiurksejo labai ten..
na ziuresim kaip si naktis. As irgi ploviau juros vandeniu ir atsiurbinejau. Antradieni ir mum pas daktare, bet *****, negausim skiepo per ta sloga..

Gal pas bandete daugkartinius aspiratorius arba elektrinius? Tuos vienkartinius antgalius keist irgi bankrotas bus. As jau bijau i vaistine uzeit, kainos jopapa  blink.gif

Pas ryte būna užkišta nosytė, dieną lyg ir nieko, ištraukia su aspiratoriumi, įlašinu jūros vandenuką, reiks gydytojai užsiminti, kad gal skiepą nukelti. Aš vienkartinius aspiratorius turiu, jo kainos tai didelės.

QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 12, 19:54)
Nebegaliu įkvėpt iš juoko... vyras ryt į darbą grįžta, tai nupirko tortą kolegom, vis tik sveikins jį darbe. Prisakiau, kad grįždamas neišmestų tik, nes atgrubnagis toks biški. Tai tyčiotis pradėjo dar, sako "nu kuo tu mane laikai, ne žioplas juk". Nu tai namo saugiai parėjo, bet dėdamas į šaldytuvą vis tiek sugebėjo išmesti, girdžiu tik "naaaa**ui". Nu tą suėsim, tik košė liko, bet db naują pirkti biggrin.gif
Nuo ryt viena lieku. Eina sau kaip bijau  blink.gif

lotuliukas.gif Pas mus jei naujas daiktas mb turi išmėginti ir būtinai kažką pridirbti doh.gif o ko tu bijai viena likti? Susitvarkysi moterie 4u.gif
Atsakyti

biggrin.gif oi vargeli. Vargšas vyras biggrin.gif
Atsakyti

Gal pas bandete daugkartinius aspiratorius arba elektrinius? Tuos vienkartinius antgalius keist irgi bankrotas bus. As jau bijau i vaistine uzeit, kainos jopapa blink.gif

Na ir mes jaučiu skiepo negausime dėl tos slogos. 

Aš naudoju Physiomer aspiratorių. Nereikia jokių antgalių keisti. 

Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 12, 21:54)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Žinok man tortų irgi negalima į rankas isverciu ,sugebu kaip ir tavo vyras biggrin.gif

Uošviai yra atvare į svečius , oi anyta biggrin.gif truputį su reke iškart duok (.)(.) biggrin.gif sakau ką tik pavalgęs smile.gif
Užmigo , paguldė į lovele ,šviesa bloga labai ryški , išjungė biggrin.gif
Oi jau laukiu kada iš važiuos biggrin.gif
Dar sakė ne maitinti naktį Juk jis didelis biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi nuo ryt lieku viena, sunkiausia bus su pasivaikščiojimais nes vežima sunkiai sekas nusitemt į apačią nors ir tik antras aukštas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 02 12, 20:02)
Mums oftalmologė irgi užakcentavo, kad tik nesiurbt. Bet man kol kas išsivalo su vatyte. Oho kokių bubių džiovintų sužvejojam  biggrin.gif

Aš irgi susukta vatyte išvalau smile.gif
Grajauskiki, ko bijai, susitvarkysi smile.gif tik į naudą bus 4u.gif
Va šiandien vyras mano guli visą dieną su 39 temperatūra unsure.gif Izoliuotas dukros kambary unsure.gif
Atsakyti