Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 10, 13:26)

oi blec blec...kaip susinervinau....negaliu...sian arba ryt turejau vaziuot traukt siulus.Ai galvoju ryt vaziuosiu geriau pagys....praejusi kart irgi trauke 6 para po operacijos. Sian jau mama isvaziavo, galvoju apsimetysim namuose viska ir nusprendziau rubus persirinkt...sedziu apatiniys delioju i dezute, atsistoju nunest iki spintos...***...vienam pjuvio sone toks kaip deginimas butu...susinervinau..nieko negaliu matyt, nes pleistras per puse pilvo... pamaigiau ir dar kliurkt toki duslu isgirdau...persigandau jog puuuuliai...vot ir nevaziuok.... unsure.gif

Nuvažiuok į ligoninę , ne juokai visai tau čia. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 10, 14:26)
oi blec blec...kaip susinervinau....negaliu...sian arba ryt turejau vaziuot traukt siulus.Ai galvoju ryt vaziuosiu geriau pagys....praejusi kart irgi trauke 6 para po operacijos. Sian jau mama isvaziavo, galvoju apsimetysim namuose viska ir nusprendziau rubus persirinkt...sedziu apatiniys delioju i dezute, atsistoju nunest iki spintos...***...vienam pjuvio sone toks kaip deginimas butu...susinervinau..nieko negaliu matyt, nes pleistras per puse pilvo... pamaigiau ir dar kliurkt toki duslu isgirdau...persigandau jog puuuuliai...vot ir nevaziuok.... unsure.gif

Nualpau.. bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 10, 13:28)
Nuvažiuok į ligoninę , ne juokai visai tau čia. blink.gif

joooo... ner kaip...vaikai miega... po miego vyresneliui pas gyd...zodziu ziuresiu kas bus toliau...nes greitoji nevaziuos del tokio dalyko.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2017 01 10, 13:19)
Kokias ampoles gelezi pakelt naudojai? Mano lapkriti buvo 105 nuo to laiko tardyferona geriu,bet daugiau tos mano gelezies ir netyrė nieks,jaučiu tik pries cp tirs.

tot'hema
Per nepilną mėnesį susikėliau nuo 100 iki 118 yahoo.gif Su praeitu nėštumo per porą savaičių panašiai susikėliau smile.gif
Pasiliksiu dabar jau profilaktinę dozę - po 1 ampulę per dieną, kad vėl nenukristų.
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 10, 13:33)
joooo... ner kaip...vaikai miega... po miego vyresneliui pas gyd...zodziu ziuresiu kas bus toliau...nes greitoji nevaziuos del tokio dalyko.... unsure.gif

Vyro pagalbos prašyk. Kad ir vakare nuvažiuok bus ramiau.
Atsakyti
T-R-A-G-I-S-K-A naktis blink.gif nei miegoti nei dainuoti .... viska skauda, nepatogu ir išvis kažkokia nesąmonė jau unsure.gif vakar TA buvau tai nieko nedarė, na tik pasvėrė ir pamatavo pilvą... išvis nesuprantu ko ėjau... sužinoti kad pastorėjau ir kad spaudimas geras? Tiek ir namie galiu išsiaiškinti. Kažkaip pasibaigė mano kantrybe ir optimizmas :/

Sveikinu visus leliukus, net pavydu skaityti apie tokius greitus ir lengvus gimdymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 10, 15:26)
Nu parazitai, sorry kitų žodžių nežinau , tiek iškankino, ir gale cp? Tai mato kad nevyksta nieko, kam kankinti? Antžmogiai.
Ką nuo sauso kosulio panaudoti?

Miramile ,sau čia ?
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 10, 12:49)
Verta tik nzn kokios bus pasekmės, man jis 13 val veikė, 4 dozes gavau bet kai gimdyt vistiek jau skauda ir praktiškai be vaistų gimdai ;) ir galiausiai darė cezarį biggrin.gif

4u.gif

Nu, turiu su kuo palyginti. Pirmą gimdžiau su epidūru, antrą be. Lyginant pirmo stūmimo skausmą ir antro... žinoma, kad antro skauda labiau, ir jauti viską lengviau, ir tas palengvėjimo jausmas kai gimsta lėliukas visai kitoks... BET. Atsigavau kelis kart greičiau, nei kad su epidūru gimdydama! Jėgų daug daugiau turėjau, ir šiaip jaučiausi geriau. Taip kad abu gimdymo būdai turi savų niuansų. Tačiau labai džiaugiuos, kad antrą kniurksių pagimdžiau pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 10, 14:00)
tot'hema
Per nepilną mėnesį susikėliau nuo 100 iki 118  yahoo.gif Su praeitu nėštumo per porą savaičių panašiai susikėliau smile.gif
Pasiliksiu dabar jau profilaktinę dozę - po 1 ampulę per dieną, kad vėl nenukristų.

Man jis irgi padidino

Zaliaskare eina sau,tikrai silpna net pasidare,bent I vakara nuvaziuok
Shea inHaze bet pi...tikrai,kam kankinti...dar tiek epidiuro,o reziume cp.Bet vaikelis viska uzglaisto,visus skausmus
Atsakyti
Zaliaskare - ar labai svarbus vaikio vizitas pas gyd? Gal nukelk, kviesk B namo ir varyk ligoninę. Nu maža kas, bet pačiai bus ramiau 4u.gif
Atsakyti

Shea in Haze,  kas CP darė?  Janušas? 

Vakar čia nemažas sujudimas apie vidurnaktį ir patologiniame buvo....

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 10, 15:42)
Miramile ,sau čia ?

Sau,bet dėl skonio šlykštumo tevartojau kelis kart. Nu baisu.
Tai pasidariau svogūno sulčių su medumi. Dar libexin galima nuo kosulio, išgėriau.
Atsakyti