Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Kada tau ryt operacija? smile.gif

Dar nepaskyrė laiko.  Laukiu. 

Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 09, 15:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tauskute_" data-cid="71347966" data-time="1483960134"><div><p>Su šaunia TA vartotojo įkelta nuotrauka
Aš ir buvau , tai ir viskas oki tonai geri ... Dabar ketvirtadienį 9.00min eho vartotojo įkelta nuotrauka

Priaugau ale per savaitę 2,5kg bet akušerė sakė tikrai nieko ne esu priaugusi o bus skysčiai , nes kojos ,rankos , veidas ir pilvas net toks nuo skysčių ... Sakė stebeti ir jai ką i AK lėkti vartotojo įkelta nuotraukao taip viskas gerai , sakė ateina istynusios baisesnės sakė kad aš čia dar gražiai ,sexy atrodau vartotojo įkelta nuotraukatai ramiau iškart vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Tave irgi su puikia TA🎈</p><p>O kaip kaklelis? Ar neziurejo si karta?</p>

Ne žiūrėjo , bijo judinti biggrin.gif su Šiuo nėštumų jie bijo kažkaip su tuo kakleliu kad tik ne išjudinti biggrin.gif
Atsakyti
Oi merginos koks major nesting mode (lizdo sukimo stadija) prasidėjo pati žvengiau iš savęs pasakodama vyrui biggrin.gif
dabar kadangi statom nama ir mama stato tai gyvenam nomuojamam bute 3 kambariu mamai viena davem patys su vaiku ir su leliuku eisim i viena miegama, zodziu siandien perstumdziau mūsų kambaryje spintas/lovas padažiau sienas kur nuo baldu buvo nusitryne žodžiu vyras gryžes nepažins mūsų kambario biggrin.gif
Bet dabar taaaaip klubus plešia būsiu truputi persistengus spėju.
Nu bet kur buvo ta energija visa mėnesi preiš tai? vien miego norėjosi ir lovoj gulėt...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mus gal jau ryt namo paleis ax.gif lelyte pakaba ant (.)(.), bet pienas dar neatsirado... Uztat kai iduot reik, tai nelabai jau smagu, skauda blink.gif

Laukiam leliuku, matau vyksta veiksmas wub.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif Mus gal jau ryt namo paleis ax.gif lelyte pakaba ant (.)(.), bet pienas dar neatsirado... Uztat kai iduot reik, tai nelabai jau smagu, skauda blink.gif Laukiam leliuku, matau vyksta veiksmas wub.gif

Multimam kompresus dedi?  Man jie lb padėjo. 

Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 14:36)
Baik juokus ta vibracija ne tokia jog atjratytu viska biggrin.gif
Sikaliuzui diegliukai prasidejo 3 men tai tada tik i ji ir dedavom kai jau masaziukai ir oda-oda kontaktas nepadedavo smile.gif
Neivienu pagalbininku nepiknaudziavom:))))
nu gerai...vezimu buvom uzsipiknaudziave...nes poto teko atpratinet ir nuo naktinio miego vezime biggrin.gif

Nu as sakau ka skaiciau keliuose med straipsniuose.. 4u.gif cia apie maziuka kalbu, kai ka tik gimes.. ten veliau gal ir nieko.. bet as vis tiek pries jas smile.gif biggrin.gif
Vaje.. o visi sako, kad 3men baigias.. eina sikt biggrin.gif a nu tai jau ne leluikas buvo.. nu ne ka tik gimes ta prasme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 13:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Saule222" data-cid="71348010" data-time="1483961091"><div><p>Kokius tyrimus daro pries cp kad iš vakaro paguldo? Vienas žiūriu guldo diena pries cp,kitas ta pačia diena...čia turbut nuo ligonines ir nuo gydytojo priklauso. Beja,merginos, kurioms planiniai cp taretes su konkreciu gydytoju ir jis per savo pamaina paskiria operacija ar kaip?</p></div></blockquote><p>Tikriausiai,  kad nuo ligoninės priklauso.  Nors prieš 5 metus neguldė manęs iš anksto.  O db paguldė.  Ir kraujo,  šlapimo tyrimus padarė.  Echo dar išsamiai pažiūrėjo.  </p><p>Aš šįkart nesitariau,  nors visai nieko prieš būčiau.  Bet net konsultacijai nepavyko užsiregistruoti.  Tai nebesukau galvos,  tartis ar ne.  </p>

Aš ryt i konsultacija uzsiregistravus tai jau tikriausiai ir data paskirs,nes 39 savaite jau,kaip ir nebėr ko labai laukt, tai galvoju ar ji pas save rasysis mane operuot ar kaip ten viskas su tais cezariais planiniais unsure.gif
Atsakyti

Aš ryt i konsultacija uzsiregistravus tai jau tikriausiai ir data paskirs,nes 39 savaite jau,kaip ir nebėr ko labai laukt, tai galvoju ar ji pas save rasysis mane operuot ar kaip ten viskas su tais cezariais planiniais unsure.gif

O kuriam tu mieste? 

Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 13:34)
As imsiu softa, nes per MM radau jog mano pazistama tuos naujus pardavineja:) nuolaida da papildoma padare:) o zaisliuka tai ziuresim ar pirksiu...pagal poreiki ax.gif

Uch, o i draugus tai draugei tavo imanoma butu isitrint? biggrin.gif As ir nuolaidos nooooriuuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 15:39)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Saule222" data-cid="71348343" data-time="1483968421"> Aš ryt i konsultacija uzsiregistravus tai jau tikriausiai ir data paskirs,nes 39 savaite jau,kaip ir nebėr ko labai laukt, tai galvoju ar ji pas save rasysis mane operuot ar kaip ten viskas su tais cezariais planiniais vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>O kuriam tu mieste? </p>

Aš Kaune,i klinikas varysiu
Atsakyti
Man su šituo nėštumu visokių nepatirtų naujovių. Nežinau ar kuriai būna, bet man su paruošiamuku taip spaudžia į pūslę, kad atrodo apsisysiosiu čia ir dabar. Taigi, jeigu guliu, tenka pragulėt, bet jeigu vaikštau, tai rėplioju į WC. Nelabai malonus būna pūslės ištuštinimas, bet aš ne apie tai. Šiandien taip porą kartų nurėpliojau į WC besibaigiant sąrėmiukui ir jau ten čiurlenimo proceso eigoje nesupratau smuktelėjo kažkas žemyn ar nučiuožė nuo pūslės į šoną, net susigriebiau pilvo apačią blink.gif Kas čia per naujas bajeriukas mažosios?
Atsakyti
Nu ką, aš vėl namie po apžiūros, bet jau taaaaaaaip man ten viską pakrapštė, kad jau raičiausi ant tos kėdės... Sakė specialiai išjudins, gal savaime kas nors prasidės... Kaklelis gal 3 cm atsidaręs... Šiek tiek gleivių su krauju rodosi, bet sakė neišsigąst, nes išjudino ten. smile.gif Jau sutarėm, ryt 7 val prisistatau į GN ir gimdau bigsmile.gif biggrin.gif unsure.gif Klausia gydyt, ar nusiteikus ryt gimdyt? smile.gif Nu tai kur aš dėsiuos, sakau, gerai, data graži biggrin.gif
Dabar guliu, pilvą labai maudžia... Tikiuos ryto sulauksiu smile.gif
Atsakyti