Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 17, 04:06)
Oi ta bambyte😶 Dar ne verysad.gif  mazutei tikriausia pilvo diegliukai uzpuola ar nedavalgo jinai( pieno gal neuztenka) pradeda verkti,visa net bordine buna...😱 Tai ta bambyte gel slapuoti pradeda verysad.gif

Sveikos 4u.gif pas mus lygiai tas pats.. unsure.gif apacioj toks likes s.. is jo dar vis pasivalo.. kai pradeda raitytis, verkt ir t.t ir vel ta bamba virsta visa.. kai dejom 3val miegot.. net nesupratau kur randuosi atsikelus biggrin.gif salia manes tik miega.. manes ner salia vsio.. miegas baigesi
Papildyta:
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 02 17, 14:30)
<p>Na jūs man pasakykit, ir kaip tokie mažiai supranta kažką???? Paguldžiau šiandien pietų miegoti jos lovytėj. Tai jau geras pusvalandis, vis prasibunda ir neįminga. O mano lovoj puikiai miega😊</p>

100% tas pats.. neiminga lovyteje jinai irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 17, 17:32)
Sveikos  4u.gif pas mus lygiai tas pats..  unsure.gif apacioj toks likes s.. is jo dar vis pasivalo.. kai pradeda raitytis, verkt ir t.t ir vel ta bamba virsta visa.. kai dejom 3val miegot.. net nesupratau kur randuosi atsikelus  biggrin.gif salia manes tik miega.. manes ner salia vsio.. miegas baigesi
Papildyta:

100% tas pats.. neiminga lovyteje jinai irgi  unsure.gif

Dar pas jus neužgyja? O gydytojai nesirodėt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 17, 18:37)
Dar pas jus neužgyja? O gydytojai nesirodėt? unsure.gif

Buvo uzgijus... db vel biski pasivale.. 23d pas gyd parodysim
Pardavineju nauja lb faina Armani krema - balzama.. niekam nereik ?ZIU ZIU? bigsmile.gif gal kas nori pasidovanot Moters proga sau.. artejancios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 17 vasario 2017 - 18:35
Kurmi mazoji kokia nerami.. sikna issuto.. sika istisai ir pasaka be galo.. verysad.gif( su seudocream tepu.. 1k su bepanten, bet kol kas nemazeja raudonumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 17, 15:58)
Pakapė čia Šiaulių r.?

Taip taip:)
mano vyras siaulietis;)
O Pakapeje mociute dabar tik gyvena:)
Atsakyti
Amberr mano mažei kažkaip labai staigiai padėjo Weleda su medetkom. Prieš miegą patepiau, ryte dupciukas švarus gražus kaip kūdikio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2017 02 17, 22:25)
Amberr mano mažei kažkaip labai staigiai padėjo Weleda su medetkom. Prieš miegą patepiau, ryte dupciukas švarus gražus kaip kūdikio bigsmile.gif

ane? As turiu tik weleda kalendulos.. kur i lauka einant reik tept.. Blyyyy kokie ilgi mano plaukai ir daug kiek ju.. taip gaila, kad po keliu men trb tik 3 liks.. vis tiek isslinks tikiu
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 17, 22:24)
ane? As turiu tik weleda kalendulos.. kur i lauka einant reik tept.. Blyyyy kokie ilgi mano plaukai ir daug kiek ju.. taip gaila, kad po keliu men trb tik 3 liks.. vis tiek isslinks tikiu

bet tai kasa galesi is 3 visvien susipint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 17, 20:35)
Kurmi mazoji kokia nerami.. sikna issuto.. sika istisai ir pasaka be galo.. verysad.gif( su seudocream tepu.. 1k su bepanten, bet kol kas nemazeja raudonumas  unsure.gif

Gal pienlige, ta uzpakaliuko?

Rodyk kas per kremas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 02 17, 22:24)

Mano plaukai... irgi kazkas tookio, ypas dabar bigsmile.gif

Gaila isslinks, po abieju mergu man jie nusise tapo. Reik dziaugtis dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 17, 23:50)
Gal pienlige, ta uzpakaliuko?
Rodyk kas per kremas?  bigsmile.gif

O kurioj vietoj turetu but? Ne ziedas aplink skylute paraudes? nes ne ten.. siand pavaliau su servetelm ir toks jausmas, kad nuo ju.. ir siko lb daug.. gal sudirgo verysad.gif
Uzsakiau rusgejo men 3naktis lb fainam tokiam ale viesbutuke 5min nuo juros Palangoj bigsmile.gif jau kaip laukiu.. greiciausia su lelyte vaziuosim, bet gal ir su mb tik... nemokamas atsaukimas, moket dabar nereikejo ir kaina super.. tai ko ne galvoju bigsmile.gif
Kremukas va toks.. ziauriai faina konsistencija... toks.. kietas kaip sviestas, paime biski, susildai ir itapsnojji.. ir jis toks su svytejimu, oda kaip nupoliruota po jo.. bet jei lb riebi, tai netiks.. neparduocau, bet turiu ka naudot.. gaila, kad suges unsure.gif siaip tikrai lb fainas.. nors nepigus unsure.gif aisku pigiau butu nei psl tam
http://www.giorgioar...balm/A2224.html
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 17, 23:27)
bet tai kasa galesi is 3 visvien susipint biggrin.gif

Nenuoru.. noru kaip db kad butu unsure.gif biggrin.gif nu ka.. einu kelt maze... maitinames nakciai.. kazkaip nusistovejo toks rezimas.. 00val, poto 03val ir poto 6val.. pati atsikelia kazkaip jau irgi taip..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif šiandien istraukiau ir aš snargliu iš Luko nosytės verysad.gif
Kaip panos gydot sloga tokiems pypliams ?
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

nu musu sloga taip isisiubavusi ir isbujojusi, kad eina na...ui
naktys kosmariskos, neissimiegu visiskai, pries maitinima traukiu, po maitinimo traukiu,, issibudina ji, tada dar reikia ilgeliau palaikyti stacia, nes kosti nuo tu snargliu, ziaukcioja, atpylineja, krc..

tauskute, pilu juros vandeni ir traukiu..

siandien atvaziuoja MB tevai, suprantat mane, ane biggrin.gif
Atsakyti