QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 21, 10:36)
jis temp nemusa, bet neramumus malsina:)
Papildyta:
Maniskis neramus daug siom dienom kabo ant (.), vel skauda viena speneli....bet galvoju jog jam augimo suolis...
vakar nosi istepiau migdolu aliejum...uchu nakti jokio snarpstimo:)
Gali parodyt kokį ar čia ar į FB imseti :-)
Už sunkias naktis merginoms 🎈🎈🎈
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 02 21, 11:52)
Rytas.... Nelabai labas... Šiąnakt grįžo mano nedraugė migrena... Pabudau apie 2 val nuo skausmo. Kadangi dar tik maudė, tai bandžiau snausti, o mažu stebuklingai praeis. Tai kur tau... Už valandos jau vėmiau toliau nei mačiau ir galva atrodė skils į daug dalelių. Gėriau ibufeną, viską išvėmiau nespėjus nė ištirpt, paskui ketanovą - irgi toks pat likimas. Tada dar vieną ketanovą - jau laikiau, kadkaip nors nevemt. Suveikė

Bet ir dabar jausmas, kad smegenys ištirpę ir teliuskuoja po galvą. Baisu staigesnius judesius daryt.
Gerai, kad Morta gerai miegojo. Kėlėsi tik porą kartų.
Imk 🎈🎈🎈
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 02 21, 12:21)
Bet tai kas 2 val dar nėra gal baisu

nors gal.
Aš kartais pagalvoju, kad kai klausia (o klausia praktiškai visi), kaip naktim miega, tai kiekvienai mums tas miegojimas skirtingai atrodo. Kai mano pirmagimis pirmus du metus (ne mėnesius) kėlėsi kas pusvalandį ir ne tiek pavalgyt, kiek parėkt, o paskui dar metus kas porą valandų, tai man dabar atrodo, kad tiek antroji, tiek mažiukė miega puikiai ir man duoda išsimiegot. Morta keliasi kas 2-3 valandos, o man tai atrodo super

Kol maitinau dičkį MP, tai jis ištisą naktį galėjo kybot ant (.) su trumpom pertraukėlėm. Aš lūždavau ir jau nė verkiančio nebegirdėdavau, tai MB būdavo pristumia prie (.)
Cia lygiai taip su Laurynuku buvo uh reikiamą ir rekiam tik kai pietūs miegodavo vežime tyla 😀 o taip varė koncertus be paliovos naktis baisios be miego ir kabindavo (.)(.) ... O čia Lukutis tai rojus pa rėkia ten kažkiek ir viskas ... Žodžiu mes atkentejom su pirmais 😎
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 02 21, 12:42)
Grajauskiki, tikrai gal geriau nežaisk su ramunėlėm. Nauda labai abejotina, skranduką dirgina, o dar ir įalergizuoti gali organizmą. Geriau pati pagerk daugiau pankolių, kmynų, melisų arbatų, kažkiek persiduos per MP ir pilvukas gal aprims, jeigu tos ramunėlės dėl pilvuko. O šiaip reik ieškot neramumo priežasties, tik gal ne visada pavyksta ją rasti. Kaip man neurologė pasakė, kai su dičkiu ėjau kūdikystėje, tiesiog toks vaikas, jautri nervinė sistema, reikia išgyvent, nuo 2 -3 metų pagerės. Mums taip ir buvo. Už tai labai atjaučiu mamytes, kurios turi neramius vaikiukus. Žinau, ką daro tas pastovus nuovargis, dirglus vaikas. Laikykis Graujauskiki, nesistenk būti super duper mama, tu ir šiaip pati pačiausia savo mažiukei. Spjauk į visus buities reikalus, jie tikrai niekur nepabėgs
Papildyta:
Jeigu darbuojies, tai jo, tada sunku su tais prabudimais. Baliončikas

už dičkio istoriją, pergyvenai ir tu "džiaugsmą".
Papildyta:
Na, lyg ir galima. Jo labai nedaug į pieną patenka ir gana greit pasišalina. Bet nesinagrinėjau dar smulkiau, tik pažiūrėjau, kad priskiriamas prie "very low risk" ir išgėriau, ne ta tadija buvo, kad daugiau nagrinėt. Va
aprašas
Neurologe ir mums tą patį sakė ... Kad neramus ir iš augama .
Papildyta:
QUOTE(nerijabel @ 2017 02 21, 13:42)
aš nieko prieš būčiau ir kas pusvalandį maitinti, kad tik nereiktų nešioti ...
bet, o, tačiau, mano gražuolė valgyt nenori....

va mūsų rytas prasidėjo 3 val. ir nešioju, o ką daryt
žiūriu, nemažai čia mūsų yra, kurių vaikai rėksniukai ir nemiegaliai..
maniškė pirmagimė buvo labai panašus toks kaip Anikute jūsiškis variantas, pamiegoti nei naktį nei dieną neįmanoma, jokių buities darbų, net valgyt nepasirydavau, kol negrįždavo vyras ir neperimdavo estafetės, naktimis miegodavau ale atsisedus, nes reikėdavo damą supti,...
o kai antroji gimė, tai jaučiaus kaip laimėjus loterijoje, valgydavo dažnai naktimis,bet nereikėdavo keltis nešioti naktį, ir dienos metu nors miegodavo nedaug, bet vistiek miegodavo, nereikdavo nuolat vežimo stumdyt...
na o trečioji toks pat perliukas kaip ir pirmoji , žodžiu, nenuskilo man šįkart ....
jokių buities darbų nepasidarau apie miegą dienos metu galiu tik pasvajoti, nes ji nemiega, jei užsupu tai tik ant rankų arba nuolat turiu vežioti... taip, kad ir pietų padarymas man didžiulis iššūkis, stengiuosi iš vakaro pasidaryt, kad tik pašildyti reiktų....
Aš iš vakaro pagaminu ir super kam čia plesytis . Padarau ramiai valgyt lukas pas vyrą būna ant rankų nereik stresuoti. O kita diena pietūs pasisildom ir super . Nėra ko čia plesytis vyras yra ,ar grįžta iš darbo vakare pagamini ramiai sau ryt dienai ir oki .
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....