Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 16:35)
Nu ką, aš vėl namie po apžiūros, bet jau taaaaaaaip man ten viską pakrapštė, kad jau raičiausi ant tos kėdės... Sakė specialiai išjudins, gal savaime kas nors prasidės... Kaklelis gal 3 cm atsidaręs... Šiek tiek gleivių su krauju rodosi, bet sakė neišsigąst, nes išjudino ten.  smile.gif  Jau sutarėm, ryt 7 val prisistatau į GN ir gimdau bigsmile.gif  biggrin.gif  unsure.gif  Klausia gydyt, ar nusiteikus ryt gimdyt? smile.gif  Nu tai kur aš dėsiuos, sakau, gerai, data graži biggrin.gif
Dabar guliu, pilvą labai maudžia... Tikiuos ryto sulauksiu smile.gif

Svarbu pajudetu viskas mirksiukas.gif Siandien irgi data grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 16:35)
Nu ką, aš vėl namie po apžiūros, bet jau taaaaaaaip man ten viską pakrapštė, kad jau raičiausi ant tos kėdės... Sakė specialiai išjudins, gal savaime kas nors prasidės... Kaklelis gal 3 cm atsidaręs... Šiek tiek gleivių su krauju rodosi, bet sakė neišsigąst, nes išjudino ten.  smile.gif  Jau sutarėm, ryt 7 val prisistatau į GN ir gimdau bigsmile.gif  biggrin.gif  unsure.gif  Klausia gydyt, ar nusiteikus ryt gimdyt? smile.gif  Nu tai kur aš dėsiuos, sakau, gerai, data graži biggrin.gif

Uch tie pakrapštymai gerai smile.gif Gal užsikurs veikla per naktį bigsmile.gif
Atsakyti
Galvoju, gal tą klizmutę pasidaryt?
hmm.gif
Per kiek laiko ji suveikia?
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 16:37)
Uch tie pakrapštymai gerai smile.gif Gal užsikurs veikla per naktį  bigsmile.gif

Nu aš jau palyginus kantri dėl skausmo, bet čia buvo... ui...
Atsakyti
Man rytoj ryte pas gydytoją, šiandien nepriėmė, tai taip tikiuosi, gal ir man pakrapštys ką biggrin.gif jau savam kailyje netveriu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 16:44)
Galvoju, gal tą klizmutę pasidaryt?
hmm.gif
Per kiek laiko ji suveikia?

Greitai (apie 15 min), bet ji tik suminkština arčiausiai esantį kamštį, o viso žarnyno neišvalo.
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 09, 16:45)
Man rytoj ryte pas gydytoją, šiandien nepriėmė, tai taip tikiuosi, gal ir man pakrapštys ką  biggrin.gif jau savam kailyje netveriu... unsure.gif

Kai buvau dieną po termino, tai dar nekrapštė, ramiai pažiūrėjo.
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 09, 16:57)
Oi merginos koks major nesting mode (lizdo sukimo stadija) prasidėjo pati žvengiau iš savęs pasakodama vyrui biggrin.gif
dabar kadangi statom nama ir mama stato tai gyvenam nomuojamam bute 3 kambariu mamai viena davem patys su vaiku ir su leliuku eisim i viena miegama, zodziu siandien perstumdziau mūsų kambaryje spintas/lovas padažiau sienas kur nuo baldu buvo nusitryne žodžiu vyras gryžes nepažins mūsų kambario biggrin.gif
Bet dabar taaaaip klubus plešia būsiu truputi persistengus spėju.
Nu bet kur buvo ta energija visa mėnesi preiš tai? vien miego norėjosi ir lovoj gulėt...

Čia prieš gymdyma energijos antplūdis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 16:46)
Greitai (apie 15 min), bet ji tik suminkština arčiausiai esantį kamštį, o viso žarnyno neišvalo.

Tai gal prašytis, kad ryt ligoninėj padarytų? Ar nedarys?
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 16:48)
Kai buvau dieną po termino, tai dar nekrapštė, ramiai pažiūrėjo.

O aš jau keturios po termino blink.gif jau nebegaliu, kiek gi galima biggrin.gif neturiu kantrybės visai.
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 16:49)
Tai gal prašytis, kad ryt ligoninėj padarytų? Ar nedarys?

Neįsivaizduoju, niekada neprašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 18:35)

Niu pagaliau išjudino tave gyd o ne vyras biggrin.gif o gal jau naktį turėsi ... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 17:35)
Nu tai kur aš dėsiuos, sakau, gerai, data graži biggrin.gif

Nu va bigsmile.gif liuks.. lauksim zininiu!! Tikrai grazi data.. man lb sukos galvoj vis skaicius 10... tik poto pamaciau, kad butu 01.10.. bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 17:46)

As labai masciau del klizmos.. pati nebuciau dariusis, bet sakau gal paprasyt ligoninej.. bet vieni sako, kad ir taip issivalo organizmas savaime nuo veiklos.. va Tauskute sake, kad jai sake, kad darant ja galima is plaut virkstele.. nzn unsure.gif bajau
Atsakyti