Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(nerijabel @ 2017 02 16, 17:15)
Ziu ziu, pasakojau, kad mes nuo  tokios slogos pradejom koseti ir atsidureme ligonineje, i ligonine atvaziavom jokiu karkalu nebuvo, o ryte jau buvo  unsure.gif žodžiu, l. staigiai tokiems maziuliams...

Tai gal man varyt i ligonine unsure.gif nu ka as zinau...
O tavo turejo temperaturos?
Kaip sugalvojai kad reikia i ligonine??
Ar tau girdejosi tie karkalai?

Pajurio smiltis, maniske atpila irgi del slogos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 16 vasario 2017 - 17:49
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 16, 19:48)
Tai gal man varyt i ligonine  unsure.gif nu ka as zinau...
O tavo turejo temperaturos?
Kaip sugalvojai kad reikia i ligonine??
Ar tau girdejosi tie karkalai?

Pajurio smiltis, maniske atpila irgi del slogos..

temperaturos neturejo, nosis buvo uzsikimsus, ir tik šiaip ne taip kazkiek zalsvu-gelsvu snargliu ištraukdavau, ir antros dienos pabaigoj tokios slogos atsirado kosulys, kreipemes i gydytoją, jinai paklause, nieko negirdejo, bet išsiunte mus i ligoninę.vakarop nuvykom i ligonine ir kadangi nieko negirdejo, padare tik tyrimus ir paskyre inhaliacijas, tačiau ryte jau buvo karkalų....aš Jūsų vietoj važiuočiau į ligoninę...man net dabar paranoja yra....kartais sušnopuoja ir kokį kartą per parą sukosti (nors ligoninėje sakė, kad gali dar visą mėnesį sukosėti, nes visgi bronchitas buvo)
o jūsiške daug koseja, iš gerklės, snargliai kokie?
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 02 16, 18:26)
temperaturos neturejo, nosis buvo uzsikimsus, ir tik šiaip ne taip kazkiek zalsvu-gelsvu snargliu ištraukdavau, ir antros dienos pabaigoj tokios slogos atsirado kosulys, kreipemes i gydytoją, jinai paklause, nieko negirdejo, bet išsiunte mus i ligoninę.vakarop nuvykom i ligonine ir kadangi nieko negirdejo, padare tik tyrimus ir paskyre inhaliacijas, tačiau ryte jau buvo karkalų....aš Jūsų vietoj važiuočiau į ligoninę...man net dabar paranoja yra....kartais sušnopuoja ir kokį kartą per parą sukosti (nors ligoninėje sakė, kad gali dar visą mėnesį sukosėti, nes visgi bronchitas buvo)
o jūsiške daug koseja, iš gerklės, snargliai kokie?

Snargliai zali..
Pakosti.. kaip jumis gyde?
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 16, 20:50)
Snargliai zali..
Pakosti.. kaip jumis gyde?

3 k. per dieną inhaliacijos, kadangi rentgeno nuotrauka buvo nekokia, karkalu buvo, tai ir antibiotikus leido, masazai, padukams sildomos pagalveles...
Atsakyti
Uošviai atvare dabar , anyta kaip visad pasireiškia biggrin.gif pradėjo knisti protą kad Lukui reikia duoti vandens , ramunėlių arbata ... biggrin.gif
Aš jau tyngejau klausytis išėjau maitinti Luką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 16, 20:21)
Uošviai atvare dabar , anyta kaip visad pasireiškia  biggrin.gif  pradėjo knisti protą kad Lukui reikia duoti vandens , ramunėlių arbata ...  biggrin.gif
Aš jau tyngejau klausytis išėjau maitinti Luką  biggrin.gif

Mano močiutė buvusi akušerė tai kiekviena karta klausia ar duodu vandenuko, arbatytės, sulčių, o aš jai kiekvieną kart sakau kad nereik smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 02 16, 20:21)
Uošviai atvare dabar , anyta kaip visad pasireiškia  biggrin.gif  pradėjo knisti protą kad Lukui reikia duoti vandens , ramunėlių arbata ...  biggrin.gif
Aš jau tyngejau klausytis išėjau maitinti Luką  biggrin.gif

Nu jo tavo anyta kaip visada su pamokslu ;)
Mano anyta vakar pas mus buvo,bet jinai nesikisa-pasiklauso ar ne salto mergytei ar viskas o.k? Atveze mums maisto,man geliu..🌷;)
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 16, 22:08)
Mano anyta vakar pas mus buvo,bet jinai nesikisa-pasiklauso ar ne salto mergytei ar viskas o.k? Atveze mums maisto,man geliu..🌷;)

Kaip fainai.. saunuole anyta 4u.gif tiesa, kaip bambyte jusu? uzgijo?
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 02 16, 23:08)

Bet geriausia anyta pradeda sakyti : aš nieko nesakau bet reikėtų vandenuko... Ir Svogeris sako jai : tai gy nieko nesakau bet sakai biggrin.gif tai kam tu sakai .
Atkirto jai mol kad kiti laikai ... Nors nei vedęs ,nei vaikų neturi ... smile.gif Pastoviai ji jai tik pradeda ant manęs Svogeris (vyro brolis užstoja mane ,ir dar atkerta jai ) biggrin.gif aš išėjau maitinti jie dar ten ginčijosi , ir anyta uztilo biggrin.gif bet nepatiko jai tas kad sūnus užstojo mane , o vyras mano tai tik nekreipk dėmesio ir viskas ką nezinai motinos biggrin.gif
Tai šviesą per ryški Lukui ... Tai tas ,tai Anas ... biggrin.gif
Žodžiu iš varė namo su bjurus visą, veidas persikreipes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 16 vasario 2017 - 23:43
Mano vaikas jau kokią savaitę guguot pradeda, kai labai gera nuotaika smile.gif Pagalvojau, kad gana anksti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 16, 22:27)
Kaip fainai.. saunuole anyta  4u.gif tiesa, kaip bambyte jusu? uzgijo?

Oi ta bambyte😶 Dar ne verysad.gif mazutei tikriausia pilvo diegliukai uzpuola ar nedavalgo jinai( pieno gal neuztenka) pradeda verkti,visa net bordine buna...😱 Tai ta bambyte gel slapuoti pradeda verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ilendu trumpam, kad nepamirstumet biggrin.gif tik i fb dazniau paziuriu, nes laiko skaityti SM pokalbiu tikrai nera.
Ne del maziukes Agotos, mano dicke truputi problemu kelia. Tiek lauke seses, o kai sese parsivezem, matyt ,, atleido,, jai ten galvoj viska, tai elgesys pasidare is vis idomus, o ji labai jautrus vaikas. Tai dabar kiek turiu laiko nuo Agotos, visa demesi skiriu Kotrynai.
Sito tikrai nesitikejau, bet yra kaip yra. Ji tarsi dziaugiasi sese, bet kazkur giliai uzsleptas pavydas, kad reikia mama dalintis. Matau, kad pati su tuo bando kovot, bet kalba vienaip, o elgesys isduoda kitka. Jau galvoju net apie psichologa.

Tai tiek, tikiuos iveiksim sia krize...

Visom buckiai 4u.gif
Atsakyti